- 13 Haziran 2020
- 535
- 472
- 53
- 30
- Konu Sahibi ZeynepYldr
Merhabalar yazan olur mu bilmiyorum ama yazmak istedim konya da rahim filmi çektiren varmı nasıldi ve fiyatları nasıl bilgisi olan varsa çok sevinirim yazarsaniz. Şimdiden teşekkürler ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum necmettin erbakan hastanesi varya orda çekilecek bu perşembe bakalım nasıl olacak sadece ilaç paralarini veriyosun hoş benim doktor da ordada sebebin neydi acaba ben bebek istiyorum o yüzden detaylı olsun dedi doktorMerhabalar yazan olur mu bilmiyorum ama yazmak istedim konya da rahim filmi çektiren varmı nasıldi ve fiyatları nasıl bilgisi olan varsa çok sevinirim yazarsaniz. Şimdiden teşekkürler ederim.
Bende hikmet beye gidiyorum ama utandım soramadım fiyatını. Bu ay istedi adet olunca gel demiştiOnu bilmiyorum ama medicana ya sorabilirsiniz. Hikmet beye gidiyorum memnunum.
Meram tıp dan mi bahsediyorsun canım. Bayitmiyorlar diye duydum bende seninki nasıl olacakmisKuzum necmettin erbakan hastanesi varya orda çekilecek bu perşembe bakalım nasıl olacak sadece ilaç paralarini veriyosun hoş benim doktor da ordada sebebin neydi acaba ben bebek istiyorum o yüzden detaylı olsun dedi doktor
Evet meram tip canım yok bayıltmıyorlar benimki 10 da burda ol bi ilac aticakmisim sonra 11 de giricem bunu biliyom sadeceMeram tıp dan mi bahsediyorsun canım. Bayitmiyorlar diye duydum bende seninki nasıl olacakmis
Hiç utanmayın hikmet bey çok anlayışlı biri. Ben muayene olurken çok geriliyorum. Ödeme yapılan yere de sorabilirsiniz.Bende hikmet beye gidiyorum ama utandım soramadım fiyatını. Bu ay istedi adet olunca gel demişti
Bana mutlaka haber verir misin canım.Evet meram tip canım yok bayıltmıyorlar benimki 10 da burda ol bi ilac aticakmisim sonra 11 de giricem bunu biliyom sadece
Bu ay demişti ama bu ay eşim yanımda değil yarın adet günüm inşallah öbür aya gidecem. Uygun biseydir inşallahHiç utanmayın hikmet bey çok anlayışlı biri. Ben muayene olurken çok geriliyorum. Ödeme yapılan yere de sorabilirsiniz.
Canım merhaba nasıl geçti iyumisin?Evet meram tip canım yok bayıltmıyorlar benimki 10 da burda ol bi ilac aticakmisim sonra 11 de giricem bunu biliyom sadece
Giremedim canım bugün 12 gun oldu hala yoğun kanamam var yani kanama olunca bi dahaki aya attiCanım merhaba nasıl geçti iyumisin?
Canım adetin mı 12 gün sürdü çok geçmiş olsun. Bende bı kaç hastaneyi aradım en uygun Medicana verdi fiyatı.Giremedim canım bugün 12 gun oldu hala yoğun kanamam var yani kanama olunca bi dahaki aya atti