aslında bebek kıyafetleri de normal kıyafetler de güzel ama magazadan magazaya değişiyor tabi ucuzu pahalısı da var emmi oglunu bende sevmiyorumCanım piri Mehmet Paşa çarşısında oldum olası nefret ederim ama cidden ucuzmuş bebek kıyafetleriEn son düğünümde elbise alışverişimi kv ve kp ordan yaptı ama hepsi iğrenç ti bnm istediğim yere gitmemişti
Emmi oğlu diyince tüylerim diken diken oluyoraslında bebek kıyafetleri de normal kıyafetler de güzel ama magazadan magazaya değişiyor tabi ucuzu pahalısı da var emmi oglunu bende sevmiyorum
Tabi kiEmmi oğlu diyince tüylerim diken diken oluyorkızlar bide biz ev arıyoruz etrafınızda görürseniz bana sölermisiniz
Piri mehmet kendini bozdu malesefPiri mehmet pasa carsisina bir daha ugramam. Bi kere pardesu aldim bi dukkandan, dikkat etmemisim ustunde ne bi marka ne bi yikama talimati etiket hicbi sey yok. Hepsini kesmisler ucuz fiyata satiyorlar. Ustelik pamuk degil naylonmus annem ne kizmisti bana. Oyle 1 bahar giydim simdi askida duruyor. Aptalligima yandim.
Evi ne taraftan ariyorsunuz? Muhitlerimiz cok uzak da o yuzden soruyorum :) Otogar Real tarafindayim.Emmi oğlu diyince tüylerim diken diken oluyorkızlar bide biz ev arıyoruz etrafınızda görürseniz bana sölermisiniz