Konya 'lı hanımlar la ev ekonomisi , indirim ve tasarruf paylaşım alanı

Canım piri Mehmet Paşa çarşısında oldum olası nefret ederim ama cidden ucuzmuş bebek kıyafetleri :-) En son düğünümde elbise alışverişimi kv ve kp ordan yaptı ama hepsi iğrenç ti bnm istediğim yere gitmemişti :KK62:
aslında bebek kıyafetleri de normal kıyafetler de güzel ama magazadan magazaya değişiyor tabi ucuzu pahalısı da var emmi oglunu bende sevmiyorum

aslında bebek kıyafetleri de normal kıyafetler de güzel ama magazadan magazaya değişiyor tabi ucuzu pahalısı da var emmi oglunu bende sevmiyorum
Emmi oğlu diyince tüylerim diken diken oluyor :KK53: kızlar bide biz ev arıyoruz etrafınızda görürseniz bana sölermisiniz :KK55::KK54:

Piri mehmet pasa carsisina bir daha ugramam. Bi kere pardesu aldim bi dukkandan, dikkat etmemisim ustunde ne bi marka ne bi yikama talimati etiket hicbi sey yok. Hepsini kesmisler ucuz fiyata satiyorlar. Ustelik pamuk degil naylonmus annem ne kizmisti bana. Oyle 1 bahar giydim simdi askida duruyor. Aptalligima yandim.

Ha evet emmioglu da kotu gorunuyor bana, hic reklam yaptigi gibi degil guzel seyler yok anca renk gorunuyor reklamda.

Piri mehmet pasa carsisina bir daha ugramam. Bi kere pardesu aldim bi dukkandan, dikkat etmemisim ustunde ne bi marka ne bi yikama talimati etiket hicbi sey yok. Hepsini kesmisler ucuz fiyata satiyorlar. Ustelik pamuk degil naylonmus annem ne kizmisti bana. Oyle 1 bahar giydim simdi askida duruyor. Aptalligima yandim.
Piri mehmet kendini bozdu malesef

Bayrama güzel bir etek ve bluz almak istiyorum ama çok pahalı olmayan ve şık birsey istiyorum kızlar

Bn keyfimden tiksinmedim piri mehmet çarşısından :)
bide zafer de obje var orda çok güzel etek gömlek var bide giyim dünyası yenilenmiş güzel gözüküyor

Bi de Piri Mehmet Pasa Carsisi benim tarzima gore degil, arkadas tavsiyesiyle bi de Emmioglunun reklamina kanarak gittim. Giyim Dunyasi guzellesmis, cesitleri arttirmis ama fiyatlar piyasa ile ayni.

Emmi oğlu diyince tüylerim diken diken oluyor :KK53: kızlar bide biz ev arıyoruz etrafınızda görürseniz bana sölermisiniz :KK55::KK54:
Evi ne taraftan ariyorsunuz? Muhitlerimiz cok uzak da o yuzden soruyorum :) Otogar Real tarafindayim.

Bana kalsa o tarafa taşınırım ama eşim kv kp korkusundan taşınmaz canım maalesef

X