Doğuma Hazırlık Konya Kadın Doğum Uzmani Tavsiye

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
4 yıl önce oğlumda medicana narin hanıma gitmiştim şuan hamile değilim 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim yine narin hanıma gittim kontroller için ona ayrı bi güven oluştu ve rahatlık oldu onun için inşallah tekrar hamile kalırsam narin hanıma giderim

Ben medline yeni adı meram akademiye Fatma Çetinere gidiyorum çok memnunum çok bilgili ve ilgili biri.Önceki oğlumda da ona gitmiştim acil sezeryana alındım akşam 9 30 da hemen Fatma hanım 15 dk geldi fakat anestezi ekibi çok sinir davrandı ve gerçekten rahatsız oldum.şimdi doktorum dan memnunum ama Medline fa doğum yapmak istemiyorum.Ne yapacağım bilmiyorum

Bende tulin yeni doktor arayisina girdim tulin hnm,akademide ki fatma hanm ve rengin hanm arasinda iyice kafam karisti
Ben rengin hanımda doğum yaptım. Mükemmel bir doktor. Herkesin neden ona gittiğini anladım. Ben de öncw şükran hanıma gidiyordum. 4. Aydan sonra rengin hanıma gittim çok memnunum iyi ki de gitmişim

Afilim92 Afilim92 merhaba medova Fuat Demir’de yaptınız sanırım Doğumu. Bende onu düşünüyorum gebeliğim biraz riskli. Memnun kaldınız mı Bilgi verir misiniz

Bende tulin yeni doktor arayisina girdim tulin hnm,akademide ki fatma hanm ve rengin hanm arasinda iyice kafam karisti
Ilk dr um Tülin Hanimdi 2 3 ay o takip etti .Memnundum .Guler yüzlü ve ilgili
Afilim92 Afilim92 merhaba medova Fuat Demir’de yaptınız sanırım Doğumu. Bende onu düşünüyorum gebeliğim biraz riskli. Memnun kaldınız mı Bilgi verir misiniz
Evet .Hala hastaneye yolumuz düşünce ziyaret ediyoruz bebegimle.Cok memnun kaldim.Iyi ki diyorum. Allah 2.bir bebek nasip ederse yine Fuat Hoca'ya giderim.
Ameliyat ekibi de muhteşem. Elimi tutup kardesim gibi davranan hemsireler oldu .Hatta dogumdan 5 dk once istedigim sarkiyi actilar falan.Cok samimilerdi .Sohbet ederek atlattik süreci. Ayrica sadece dr olarak düşünmeyin .Hastane cok temiz. Allah muhtaç etmesin ama bebegin durumunu da dusunun .Ihtiyaç halinde yenidogan yogunbakimi var .Bence bu da cok onemli.

Ilk dr um Tülin Hanimdi 2 3 ay o takip etti .Memnundum .Guler yüzlü ve ilgili

Evet .Hala hastaneye yolumuz düşünce ziyaret ediyoruz bebegimle.Cok memnun kaldim.Iyi ki diyorum. Allah 2.bir bebek nasip ederse yine Fuat Hoca'ya giderim.
Ameliyat ekibi de muhteşem. Elimi tutup kardesim gibi davranan hemsireler oldu .Hatta dogumdan 5 dk once istedigim sarkiyi actilar falan.Cok samimilerdi .Sohbet ederek atlattik süreci. Ayrica sadece dr olarak düşünmeyin .Hastane cok temiz. Allah muhtaç etmesin ama bebegin durumunu da dusunun .Ihtiyaç halinde yenidogan yogunbakimi var .Bence bu da cok onemli.
Teşekkür ederim. Benim ikiz gebeliğim daha önce kaybım çok. Henüz bir dr bulamadım Fuat bey aklımda birde ondan görüş almak istiyorum

Allah kimseyi medova da ki şükran denen kendini dr sanan kişiye düşürmesin bebeğimi onun yüzünden kaybettim

Allah kimseyi medova da ki şükran denen kendini dr sanan kişiye düşürmesin bebeğimi onun yüzünden kaybettim
Ay canım çok üzüldüm be diyeceğimi bilemedim. Eğer moralini bozmazsa nasıl oldu çok merak ettim. Ben de şukrana gidiyordum sonra dayanamadım bıraktım Dr Rengin karataylıya geçtim

Dun gece 5+1 iken bel agrisindan medicanaya gittok.ilk defa keseyi gorduk ama kesenin uzerinde sivi gozuktu buyurse keseyi dusurur dedi.ilk defa bi doktora gittim.medicana da zehra kucukaydindi.gece gittigim icin zannedrsem cok ilgilendi.esime keseyi filan ayrintili bi sekilde gosterdi.anlatti.galiba bunda sonra ona gidecegim.dojtor hakkinda bilgisi olan varmi?

Back
X