konya da burun ameliyatı

Bana özelden fotograf atabilirmisiniz burununuzun önce ve sonraki halinizi ? :)

Arkadaşlar instagram adresimden ulaşırsanız daha kolay yardımcı olabilirim burdan her sorana atma şansım yok yeni kullanmaya başladım tam nasıl mesaj atılır bilmiyorum :) esmerellaa15 instagram hesabim

Nurten yavuz sanırım şuan başka bi hastanedeymiş. Ama eğer tekrar gelirse veya bulma şansın varsa ona ol. Benim 10. ay ım ve inanılmaz memnunum :)))
devamlı giremiyorum cevap veremezsem kusura bakmayın

Banada resim atarmısınız :)

eevet nurten hanıma ameliyat olanlar resım atabılır mı acaba biz olmak isteyenlere de fıkıır olsa :)

Arkadaşlar malesef Bilsev Bey'e randevu alıp gidemedim bir türlü. Son olarak 14 Temmuzda Prof.Dr.Kayhan Öztürk'e muayene oldum. Özel Sağlık Sigortam var, 15 lira ödeme yaptım. İlgili ve işini bilen bir doktor olduğunu gözlemledim. Önce sorunumu dinledi, sonra muayene etti. Fazladan boğaz ve kulaklarıma da baktı.. :) Tomografi çektirdi. Tespitini yaptı ve sonuç olarak yine ameliyat.. Özel sigorta bu ameliyatı karşılamadığı için yaklaşık olarak 7000TL civarı fiyat çıktı. Ek bilgi olarak İlker Yiğit Bey'in de verdiği fiyat 7000TL'ymiş bi arkadaşıma.

Aynı gün Nurten Yavuz'dan da ameliyat günü bilgisi geldi. 11 Ağustos. Düşündüm de görüştüğüm hekimler içinde bana en çok güven veren, benim açımdan ekonomik olan -ki bu baya önemli benim için- ve yorumlardan da genel olarak olumlu sonuçlara ulaştığım Nurten hanımdı. Ben de kendisinde ameliyat olmaya karar verdim. İnşallah hayal ettiğim gibi sağlıklı ve güzel bir burnum olur, revizyon gerekmez.

11 Ağustostan sonra da fırsat buldukça, bu ameliyatı düşünenlere faydalı olacağı umuduyla, resim ve gözlemlerimi paylaşmaya çalışacağım.

Mrb oncesi sonrasi resimlerinizi bekliyorum rica etsem bilgilendirirseniz sevinirim bnde ayni kisiye olmayi dusunuyorum simdiden gecmis olsun

Ameliyat oldunuzmu nasil gecti memnunmusunuz birde oncesi ve sonrasi foto atabilirmisiniz

Merhaba Arkadaşlar. Evet ameliyatımı Nurten hanımda oldum. 40.günümdeyim. Kısaca bilgi vereyim ve becerebilirsem resimlerimi de paylaşacağım.

