- 27 Kasım 2018
- 626
- 627
- 103
- Konu Sahibi Narenciyecicegim
Merhaba kızlar yardımlarınızı çok ihtiyacım var konyada yaşayanlar varikosel ameliyatı için iyi üroloji doktor bilen varmı???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba siz hangi doktora gittinizMerhaba kızlar yardımlarınızı çok ihtiyacım var konyada yaşayanlar varikosel ameliyatı için iyi üroloji doktor bilen varmı???
Merhaba.Henüz gitmedik ama Novafertil de Ahmet salvarci varmış ona randevu aldık canım siz gittiniz miMerhaba siz hangi doktora gittiniz
Yok canım bugün öğrendik bu durumu açıkçası ne yapacaz bilmiyorum. Eşinizin tam olarak durumu nedirMerhaba.Henüz gitmedik ama Novafertil de Ahmet salvarci varmış ona randevu aldık canım siz gittiniz mi
Benim eşimde varikosel var tatlım siz de ne sıkıntı varYok canım bugün öğrendik bu durumu açıkçası ne yapacaz bilmiyorum. Eşinizin tam olarak durumu nedir
Varikosel dediler canım. Sizin ne zaman belli oldu. Neler yaptınız? Bana ne önerirsin? Devlette ki doktor medicana ya da Başkent'te ve tıp fakültesinde mikrocerrahi ameliyatı yapılıyormuş. Nereye gitçez bilmiyorumBenim eşimde varikosel var tatlım siz de ne sıkıntı var
Valla canm biz ogreneli 1 sene oldu bu süreçte esim keçiboynuzu bal karışımı falan kullandı benim kendi kadın dogumcum esime ameliyat olmasını istemedi bu şekilde gebe kalınabilir dedi ama henüz kalamadim ve Novafertil deki bu doktoru önerdi gidip tekrar sperm testi vereceğiz 1 sene geçti üstünden hiç testi vermedik esim çok etkilendi ama bundan sizin ki nasıl bilmiyorum ama destek olman gerekir eşineVarikosel dediler canım. Sizin ne zaman belli oldu. Neler yaptınız? Bana ne önerirsin? Devlette ki doktor medicana ya da Başkent'te ve tıp fakültesinde mikrocerrahi ameliyatı yapılıyormuş. Nereye gitçez bilmiyorum
Kasıktan girip toplardamarlar ı topluyorlarmış canımValla canm biz ogreneli 1 sene oldu bu süreçte esim keçiboynuzu bal karışımı falan kullandı benim kendi kadın dogumcum esime ameliyat olmasını istemedi bu şekilde gebe kalınabilir dedi ama henüz kalamadim ve Novafertil deki bu doktoru önerdi gidip tekrar sperm testi vereceğiz 1 sene geçti üstünden hiç testi vermedik esim çok etkilendi ama bundan sizin ki nasıl bilmiyorum ama destek olman gerekir eşine
Senin kadın dogumcun kim?benimki Ali Acar
Ve mikrocerrahi nasıl oluyir
Ben Novafertil deki Ahmet salvarci ya gideceğiz memnun kalirsak söylerim canimKızlar gelişme yaşarsanız burdan yazar mısınız rica etsem. Bende konyadayım ama bizim azosperm uzun bi süre meram tıpta tedavi olduk ama bi gelişme olmadı.
Şimdi hangi doktora gidiyorsunuz ne gibi tedaviler uyguladınızKızlar gelişme yaşarsanız burdan yazar mısınız rica etsem. Bende konyadayım ama bizim azosperm uzun bi süre meram tıpta tedavi olduk ama bi gelişme olmadı.
Merhaba azosperm sebebiniz nedir ?Kızlar gelişme yaşarsanız burdan yazar mısınız rica etsem. Bende konyadayım ama bizim azosperm uzun bi süre meram tıpta tedavi olduk ama bi gelişme olmadı.
Sizde de mi aynı sorun var? Konya da iseniz hangi doktora gidiyorsunuzMerhaba azosperm sebebiniz nedir ?
