Doğuma Hazırlık Konya Kadın Doğum Uzmani Tavsiye

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hangi dr la devam ediyorsun canim ?
Canım valla daha normal muayeneye gitmeye fırsat kalmadı haftada 1 acile gitmek zorunda kaldım lekelenmelerim oldu şükür Bebeğim iyi ama. Büyük ihtimal medicana rengin Hanm yada başkent i tercih edeceğim gibi duruyo. Medicana da normal Doğum ücretini bilen varsa da yazan olursa sevinirim

Canım valla daha normal muayeneye gitmeye fırsat kalmadı haftada 1 acile gitmek zorunda kaldım lekelenmelerim oldu şükür Bebeğim iyi ama. Büyük ihtimal medicana rengin Hanm yada başkent i tercih edeceğim gibi duruyo. Medicana da normal Doğum ücretini bilen varsa da yazan olursa sevinirim

Canım doğum 1800 falan olması lazım 2 3 ay önce sordum unuttum ya :dondurma:

arkadaşlar, medicana da necati özçimen hakkında bilgi sahibi olan var mı aranızda?

Afilim92 Afilim92 cabın tülin hanıma gitmek istiyorum randevu aldım ona ama 5 aylık olucam ona başladığımda sorun çolur mu ki. Bir de memnunmusın hastaneden doktordan. Odalar tek kişilik mi bilgi verirsen sevinirim

Afilim92 Afilim92 cabın tülin hanıma gitmek istiyorum randevu aldım ona ama 5 aylık olucam ona başladığımda sorun çolur mu ki. Bir de memnunmusın hastaneden doktordan. Odalar tek kişilik mi bilgi verirsen sevinirim
Canim ben dr degistirdim Medova'ya gectim .Ama Tulin Hoca'dan memnun olmadigim icin degil. Doktor hakkinda aklina acaba mi diye bir sey gelmesin .Bizimki cok ayri bir durum .Gidince endiselerinin yersiz olduğunu görürsün. Ilk basla ya da son anda git hastalarina karsi hep guler yüzlü. Ve o heyecani seninle yaşıyor. Rahatlatiyor ,doğum hakkinda bilgi veriyor .Sen sorularini not al hepsini tek tek yanıtlar.

Canim ben dr degistirdim Medova'ya gectim .Ama Tulin Hoca'dan memnun olmadigim icin degil. Doktor hakkinda aklina acaba mi diye bir sey gelmesin .Bizimki cok ayri bir durum .Gidince endiselerinin yersiz olduğunu görürsün. Ilk basla ya da son anda git hastalarina karsi hep guler yüzlü. Ve o heyecani seninle yaşıyor. Rahatlatiyor ,doğum hakkinda bilgi veriyor .Sen sorularini not al hepsini tek tek yanıtlar.
Özel değilse neden medovaya geçtin

Gecen hafta Fuat Demir dogumumu gerçekleştirdi. Cok memnun kaldim. Iyi ki bu zorlu süreçte onun gibi bir doktor cikmis karsima .

Allah bağışlasın canım. Hayırlı olsun. normal doğum mu oldu. Ben de rengin hanıma gidiyorum. Bir de memnun kaldın mı odadan hastaneden ebelerden filan

Amiin Allah razı olsun. Ben çok memnun kaldım. Ebelerde hastanede çok iyiler. Sezeryanla oldu maalesef. 42ye kadar bekledik rengin hanım normal doğumu zorlayan bi insan. Bebeğim nst de riskli çıktı hemen sezeryana alındım. Kontrolden 2 gün sonrasına sunniyi ayarlamıştık ama 2 gün daha bekleyemedi bebişim. Hiç kanala inmedi kızım ne yaparsam yapayım nasip kısmetmiş diyorum. Ama ameliyatı bile çok iyi geçti 2 günde ayaklandım sütüm de vardı sıkıntı yaşamadım çok şükür.

Merhaba rengin hanim doğuma girdimi ilgisi filan nasıl. Birde hastane oda şartları fiyat nasıldı. Anlatır mısınız. Bende rengin düşünüyorum

Rengin hanım tüm doğumlara giriyor. Onun ayrı doğum katı var sadece onun gebeleri oluyor. Ben 2 gün yattım hastanede tek sezeryanlı ben gibi bişeydim. Normal doğuma çok kez şahit oldum orada gecede gündüzde hep Rengin hanım geldi saat kaç olursa olsun. 1950 olması lazım normalde sezeryanda aynı fiyat. Oda ebeler falan iyiydi Rengin hanımı öneriyorum. Yengem falan da oraya gidiyor

Merhaba rengin hanim doğuma girdimi ilgisi filan nasıl. Birde hastane oda şartları fiyat nasıldı. Anlatır mısınız. Bende rengin düşünüyorum

Ben riskli girdim doğuma eşim falan ağlıyordu ben girerken 10 dkda sezeryana alındım. Ben girdikten sonra ailem gelmiş onları falan sakinleştirmiş rengin o kadar ilgili bi doktor. Doğum oldu git demiyor. İşi onun için para değil. Doğumdan snra bile uğrayıp merhaba diyebiliyorsunuz. Ben özler oldum doktorumu geçen annemgil yiğenime bakmaya gittiklerinde söylemiş özlemiş seni diye o da gelsin de görüşelim falan demiş çok güler yüzlü bi kadın. 2. doğumuma kesinlikle başka doktor düşünmem

Ben riskli girdim doğuma eşim falan ağlıyordu ben girerken 10 dkda sezeryana alındım. Ben girdikten sonra ailem gelmiş onları falan sakinleştirmiş rengin o kadar ilgili bi doktor. Doğum oldu git demiyor. İşi onun için para değil. Doğumdan snra bile uğrayıp merhaba diyebiliyorsunuz. Ben özler oldum doktorumu geçen annemgil yiğenime bakmaya gittiklerinde söylemiş özlemiş seni diye o da gelsin de görüşelim falan demiş çok güler yüzlü bi kadın. 2. doğumuma kesinlikle başka doktor düşünmem
Çok sağol canım. Ben de çok memnunum benimki tüp bebek olduğundan ben karar veremiyorum nasıl doğummyapsam bilemedim.

Ssvd destekleyen bildiğiniz bir doktor var mı acaba? Hamile değilim ama her ihtimale karşı araştırıyorum :emir_bebek:

Back
X