konya lı derken konyada yasayan demek istedim hani indirimlerden haberdar etmek daha kolay olur diyeSelam
Ama ben konyalı değilim
İlla konyalı istemişsiniz bulmak zor olabilir
Iyi şanşlar
bende aslen konya lı degilim zatenSelam
Ama ben konyalı değilim
İlla konyalı istemişsiniz bulmak zor olabilir
Iyi şanşlar
inşallah bende pek çıkamıyorum ama yinede elimden geldiğince haberdar ederim kuzum indirimden çok ev tasarrufu ve birikim için neler yapıyorsunuz neleri öneriyorsunuz gibiBen konyadayim ama indirimlerden hiç haberim olmaz canım sen bana haber et
İsrafı sevmem ve uzak durmaya çalışıyorum buda tasarruf oluyor birim için de bebeğimizi düşünüp birşeyler ayırıyoruzinşallah bende pek çıkamıyorum ama yinede elimden geldiğince haberdar ederim kuzum indirimden çok ev tasarrufu ve birikim için neler yapıyorsunuz neleri öneriyorsunuz gibi
ne güzel bende israf etmem ama hayat şartları çok zor o yüzden fikirlerimizi paylaşalım istiyorum bebegin için yeraltından alışveriş yapabilirsin çok güzel ürünler var ayrıca kemerli çarşı demirciler iş hanında çok güzel indirimli şeyler bulabilirsin zaten ilk 2 yıl çocuklar 1 elbiseyi anca 1 2 kez giyebiliyorlar o yüzden çok paralar vermek mantıklı gelmiyor bana ki türk malı ürünler genelde sonra kendin içinde dogum sonrası ve hamilelik döneminde de giyebilecegin şeyler satan magazalar ve yerler var mesela viar iklim büyük makroda giyshop bedesten de bazı magazalar da güzel indirimler oluyor ben ilk hamileliğimde büyük magazlarda 150 tl ye satılan hamile kıyafetini 50 tl ye almıştım iki hamileliğim de de giydim defacto da da bazen indirimler oluyor lk de çok güzel ve indirimli canımİsrafı sevmem ve uzak durmaya çalışıyorum buda tasarruf oluyor birim için de bebeğimizi düşünüp birşeyler ayırıyoruz
Çok sağol canım fikirlerin içinne güzel bende israf etmem ama hayat şartları çok zor o yüzden fikirlerimizi paylaşalım istiyorum bebegin için yeraltından alışveriş yapabilirsin çok güzel ürünler var ayrıca kemerli çarşı demirciler iş hanında çok güzel indirimli şeyler bulabilirsin zaten ilk 2 yıl çocuklar 1 elbiseyi anca 1 2 kez giyebiliyorlar o yüzden çok paralar vermek mantıklı gelmiyor bana ki türk malı ürünler genelde sonra kendin içinde dogum sonrası ve hamilelik döneminde de giyebilecegin şeyler satan magazalar ve yerler var mesela viar iklim büyük makroda giyshop bedesten de bazı magazalar da güzel indirimler oluyor ben ilk hamileliğimde büyük magazlarda 150 tl ye satılan hamile kıyafetini 50 tl ye almıştım iki hamileliğim de de giydim defacto da da bazen indirimler oluyor lk de çok güzel ve indirimli canım
Bn Konyalıyım Konya da yaşıyorum canım ne istersen bana mesaj atabilirsinkonya lı derken konyada yasayan demek istedim hani indirimlerden haberdar etmek daha kolay olur diye
15 gün sonra demişsin gelmişsindir canım bedesten ucuzdur Konya da bu arada indirimler vardı ne alacağına önemli gezip bakacan zaten çok pahalı bi şehir değil Konyakızlar bnde 15 gün sonra hafta sonu tatili için konyaya gelmeyi düşünüyorum Hem mevlana hz türbesine gitmeyi hemde konyayı gezip alışveriş falan yapmak istiyorum bana fikir verin bakalım napayım nerelere gideyim nerde ne kadar harcarım bunlarda tasarruf sayılır ona göre ayarlıycam kendimi
inşallah kızlar bebek elbiseleri piri mehmette 5 tl den başlıyor ben yegenime 7,5 çok güzel bir elbise aldım ve çokta güzel geçen yılda oradan almıştım :)Bu konu yeni gördüm kızlar inşallah birbirimize yardımcı oluruz
bedesten piri mehmetçarşısı kemerli çarşısı yeraltı buralar hem çok güzel hem ucuzdur :) gezilecek yerlerse çok ama çok fazla :)kızlar bnde 15 gün sonra hafta sonu tatili için konyaya gelmeyi düşünüyorum Hem mevlana hz türbesine gitmeyi hemde konyayı gezip alışveriş falan yapmak istiyorum bana fikir verin bakalım napayım nerelere gideyim nerde ne kadar harcarım bunlarda tasarruf sayılır ona göre ayarlıycam kendimi
15 gün sonra demişsin gelmişsindir canım bedesten ucuzdur Konya da bu arada indirimler vardı ne alacağına önemli gezip bakacan zaten çok pahalı bi şehir değil Konya
Hala gelemedim ne yazık ki kızlarbedesten piri mehmetçarşısı kemerli çarşısı yeraltı buralar hem çok güzel hem ucuzdur :) gezilecek yerlerse çok ama çok fazla :)
Canım piri Mehmet Paşa çarşısında oldum olası nefret ederim ama cidden ucuzmuş bebek kıyafetleriinşallah kızlar bebek elbiseleri piri mehmette 5 tl den başlıyor ben yegenime 7,5 çok güzel bir elbise aldım ve çokta güzel geçen yılda oradan almıştım :)
İnşallah canım buyur gel :))Hala gelemedim ne yazık ki kızlarama en kisa zamanda gelicem inşallah yazdığınız yerleri Not ettim geldiğimde bakıcam inşallah