• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya Kızılay Hastanesi doğum ücreti?

yasemun6

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2022
385
705
18
Merhaba hanımlar,
Allah nasip ederse bebeğimiz olacak. Aksarayda yaşıyorum ama doğumu annemlerin yanında Konya’da yapma kararı aldım.
Ben detaylı ultrason için Konya Kızılay Hastanesine gitmiştim. Tuğba hanım vardı çok iyiydi. Doğum ücreti ne kadar biliyor musunuz? Telefonda bilgi vermediler.
Veya başka öneri de olabilir. Aksarayda memnun kalamadım muayenelerden.

Aksaray hangi doktora gidiyosunuz bndemde pazartesi kontrolm varda iyi doktor arıyorum Aksaray da
Mayadaki Nur Hilal Hanıma gidiyordum. Ama memnun kalmadım ben. Mesela doğum gece denk gelirse ne olacak dedim. Hangi doktor olursa o bakacak ne olacak dedi. Ama konyadaki doktor şehirde olduğu müddetçe isterse gece üç olsun gidiyor doğuma sağolsun. Benim sıpam geceleri hareketleniyor hep acaba doğum da gece mi olur diye düşünmeden edemiyorum.

Mayadaki Nur Hilal Hanıma gidiyordum. Ama memnun kalmadım ben. Mesela doğum gece denk gelirse ne olacak dedim. Hangi doktor olursa o bakacak ne olacak dedi. Ama konyadaki doktor şehirde olduğu müddetçe isterse gece üç olsun gidiyor doğuma sağolsun. Benim sıpam geceleri hareketleniyor hep acaba doğum da gece mi olur diye düşünmeden edemiyorum.
. Malesef burda doktor sorunu var fatih beyede iyi diyorlar bnde. Onu deneyecem bakalım kaç haftalık bebiş

Back