1) Ameliyathanede bile ağladım korkudan ama boşaymış :) Nurten hanım söylemişti zaten.
2) Sabah ilk kişiydim ameliyata giren ayılıp yatağa girmeniz ile arası 2 saat kadar sürüyor. Bi rahatsızlık hissetmedim ama son güne kadar sigara içtiğim için narkozdan zor ayıldım biraz. Tavisye olarak sigarayı bi süre önce kesin kullanıyorsanız !
3) Burnumun üzerinde hem alçı hem de tamponlar olduğu için göremediğimden uzun süre tedirgin ve meraklı şekilde hissettim gece boyu. Ağrım hiç ama hiç olmadı zaten seruma ekliyorlar ilaçları.
4) Sabah doktorum kontrol ediyor sanırken aniden silikon tamponları aldı. Burun sızlaması gibi bi şey hissettim sadece kaydı çıktı ve kan bile yoktu neredeyse üzerinde.
5) Şişliğim 2. gün oldu 3. gün kayboldu. Morarmam 2. gün göz kapağımda ve göz altı torbalarımda pembeden mora dönük hafif oldu 4. gün pembe 5. gün yok denecek kadar azdı. 1. hafta alçıyı almaya gittiğimde hiç kalmamıştı. Sadece normal olarak ödem vardı. Bu ödemin %80'i 3. ay gibi yok olacakmış. Neden fazla morarmadığıma gelirsek gece boyu soğuk kompresi hiç aksatmadan sabaha kadar yaptım.
6) Okyanus suyunu 1 kutu bitene kadar kullandım. Burun tıkanıklığını çok iyi açıyor. Ne zaman daraldıysam düşünmeden kullandım ama burnumu hiç zorlamadan direkt kendi çıkarabildiği kadar. İlk hafta mukus ile kan karışık geliyor korkacak bi şey yok. Dikişler alınınca ve alçı çıkınca nazal nem sprey ile sürekli nemlendirdim. Yapışma kuruma olmadı.

Nurten hanıma nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Apne bitti, horlama bitti. Hem de ilk haftadan itibaren. Nefes alabilmek mucize gibi ve genel anlamda beklediğim, istediğim tipte bi burun oldu.

Tavsiye eder miyim? Kesinlikle ederim.
1.hafta
1.ay

ne demek :)

merhaba arkadaşlar nerdeyse 2 yıl önce Nurten hanıma ameliyat oldum. nefes olarak hiçbir sıkıntım yok, hatta KBB doktorları bile güzel olmuş dedi :) baş ağrılarım geçti, sinir ilacı kullanmayı bıraktım. (eğer baş ağrınız varsa mutlaka iyi bir kbbye gözükün derim yıllarca boşuna migren ilacı kullanmışım) 18e girmeden 1-2ay önce ameliyat olmuştum sonrasında baa kilo verdim, yüzüm oturdu. görüntü olarak memnunum ama kilo verince burun ucum sivrildi. takıntılı biriyim ama rahatsız etmiyor şu an ameliyat olsaydım yine nurten hanıma olurum galiba. sağlıkçı olduğum için de daha iyi araştırma şansım olmuştu. ameliyat sonrası morluk vs hakkında önceden bilgi vermiştim uzun uzun. özelden isteyene fotoğraf attım ama şifremi unutmuştum uzun zaman sonra girebildim cevap veremediğim olursa kusura bakmasın...

merhaba arkadaşlar, ben de Nurten Yavuz'dan ameliyat tarihimi aldım. aslında sekreteriyle ilgili çok kötü bir deneyim yaşadım öncesinde. beni 3 defa aradığını iddia eden sekreter aslında aramalarını sadece çaldırıp kapatmakla sınırlı tutuyor. sonra siz numarayı geri aradığınızda hastane santrali çıkıyor ve doğal olarak kimin aradığını bilemiyor. meğer beni ameliyat tarihimi için aramışlar. yalvar yakar telefonda sekretere derdimi anlatmaya çalışsam da kendisi hem suçlu hem güçlü çıktı. bana "benim size kinim mi var garezim mi var", "3 kere aradım dediysem 3 kere aramışımdır" gibi düşük seviyeli kadınların konuşmaları gibi konuştu ve ameliyatınızı iptal ettim dedi (sanki kendisi doktor ya, kendi iptal etmiş-miş). hiç bir hastane personeline yakışmayan bu tutumu neticesinde ben ağlayarak telefonu kapattım. Allah'tan doktorumla konuşmaya hemen gidince, kendisi yardımcı oldu ve bana istediğim tarihte ameliyat günü verdi. o sekreteri de şimdilik unutmuş değilim. ameliyatım bir geçsin bitsin, onu da sağlık bakanlığına kadar şikayet edeceğim.

çok geçmiş olsun. peki migrenle KBB ilişkisini anlayamadım. doktorlar size ne dedi bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…