Konya şehri mevlana şehri ..

kokos34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
178
5
iyigünler arkadaşlar.ben konyada oturuyorm ev hanımıyım .gelin olarak geldim buraya ama bildigim bir şehir konya.burada yapılacak ne tarz aktiviteler var? benim gibi ev hanımı olan var mı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konya da birçok spor salonu ve yüzme havuzu mevcut. Haftafa bir iki kez yuzmeye ya da spora gitseniz harika olur. Rota spor Kompleksi ni tavsiye ederim.
Komek in binbir çeşit kursu var birine yazilip hobi edinebilirsiniz.
Aksamlari eğlenceli vakit gecirmek icin kule sitenin kasisinda nene hatun parki var. Esinizle ve cocugunuzla güzel vakit geçirebilirsiniz.
Konya'da ev gezmeleri güzel olur apartmaninizdaki günlere katılmanızı tavsiye ederim

Gündüzleri caniniz sıkıldıkça kent plaza, kule site, zafer de alışverişe cikabilirsiniz.

Birçok piknik alani mevcut pazar gunlerini de bu şekilde değerlendirebilirsiniz.

Ama tavsiyem herkes sevdiklerinin olduğu bir sehirde yasasin yoksa olmuyor olmuyor

Nene Hatun parkı yazın bir harika bende tavsiye ederim...

Konu eski ama "sevimlikartanesi" arkadaşımız güzel anlatmış yapılabilecekleri.
KOMEK kursları dalları çok çeşitli, üstelik ücretsiz. Bir de hanımlar lokalleri var mahallelerde, aylık ücretleri var, yine kurs branşı çok. Buralar vakit geçirmek ve arkadaş edinmek için tercih edilebilir.
Kafeler oldukça yaygınlaştı Konya'da gerek Zafer'de gerek Nalçacı, Meram, Yazır gibi biraz daha elit semtlerde.

Ben Konyada 1 haftalık gidiyorum gezmediğim yer kalmıyor.Mevlana dergahı,müzesi,meram bağları,sille selçukta mekanlar falan :) üniversiteyi bile gezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…