Tüp Bebek Merkezleri konya meram araştırma hastanesi tüp bebek

benharbiden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
200
70
68
35
mrb arkadaşlar konya meram araştırma hastanesinde tüp bebek tedavisi gören var mı ? ben 1 kez tüp bebek yaptırdım ama tutmadı acaba doktor kaynaklı mı diye düşünüyorum. değiştirip değiştirmeme konusundada kararsızım... lütfen yardım edin

mrb arkadaşlar konya meram araştırma hastanesinde tüp bebek tedavisi gören var mı ? ben 1 kez tüp bebek yaptırdım ama tutmadı acaba doktor kaynaklı mı diye düşünüyorum. değiştirip değiştirmeme konusundada kararsızım... lütfen yardım edin

merhaba canım ben orada asılama yaptırdım ama nasıp meselesi doktorla alakalı oldunu düşünmüyorum

merhaba canım ben orada asılama yaptırdım ama nasıp meselesi doktorla alakalı oldunu düşünmüyorum

canım ne zaman yaptırdınız doktorunuz alanur hanım mıydı? kendisi çok ilgili şirin bir kadın ama acaba işinin ehlimi bilemedim ki

arkadaşlar bir konya kızılay bir ankara centrum denemem oldu kızılayda tuttu fakat kalbi durdu centrum yumurta bile döllenmedi bende konyalıyım araştırma hastanesi olsun hem devletin diye düşünüyorum çünkü özeller çok maddi düşünüyorlar bana yardımcı olur musunuz konya araştırma hastanesi tüp bebek nasıl

:18:

arkadaşlar bir konya kızılay bir ankara centrum denemem oldu kızılayda tuttu fakat kalbi durdu centrum yumurta bile döllenmedi bende konyalıyım araştırma hastanesi olsun hem devletin diye düşünüyorum çünkü özeller çok maddi düşünüyorlar bana yardımcı olur musunuz konya araştırma hastanesi tüp bebek nasıl

Canım ben de konyadayım 2. Aşılamam yapıldı şu anda beklemedeyim ama eğer olumsuz olursa sonuç tedavi Olduğum Drum Ankara'ya gitti şimdi ben de Dr araştırıyorum Alanur hanım tavsiye edildi bence araştır derim çok başarılı olduğunu söylediler

Merhaba bu gaziyi yazali olmuş bayagi yaptirdiniz mi araştırmada tüp bebek merak ettim. Bende malatya da araştırmada yaptiracagim ilk denememi özel bir tüp bebek merkezinde yaptirdim şimdide devlette denemeye karar verdim hem maddi yönden daha uygun hem de devletin labaratuvar marina daha çok güveniyorum. Özelde benim sinirlerini çok bozdular her şeye para aliyorlar ve gereksiz bir çok işlem yaptiriyorlar.

Merhaba Arkadaşlar MEDİCANA'da tüp bebek tedavisi yaptırdık.Çok ilgililer ve doktorumuz Necati bey çok iyi.Yardımcı olacağım arkadaşlar varsa beni arayabilir.Bu zorlu süreci bildiğim için drla görüştürebilirim.Numaram 05071179446.Rabbim yardımcınız olsun inşallah...

Merhaba Arkadaşlar MEDİCANA'da tüp bebek tedavisi yaptırdık.Çok ilgililer ve doktorumuz Necati bey çok iyi.Yardımcı olacağım arkadaşlar varsa beni arayabilir.Bu zorlu süreci bildiğim için drla görüştürebilirim.Numaram 05071179446.Rabbim yardımcınız olsun inşallah...

Canancan ilgin için teşekkür ederim ben Konya Meram eğitim araştırmada 2kere tüp denedim ama yumurtaların hepsi kalitesiz çıktı bu sık rastlanan bi durum değilmiş artık şaşkınım ne yapmalıyım hangi dra gitmeliyim bilmiyorum bi de Medicana da devlet desteğinden faydalanabiliyor Musun aksi halde ben yaptıramam çok pahalıya mal oluyo

Canancan ilgin için teşekkür ederim ben Konya Meram eğitim araştırmada 2kere tüp denedim ama yumurtaların hepsi kalitesiz çıktı bu sık rastlanan bi durum değilmiş artık şaşkınım ne yapmalıyım hangi dra gitmeliyim bilmiyorum bi de Medicana da devlet desteğinden faydalanabiliyor Musun aksi halde ben yaptıramam çok pahalıya mal oluyo[/QU Merhaba canim evet sıkıntılı bi durum ama Rabbimden ümit kesilmez tek yumurtayla cocugu olan var.Senin yapman gereken kaliteli yumurta icin surekli takip yaptırman.Üniversite hastanesinden rapor aldiginda medicanada gecerli oluyor.ilk muayene ücretsiz istersen bi görüş.Umutsuzluga kapılma stres cok etkiliyormus yumurtalari.Her zaman yardimci olabilirm kendine cok iyi bak.

Merhaba canim evet sıkıntılı bi durum ama Rabbimden ümit kesilmez tek yumurtayla cocugu olan var.Senin yapman gereken kaliteli yumurta icin surekli takip yaptırman.Üniversite hastanesinden rapor aldiginda medicanada gecerli oluyor.ilk muayene ücretsiz istersen bi görüş.Umutsuzluga kapılma stres cok etkiliyormus yumurtalari.Her zaman yardimci olabilirm kendine cok iyi bak.

Back
X