- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki nasillar sizin tecrübeniz var mi bu doktorlarla ilgiliMerhaba akademi meram hastanesinde fatma çetiner var bir de aelçuklu hastanesinde rengin hanım var
Tamam canim sagolBen iki doktora da gtmiştim memnun kaldım.çevremde gidenlerde memnunlar bir de tulin hanım var akademi meramda ona da iyi diyorlar ama ben gitmedim sadece çok yoğunmuş
Ben metin çapara gidiyorum ama sen bayan istiyorsun başkente Emel hanım varmış Prof ben gitmedim ama giden memnun kalan arkadaşlarım varArkadaslar cok yeni gebeyim zor hamile kaldim ve risk grubundayim .Bugun bi dr a gittim ancak hala net bi dr kesinlestiremedim kafamda .Konya da doğum yapan arkadaslar dr onerir misiniz ? Bayan olmasini istiyorum Ali Acar falan demeyin![]()
Arkadaslar cok yeni gebeyim zor hamile kaldim ve risk grubundayim .Bugun bi dr a gittim ancak hala net bi dr kesinlestiremedim kafamda .Konya da doğum yapan arkadaslar dr onerir misiniz ? Bayan olmasini istiyorum Ali Acar falan demeyin![]()
Rengin Karataylıya gidiyorum tavsiye ederim Medicanada![]()
Ahh tmm balım onu da duymuştum iyi diye zaten.Can
Canim buldum dr umu cok şükür Tulin hocaya gidiyorum en baştan beri
Medova Şükran hanım hakkında bilgisi olan var mı
Medova Şükran hanım hakkında bilgisi olan var mı
Evet ben de benzer kotu seyleri cok duydum. Mesela Tulin Hanim o ani sizle yaşıyor ben agladigimda onun da ağladığını gördüm .Her sorumu bikmadan yanitliyor esimin sorulari oluyor ona da özenle cevap veriyor usg de bakarken bak babası bu minik burnu bu agzi diye detayli detayli gosteriyor .Hopp yat bebek iyi gule gule demiyor en az 15 dk ilgileniyor usg ye bakiyor asla sizin sorunuz bitmeden diğer hastaya gecmiyor .Doktoru değiştirdiğim vakit tesadüfen bir kızla denk geldik şükranda doğum yapmış bende nasıl katlandın o kadına falan dedim ama onu çok üzmüş bela okuyordu. Senin boyun kısa çocuk senin içinde çok durmaz sıkışır ölür falan kadının psikolojisini bozmuş. Kız iyice dert etmiş doğuruyum diye sürekli gitmeye başlamış. En sonunda azarlayıp sancısız sezeryana almış Şükran. Odasına gittiğinde rahatladın mı çocuğu doğurup al çıkarttım gibi sözler kullanmış. Kadını nasıl önerdiler ve internette nasıl o kadar yorum alıyor anlamış değilim. Demek ki akrabası eşi dostu yaptı bu işi yoksa imkansız eminim
Evet ben de benzer kotu seyleri cok duydum. Mesela Tulin Hanim o ani sizle yaşıyor ben agladigimda onun da ağladığını gördüm .Her sorumu bikmadan yanitliyor esimin sorulari oluyor ona da özenle cevap veriyor usg de bakarken bak babası bu minik burnu bu agzi diye detayli detayli gosteriyor .Hopp yat bebek iyi gule gule demiyor en az 15 dk ilgileniyor usg ye bakiyor asla sizin sorunuz bitmeden diğer hastaya gecmiyor .
Iyi ki hic tanışmamışız sinirden patlardim .Ilk Buyuksehir de Ayse Hanim a gittim tutarsizdi hemen Tulin Hanimi buldum iyi ki onla karsilasmisim .Biz video cekmek isteyince musade ediyor bes dk sonra konusmaya basliyor .O kadar anlayisli.Zaten oyle de olmali .Herkes bir heyecanla beklentiyle gidiyor yatiyor o masayaKadın yaşlı zaten bence artk sadece işini yapmaya odaklı insanları kaldıramıyor
Iyi ki hic tanışmamışız sinirden patlardim .Ilk Buyuksehir de Ayse Hanim a gittim tutarsizdi hemen Tulin Hanimi buldum iyi ki onla karsilasmisim .Biz video cekmek isteyince musade ediyor bes dk sonra konusmaya basliyor .O kadar anlayisli.Zaten oyle de olmali .Herkes bir heyecanla beklentiyle gidiyor yatiyor o masaya
Aynen öyle şükran videoda çektirmiyor oda ayrı bi sinir bozucu
Ay iyi ki gitmemişim zaten dr falan bulamadım Ne sıkıntılı ya hadi devleti anlıyoruz ama bu özeldekilere ne oluyor parasız değil paralı geliyorum ki bana vakit harcayın diye ama yok asıl hata bizde Fırsatı veriyoruz işte o zaman bide Tülin’i araştırayım İstanbul’da ki dr mumla arıyorumDoktoru değiştirdiğim vakit tesadüfen bir kızla denk geldik şükranda doğum yapmış bende nasıl katlandın o kadına falan dedim ama onu çok üzmüş bela okuyordu. Senin boyun kısa çocuk senin içinde çok durmaz sıkışır ölür falan kadının psikolojisini bozmuş. Kız iyice dert etmiş doğuruyum diye sürekli gitmeye başlamış. En sonunda azarlayıp sancısız sezeryana almış Şükran. Odasına gittiğinde rahatladın mı çocuğu doğurup al çıkarttım gibi sözler kullanmış. Kadını nasıl önerdiler ve internette nasıl o kadar yorum alıyor anlamış değilim. Demek ki akrabası eşi dostu yaptı bu işi yoksa imkansız eminim
Ay iyi ki gitmemişim zaten dr falan bulamadım Ne sıkıntılı ya hadi devleti anlıyoruz ama bu özeldekilere ne oluyor parasız değil paralı geliyorum ki bana vakit harcayın diye ama yok asıl hata bizde Fırsatı veriyoruz işte o zaman bide Tülin’i araştırayım İstanbul’da ki dr mumla arıyorum
Ay iyi ki gitmemişim zaten dr falan bulamadım Ne sıkıntılı ya hadi devleti anlıyoruz ama bu özeldekilere ne oluyor parasız değil paralı geliyorum ki bana vakit harcayın diye ama yok asıl hata bizde Fırsatı veriyoruz işte o zaman bide Tülin’i araştırayım İstanbul’da ki dr mumla arıyorum