Ben Nurten Yavuza oldum özelden atabilirim
Kızlar ben de Nurten hanıma ameliyat okdum şstryrne özelden atarım edki yeni halimi
Sislikler 4 gün sonra hafifliyor hatta benim sonra hiç olmadi 4. Gün morluklar iyileşme sürecine giriyor benim 12. Günüm minnacık bir morluk var sağ gözümün altında fondotenle hiç görünmüyor alçı çıktıktan sonra hizlica iyilesiyorsun hiç korkma
Nurten yavuz sanırım şuan başka bi hastanedeymiş. Ama eğer tekrar gelirse veya bulma şansın varsa ona ol. Benim 10. ay ım ve inanılmaz memnunum :)))
devamlı giremiyorum cevap veremezsem kusura bakmayın
Arkadaşlar malesef Bilsev Bey'e randevu alıp gidemedim bir türlü. Son olarak 14 Temmuzda Prof.Dr.Kayhan Öztürk'e muayene oldum. Özel Sağlık Sigortam var, 15 lira ödeme yaptım. İlgili ve işini bilen bir doktor olduğunu gözlemledim. Önce sorunumu dinledi, sonra muayene etti. Fazladan boğaz ve kulaklarıma da baktı.. :) Tomografi çektirdi. Tespitini yaptı ve sonuç olarak yine ameliyat.. Özel sigorta bu ameliyatı karşılamadığı için yaklaşık olarak 7000TL civarı fiyat çıktı. Ek bilgi olarak İlker Yiğit Bey'in de verdiği fiyat 7000TL'ymiş bi arkadaşıma.
Aynı gün Nurten Yavuz'dan da ameliyat günü bilgisi geldi. 11 Ağustos. Düşündüm de görüştüğüm hekimler içinde bana en çok güven veren, benim açımdan ekonomik olan -ki bu baya önemli benim için- ve yorumlardan da genel olarak olumlu sonuçlara ulaştığım Nurten hanımdı. Ben de kendisinde ameliyat olmaya karar verdim. İnşallah hayal ettiğim gibi sağlıklı ve güzel bir burnum olur, revizyon gerekmez.
11 Ağustostan sonra da fırsat buldukça, bu ameliyatı düşünenlere faydalı olacağı umuduyla, resim ve gözlemlerimi paylaşmaya çalışacağım.
Ameliyat oldunuzmu nasil gecti memnunmusunuz birde oncesi ve sonrasi foto atabilirmisinizArkadaşlar malesef Bilsev Bey'e randevu alıp gidemedim bir türlü. Son olarak 14 Temmuzda Prof.Dr.Kayhan Öztürk'e muayene oldum. Özel Sağlık Sigortam var, 15 lira ödeme yaptım. İlgili ve işini bilen bir doktor olduğunu gözlemledim. Önce sorunumu dinledi, sonra muayene etti. Fazladan boğaz ve kulaklarıma da baktı.. :) Tomografi çektirdi. Tespitini yaptı ve sonuç olarak yine ameliyat.. Özel sigorta bu ameliyatı karşılamadığı için yaklaşık olarak 7000TL civarı fiyat çıktı. Ek bilgi olarak İlker Yiğit Bey'in de verdiği fiyat 7000TL'ymiş bi arkadaşıma.
Aynı gün Nurten Yavuz'dan da ameliyat günü bilgisi geldi. 11 Ağustos. Düşündüm de görüştüğüm hekimler içinde bana en çok güven veren, benim açımdan ekonomik olan -ki bu baya önemli benim için- ve yorumlardan da genel olarak olumlu sonuçlara ulaştığım Nurten hanımdı. Ben de kendisinde ameliyat olmaya karar verdim. İnşallah hayal ettiğim gibi sağlıklı ve güzel bir burnum olur, revizyon gerekmez.
11 Ağustostan sonra da fırsat buldukça, bu ameliyatı düşünenlere faydalı olacağı umuduyla, resim ve gözlemlerimi paylaşmaya çalışacağım.
ne demek :)merhaba arkadaşlar ben burun ameliyatı olmak için sizler gibi doktor arayışına giriştim konya da yaşıyorum öğretmenim okullar açılmadan ameliyat olmak istiyorum haziran da bu siteye tesadüfen rastladım o günden beri takip etmeye çalışıyorum ameliyat olan arkadaşlara özel den mesaj atıyorum sağolsunlar cevap vermeye veriyorlar ama resim atmalarını istediğim de sadece bana geri dönen "harictengazelci" adlı arkadaşım oldu ona gerçekten çok çok tesekkür ediyorum burada yazan ameliyat olan daha sonra resim paylaşacam ya da iyileşme sürecini anlatacam deyip ameliyat sonrası neden cevap vermiyorlar LÜTFEN cevap verirseniz mutlu oluruz
merhaba arkadaşlar nerdeyse 2 yıl önce Nurten hanıma ameliyat oldum. nefes olarak hiçbir sıkıntım yok, hatta KBB doktorları bile güzel olmuş dedi :) baş ağrılarım geçti, sinir ilacı kullanmayı bıraktım. (eğer baş ağrınız varsa mutlaka iyi bir kbbye gözükün derim yıllarca boşuna migren ilacı kullanmışım) 18e girmeden 1-2ay önce ameliyat olmuştum sonrasında baa kilo verdim, yüzüm oturdu. görüntü olarak memnunum ama kilo verince burun ucum sivrildi. takıntılı biriyim ama rahatsız etmiyor şu an ameliyat olsaydım yine nurten hanıma olurum galiba. sağlıkçı olduğum için de daha iyi araştırma şansım olmuştu. ameliyat sonrası morluk vs hakkında önceden bilgi vermiştim uzun uzun. özelden isteyene fotoğraf attım ama şifremi unutmuştum uzun zaman sonra girebildim cevap veremediğim olursa kusura bakmasın...
baş ağrısının sebebine migren demişlerdi ama nefesle alakalıymışçok geçmiş olsun. peki migrenle KBB ilişkisini anlayamadım. doktorlar size ne dedi bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?