Konya dünya göz hastanesi mercek ameliyatı.

Sane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2020
241
209
53
Başlıkta da belirttiğim gibi konya dünya göz hastanesinde mercek ameliyatı olan ücret ve sonrası hakkında bilgi verebilir misiniz.
Geçen yıl 30 bin istemişlerdi.maddiyattan dolayı yaptıramadım.Ama hem uzak hemde yakın görmede sıkıntım bayağı arttı.hastaneyi aradım ücret konusunda hiç bir şekilde bilgi vermiyorlar.konya merkezde oturmadığım için iş yerinden izin alıp gidemiyorym da.yakın zamandaki fiyatı bilen varsa lütfen paylaşabilir mi.

Hangi merceği onermislerdi size ? Astigmatiniz varmı ? Tek göz icinmi iki gozicinmi bu fiyati vermislerdi

Hangi merceği onermislerdi size ? Astigmatiniz varmı ? Tek göz icinmi iki gozicinmi bu fiyati vermislerdi
İki göz için bu fiyatı istemişlerdi canım.hem uzak hemde yakın görmede sıkıntım var.mercek olarak hangisini önerdiler hatırlamıyorum.zaten en iyisi olduğunu söylediler bi seçenekte sunmadılar.sizde mi mercek taktırdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…