Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben memnunum dr umdan şükür .Ilk basta cok arastirmistim.mustafa başaran kesinlikle tek tavsiyem kızlar
mustafa başaran kesinlikle tek tavsiyem kızlar
Aise hanim olabilir. Ben de ilk ona gittim ama bir tanıdığımızin bebegi dogumda öldü bu yorumdan sonra hemen uzaklaştım.Oncelikle hayirli olsun canim. Bi arkadasim Ozel Buyuksehir hastanesine gidiyor ama hangi doktor bilmiyorum cok memnun oldugunu ve sanki kendi cocuguymus gibi ilgelendigini soyluyordu. Dusunursen ismini ogreniyim.
Aise hanim olabilir. Ben de ilk ona gittim ama bir tanıdığımızin bebegi dogumda öldü bu yorumdan sonra hemen uzaklaştım.
Evet olabilir canim doktorlarin ihmali mi vardi? Kotu olmus malesef ama herkezin basina ayni sey gelecek diye bisey yok. O yavrunun da vadesi orda bitmis demekki. InsAllah gonlune gore bi doktor bulursun. Her hastanedede kendi doktorun doguma giriyo diye bisey yok cogu zaman ebeler dogum yaptiriyor eger onemli bisey olursa doktorun geliyor. Medicanada oyleydi yani kontrollerde bile dogru durust ilgilenmeyip hizlica herseyi bastan savuyorlar gibi.
Doktordan doktora değişebilir medicanadan çok memnunum ilgili baya doktorum çok mutlu ediyor![]()
Rengine gidiyorum 15 dk falan duruyorm baya ilgili maşaallahNe guzel canim hangi doktora gidiyorsun? Narin Turkmen'i kast etmistim pek bilgi vermiyordu acel acele girip ciktigin bir oluyordu.
Başkentte emel hanım var bayan istiyorsan. Riskli gebelikte çokmiyiniş özellikle. Arkadaşım gitti çok memnun kaldı. Benim doktorum ise mehmet bardakçı farabi hastanesinde onuda tavsiye ederim
Fuat hocayi taniyorsaniz medovaya gecti .Tercih edebilirsiniz .Ben bu dr umdan memnun kalmasam ona gidecektim.Herkesin ustunde anlasip begendigi bir isim pek bulunmadi bu forumda zamaninda :) Evime yakindiye 2.'ye Medova'yi düşünecektim ama yorumunuzu okuyunca vazgectim.
Ben dr umu cok seviyorum Tulin Hanim .Hadi ya, begeniyorlardi onu da evet. Medline'daydi. Ama ben de sizin gibi bayan düşünürüm :) Aslında bir yanim da birak parayi pulu git devlete diyor da bakalim gelecek gunler ne getirir, daha bekleyesim var. Sagolun yine de.
Ne zaman izinde olacağını hastalari ile paylasiyormus .Onceden sorulabilir .Bir de ölüm kalim olmadigi surece her sekilde gelirim diyormus uc beş kisiden duydum. Arkadasim o kadar panik ki hadi size ulasamazsam sarjiniz biterse vs demis 2.bir numara bile vermis rahatlasin diye.Devlete gitme boşver suriyeliler çoğalmış o hastanelerde gidenler önermiyor her zaman olan birşey değil zaten o yüzden paraya kıyılmalı o düşüncedeyim yani. Fuat hoca açısından şundan korkuyorum o yokken Şükran girerse doğuma![]()
Ne zaman izinde olacağını hastalari ile paylasiyormus .Onceden sorulabilir .Bir de ölüm kalim olmadigi surece her sekilde gelirim diyormus uc beş kisiden duydum. Arkadasim o kadar panik ki hadi size ulasamazsam sarjiniz biterse vs demis 2.bir numara bile vermis rahatlasin diye.
Hangi dr la devam ediyorsun canim ?Bende başket hastanesini tercih edeceğim sanırım o hastane içime siniyor Feyza hanımı düşünüyorum