Aaah aaah konyali hanimlar hic aktif degil canim aradan cok uzun zaman gecmis kime gidiyorsun doktor olarak ? Istanbulda yasasaydik sayfalarca bilgi bulurduk maalesef konya cok gerideHic yok mu kizlar konyada hamile olan
Canim benim yarin emel hanimda randevum var ilk dogumu da orda cemalettin beyde yapmistim simdi emekli olmus emel hanima ilk defa gidicem ilk dogumum zorunlu sezeryan oldu gece oldu ve doktorum geldi gelmese bile baskentteki butun kadin dogumculara guvenebilirsin canim hepsi iyi sen normal dogum yapacaksin sanirim dimi?Merhaba ben medicana necati beye gidicem yarın geçen sene muayne oldum bu sene hamile kaldm ama tup bebek uzmanı olduğundan normal gebelere bakmiyormus oğlumu da ankara medicana da dogurdum o da necati beyle eşi emel hanımı önerdi oda başkentte ama orda doğuma nöbetçi doktor giriyormuş özel oda 1taneymis ben de bilemiyorum yarın yine yazar sen naptin canm kime gidiyorsun
Hmm bilmiyorum bende hangisi olsa necati de hos sohbet insanı germiyor benim ilki sezeryan bu da öyle olacakmış sormustum kesin dedi esimde medicana da ameliyat oldu ben de doğumu orda yaptım o hastane yı seviyoruz bakalım yarın netlesirCanim benim yarin emel hanimda randevum var ilk dogumu da orda cemalettin beyde yapmistim simdi emekli olmus emel hanima ilk defa gidicem ilk dogumum zorunlu sezeryan oldu gece oldu ve doktorum geldi gelmese bile baskentteki butun kadin dogumculara guvenebilirsin canim hepsi iyi sen normal dogum yapacaksin sanirim dimi?
soylemeyi unuttum bende baskentten cok ama cok memnun kaldim dogumda suit oda 2 tane var baya otel odasi gibi buyuk ozel oda da var ayrica en az 2 tane mutlaka denk geliyor hele ki sezeryan olacaksa hic takma onceden bile ayarlayabilirsin tarih belli olunca necAti bey tup bebekten baska almiyorsa kime gitmeyi dusunuyorsun peki?Hmm bilmiyorum bende hangisi olsa necati de hos sohbet insanı germiyor benim ilki sezeryan bu da öyle olacakmış sormustum kesin dedi esimde medicana da ameliyat oldu ben de doğumu orda yaptım o hastane yı seviyoruz bakalım yarın netlesir
Mediicananin bütün odaları öyle ben iki kişi kalmak istemiyorum şansa benim öyle denk gelir benimki tavsiye bir de geçen sene gittim ya asistaniyla konuştum size bakar dedi bakmazsa emel hanıma gidicem başka yoksoylemeyi unuttum bende baskentten cok ama cok memnun kaldim dogumda suit oda 2 tane var baya otel odasi gibi buyuk ozel oda da var ayrica en az 2 tane mutlaka denk geliyor hele ki sezeryan olacaksa hic takma onceden bile ayarlayabilirsin tarih belli olunca necAti bey tup bebekten baska almiyorsa kime gitmeyi dusunuyorsun peki?
Bugun emel hanima ilk defa gittim cok begendim guven veriyor insana daha once medicana narin ve jule hanima gitmistim hiiic icime sinmemisti gercekten insanin icine sinmesi lazimmis bugun emin oldum. Sen ne yaptin gittin mi bugun diyordun randevu yanlis hatirlamiyorsam?Mediicananin bütün odaları öyle ben iki kişi kalmak istemiyorum şansa benim öyle denk gelir benimki tavsiye bir de geçen sene gittim ya asistaniyla konuştum size bakar dedi bakmazsa emel hanıma gidicem başka yok
Gittim canm iyiydi bu sefer doktor çok konuşkan değildi keseyi gorduk yapılması gerekenleri konuştuk iyiydi ama uyuzmuydu ne bugün anlamadimBugun emel hanima ilk defa gittim cok begendim guven veriyor insana daha once medicana narin ve jule hanima gitmistim hiiic icime sinmemisti gercekten insanin icine sinmesi lazimmis bugun emin oldum. Sen ne yaptin gittin mi bugun diyordun randevu yanlis hatirlamiyorsam?
Canim acikcasi bende emel hanimdan boyle konusmasini ilgilenmesini beklemiyordum cok memnun kaldim bende aynen. Senin gibi cok panigim seni iyi anliyorum. Emel hanim docent oldugu icin 125 tl odedim ama memnun kaldim tavsiye ederimGittim canm iyiydi bu sefer doktor çok konuşkan değildi keseyi gorduk yapılması gerekenleri konuştuk iyiydi ama uyuzmuydu ne bugün anlamadimobur doktorun da öyleydi ben biraz panigim doktorun rahat olması gerek ne biliyim 80lira ücreti sizin ne kadat
Hmm pahaliymis ya necati takip ederim dedi oda rahat biri tehlikeli bi durum yok bakalım simdilik burada devam edicem sanırım yine kontrole gittikçe konuşalım canmCanim acikcasi bende emel hanimdan boyle konusmasini ilgilenmesini beklemiyordum cok memnun kaldim bende aynen. Senin gibi cok panigim seni iyi anliyorum. Emel hanim docent oldugu icin 125 tl odedim ama memnun kaldim tavsiye ederim
Tamam canim irtibatta olalim senin cok yeniymis hayirli evlat olsun ins yavrularimiz saglikla alalim kucagimizaHmm pahaliymis ya necati takip ederim dedi oda rahat biri tehlikeli bi durum yok bakalım simdilik burada devam edicem sanırım yine kontrole gittikçe konuşalım canm
Amin canmTamam canim irtibatta olalim senin cok yeniymis hayirli evlat olsun ins yavrularimiz saglikla alalim kucagimiza