Evet bizim de azosperm bende konyalıyım. Malesef konyada azosperm üzerine ihtisas yapmış iyi bir doktor bulamadım. İstanbula gitmeyi düşünüyoruz bizSizde de mi aynı sorun var? Konya da iseniz hangi doktora gidiyorsunuz
Azosperm sebebimiz belli değil sadece eşim daha önce varikosel ameliyatı olmuş testislerde kanlanmaları azmış fsh baya yüksek bizde meram tıpta hakan hocaya 5 yıl kadar tedavi olduk ama hiç bi gelişme olmadı, bilemiyorum belki biz zor bi vakayız tesede de bişey çıkmaz deyince bizde şimdi İstanbula gidiyoruz Celalettin Peruya ilk 3 ay geçti ama hala bi gelişme yok fsh hala yüksek tek avantajı hemen tese yapmaması tedaviyle çıkış için uğraşıyor en azından tesede bi şeyler çıksın diye nasip artık bakalım sizin durumunuz nedir azosperm sebebiniz nedir acabaEvet bizim de azosperm bende konyalıyım. Malesef konyada azosperm üzerine ihtisas yapmış iyi bir doktor bulamadım. İstanbula gitmeyi düşünüyoruz biz
Çok geçmiş olsunAzosperm sebebimiz belli değil sadece eşim daha önce varikosel ameliyatı olmuş testislerde kanlanmaları azmış fsh baya yüksek bizde meram tıpta hakan hocaya 5 yıl kadar tedavi olduk ama hiç bi gelişme olmadı, bilemiyorum belki biz zor bi vakayız tesede de bişey çıkmaz deyince bizde şimdi İstanbula gidiyoruz Celalettin Peruya ilk 3 ay geçti ama hala bi gelişme yok fsh hala yüksek tek avantajı hemen tese yapmaması tedaviyle çıkış için uğraşıyor en azından tesede bi şeyler çıksın diye nasip artık bakalım sizin durumunuz nedir azosperm sebebiniz nedir acaba
Bence siz daha şanslısınız başka yerde de yaptırıp baksaydınız bizde fsh 5 yıldır hiç düşmedi düşer mi bilmiyorum yada düşünce ille bişey bulunur mu onu da bilmiyorum ama bi umut işte uğraşıyoruz siz hangi doktora gidiyorsunuz hiç tese falan oldunuz muÇok geçmiş olsunbenim eşimde 16 yasinda kanser dolayisiyla kemoterapi almiş son sperm testimizde elonge grade 3 cıktı ama centrumda yaptirdik güvenilir değil diyorlar bilmiyorum. Hormonlarımız inhibinb güzel ama bakalım tedaviyle olacak mı bilmiyorum. Sizin şuan ki durumunuz nedir fsh duzelse sanki cikis olur sizin
Eşimin kemodan önceki donmus spermleri Ankadara güven hastanesindeydi onlar canlılığını yitirmis malesef. Orası hemen teseye hazirlanalım onun disinda kök hıcreyi beklersiniz dedi. Ben de arastırdıktan sonra teseye sıcak bakmiyprum şuanda. Celalettin peruya gidicez biz de. Daha celalettin hocaya başlayalı 3 ay olmuş sakın umudunuzu yitirmeyin lütfenBence siz daha şanslısınız başka yerde de yaptırıp baksaydınız bizde fsh 5 yıldır hiç düşmedi düşer mi bilmiyorum yada düşünce ille bişey bulunur mu onu da bilmiyorum ama bi umut işte uğraşıyoruz siz hangi doktora gidiyorsunuz hiç tese falan oldunuz mu
İnşallah hepimiz için en hayırlısı neyse o olur insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor ama yapacak bişey yok Allahtan gelen bişey siz ne zaman gideceksiniz sonrasında yine haberleşelim gelişme olursa inşallahEşimin kemodan önceki donmus spermleri Ankadara güven hastanesindeydi onlar canlılığını yitirmis malesef. Orası hemen teseye hazirlanalım onun disinda kök hıcreyi beklersiniz dedi. Ben de arastırdıktan sonra teseye sıcak bakmiyprum şuanda. Celalettin peruya gidicez biz de. Daha celalettin hocaya başlayalı 3 ay olmuş sakın umudunuzu yitirmeyin lütfen
Genetik testi vercez haftaya onun sonuclari cikinca randevu alıp gidicez, tabi ki haberleselimİnşallah hepimiz için en hayırlısı neyse o olur insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor ama yapacak bişey yok Allahtan gelen bişey siz ne zaman gideceksiniz sonrasında yine haberleşelim gelişme olursa inşallah