• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Konya tüp bebek

cemre42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
83
34
88
38
Merhaba kızlar Konya da tüp bebek için çok araştırma yaptım ve sonunda çok iyi bi doktora kavustum.Tabi bunda arkadaşımın pozitif sonucu çok etkili oldu.Bu stresli ve zorlu süreçte sizlerin neler yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum.Tüp bebek merkezlerinin çoğu ticarethaneye dönmüş hadi onada tamam desek gittiğimizde özel hasta gibi davranılmıyor çalışanlarda bi havalar bi umursamamazlıklar.Bu tedavide dokorun ilgisi sıcakkanlılığı çalışanların sıcakkanlılığı embriyologların bilgisi inanın bunlar bile tedavi sürecini etkliyor sıfır stresle başlamamız gerekiyor.Ben çok yoruldum ama pes etmedim şu an güzel giden bi tedavim var umarım güzel sonuçlarımıda sizlere yazarım.Sormak istediğiniz varsa her zaman yardımcı olabilirim.Rabbim isteyen herekese çocuk versin inşallah.

canım konyada hangi hastane bende tüp bebek tedavısıne başlamak istiyorum yardımcı olabilirmisin lütfen

Canım novafertille görüştün mü hiç.orası hakkında ne düşünüyordun.biz orayı düşündük ama kararsızız.

Önce fuat ali bey bakıyordu sürekli yurtdışına gidiyordu ilgilenmiyordu ali sami beye yönlendirdi ilk başta umut verdiler tüp Bebk yapıldı daha sonra tutmayınca olumsuz konuştular

ben ilk defa konya kızılay mustafa ulusoyda pozitif almıştım ama çok ilgilendi herşeyi yaptı çok ilgili bir doktor düşükle sonuçlandı kızılay hastanesi uygun fiyat olarak ve seçil hanımı hiç bilmiyorum ama bende kızılaydan yana tercih kullanacam galiba

Ben kızılay hastanesi secil kahveci derim canım kac dr gezdim cocugun olmaz dediler ama secil hanım hep iyi konustu destekledi ve güzel planlı bi tedaviyle hamile kalmamı sagladı.Allah razı olsun ondan
Canım orası özel mi.ne kadar tuttu toplam.

Özel hastane 3000 tl tuttu benim cok uygun paracı değiller gitmek isterseniz yardımcı olurum kızlar özelden yazın

Canım ben medicanadayken gittim seçil hanıma çok memnundum ama kızılaya gittiğinde hiç gitmedim rengin hanıma da son aşılamamı yaptrmştım artık yoruldum inanın doktor da değiştirmek istemiyorum adet oldum sanırım yarın başlıycam tedaviye dua edin sizlerde lütfen :(

Back