konya da burun ameliyatı

Sennkimi düşünüyorsun canim hangi doktorlarla görüştük fikrin ne burun şeklin nazil??? Ne dusunuyorsun

meram eğitim araştırma da Furkan Certel Bey var.İhtisası gayet iyi hiç kafamı karıştırmadım gittim muayene oldum.Burun sırtında çökmeler var,yaşa bağlı olarak ta artar dedi.Burun deliklerimi de tıkadığını söyledi.Yani nefes almamı güçleştiriyormuş.Burun ucu ameliyatı olacak benimkisi.Alçı,şişme ,morluk falan olmaz dedi.Hatta aynı gün çıkartırım dedi.Eylül başında ameliyat oluyorum.Nefes alma güçlüğü yazarım rapora ücret ödemezsin dedi.Para mühim değildi ben göze almıştım herşeyi zaten.Güler yüzlüde bir hekim ben pozitif elektrik aldım.Hayırlısı olur inş.Resim yollarım öncesi sonrası.Bence gidip bir görüşün fikir edinin.Öpüldünüz canlar......

canm eylül başında ameliyat olacam demişsin oldun mu acaba

Kızlar niye ameliyat nasıl oldu? Diye sorup duruyorsunuzki? Ne dedim gidin konuşun. Bilgisayar başında olmaz bu işler benim sıkıntılarımı yaşarsınız sonra
Artı şimdi güzel olsa bile hiçbir anlamı yok. Bir kaç ayda belli olur. Uyarmadı demeyin

Nasıldı canım paylaşır mısın bizimle:) özelden fotoğrafını atabilir misin bir de :)

kuzenim zekeriya beye ameliyat oldu ameliyat komplikasyonu olmuş , burnunda yara açılmış alcidan oldu demiş zekeriya bey ama daha iyi bir görünüme kavuşmak isterken su anda burnunda hiç geçmeyecek bir yara taşıyor. Başka hiç bir doktor böyle bir şey görmemiş ya kullanılan malzeme ile ilgili ya da ameliyat ile ilgili denilmiş. Sonuç olarak canım kuzenim çok üzgün artık hiçbir doktora da güvenmiyor ameliyat olmadan önce buraya çok bakmıştı hiç böyle bi şeyle karşılaşmadi o yüzden başkalarının başına da bu olay gelmeden bu ihtimali de düşünsünler diyor. Ben de buraya ekliyorum. Ameliyat sonrasında doktorunun hiç ilgilenmediğini yara ile yara bakımı ile ilgilenmediğini geçer geçer diye gecistirdigi ancak yaranın izini ömrü boyunda yüzünde taşıyacağını başka bir doktora gorununce öğrenmiş.

Kızlar biraz geç oldu ama Konay Meram Araştırma Hastanesinde Furkan Certel Beye ameliyat olacağımı yazmıştım.
Burun ucumun aşağı doğru sarkması hem nefes alma konusunda hemde görüntü olarak beni çok rahatsız ediyordu.Kararsızlık içindeyken tesadüfen Furkan Bey tarafından göğüs küçültme operasyonu geçiren bir arkadaşa rastladım.Bana Furkan Beyin çok güleryüzlü,sabırlı ve insanın aklında yanıtsız sorular bırakmayan bir hekim olduğunu,kesinlikler gitmem gerektiğini söyledi.Hemen o hafta gittim tam anlatılan gibiydi.Hemen karar verdik,gün belirledik ve ameliyat oldum.çok memnun kaldım,ertesi gün sargımı açtı.Benim ki sadece burun ucu amelitayı olduğundan dikiş yoktu ve bir kere bile ağrımadı.Ameliyat olalı 3,5 ay oldu şu an tam oturdu şekli.Çok doğal kimse yadırgamadı ve anlayamıyorlar.Üstelik iki tane de ben aldırdım oda geçti.Bir taşla iki kuş:)Kendisine çok teşekkür ediyorum.Bu yazılan güzel yorumları gerçekten hak ediyor.iyi ki Furkan Bey'e rastlamışım.....

Bende bugün albümü
Selam benimde bugün alcim çıktı bende furkan certele ameliyat oldum cok dogal bir burun olmuş abartı bir estetik görüntüm yok begendim ben

Merabalar bende konyada Nurten hanıma ameliyat olucam insallah bi hafta sonra, ameliyat sonrası şislikler ve morlukların cok bariz görünmemesi acisindan 1 ay yeterli oluyomu makyajla kapatildiginda asiri bi kötü görünüm oluyomu kızlar?

Sislikler 4 gün sonra hafifliyor hatta benim sonra hiç olmadi 4. Gün morluklar iyileşme sürecine giriyor benim 12. Günüm minnacık bir morluk var sağ gözümün altında fondotenle hiç görünmüyor alçı çıktıktan sonra hizlica iyilesiyorsun hiç korkma

Umarım bende böyle hızla iyilesirim:) Çünkü universitede okuyorum ve finallerden hemen sonra olucam, tatilimde 1 ay bu süreçte iyilesirim insallah canım ya tekrar okula baslayacagim icin tedirgin oluyo insan

Umarım bende böyle hızla iyilesirim:) Çünkü universitede okuyorum ve finallerden hemen sonra olucam, tatilimde 1 ay bu süreçte iyilesirim insallah canım ya tekrar okula baslayacagim icin tedirgin oluyo insan
1 ay sonra unutursun bile :) ben masaj yapıyorum suan o olmasa aklına bile gelmiyor

bende dr furkan certele 20 aralıkta ameliyat oldum 2 gün sonra alçı çıkacak sende olacağını yazmışsın oldun mu ?
bir yanliş anlaşılma var canm ben olacam demedim olacak olan bir arkadasa sordum oldun mu diye :)

Bende nurten hanima ameliyat olmayı düşünüyorum özelden bana fotoğraflarini atar misin rica ediyorum

Aslinda burun fotografini gormeniz kriter olmayabilir. Çünkü doktor hanim hicbir sekilde karistirtmiyor isine. Yuzunuze yakisani dogal olani yapacagim diyor.
Hala sisliklerim inmedi burun ucu hala sis. Ama ayarlayip yuklerim
Canım bisey sorcam bende Nurten Hanima 2 hafta once oldum ameliyat, bandim dun cikti burnum şiş şuan ama ben burun ucuna takıldım düsük sanki :/ şuan şiş ve uyusmuş gibi oldugundan mı oyledir sence? Çunku doktor burun ucunuda toplycam demisti şişlikler inince yukarı topluyomu kendini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…