konya da burun ameliyatı

Hiçkimseden cevap alamadım anlaşılan kimsenin göbeği yok :) Gözümü kararttım bugün bilsev beye gittim sıra beklerken burundan ameliyat ettiği üç hastayı gördüm. Biri alçıyı çıkarttı diğerleri sadece kontrol oldu. Süperdi valla :) Moralim düzeldi resmen. burunla yağ alma aynımı bilmem yardımcı olursa paylaşayım dedim. Eylül sonuna randevu aldım hadi hayırlısı

Valla bana dediki burun ucunu kaldirmam gerekiyo dedi. Ben istemiyodum fazla kaldirilmasini karsi ciktim. Öyle olmak zorunda dedi ameliyattan ciktim hemen burun ucuma baktim ne kadar kaldirdi asiri mi diye ama kalkik dedigi buysa süper valla keske hep boyle kalsa. Burun ucumun inmesini istemiyorum şuan :)))) yani kadin işini biliyo kesinlikle. En azindan ben çok memnunum :)

Bilsev beyden memnun olan da çok kisi var sen onunla da gorus istersen hangisi icine sinerse ona olursun.

Bilsev beyden memnun olan da çok kisi var sen onunla da gorus istersen hangisi icine sinerse ona olursun.
anladım tatlım bende öyle düşünüyorum insan ister istemez tedirgin oluyor geri dönüşü olmayan birsey Allah yardımcımız olsun

Yazismalarin basinda vardi galiba oyle hatirliyorum bi bak istersen
baktım canm var ama onlarda yalan söyleyen kişiler bir insan neden böylebirsey yapar acaba bunun doktorla bir alakası mı var diye düşünmeden edemedin artk görüşünce tam karar verip notumu alacam

Yani bende anlamadim insanlarin sagligi söz konusu sonuçta böyle bi oyuna neden ihtiyac duydular bende anlayamadim. Burdaki yorumlara yüzde yüz güvenmek de olmaz zaten sadece bi fikir oluyo iste. Gidip gorusmek konusmak en iyisi.

Aynen canım internete ne kadar güvenebilirsinki? Bu yorumları görünce iyikide gitmiş yüzyüze konuşmuşum dedim. içim ferahladı. bi de doktorun yanına girmeden diğer hastalarını görmek iyi oldu. şanslıyım yaa

Cankuşlar siteye üye değildim sırf başımdan geçenleri yazmak için üye oldum. Sıkı durun size birazdan yazacaklarımı kimse söylemez haberiniz olsun
Geçen yıl İstanbul'da ünlü bir cerraha burun ameliyatı oldum. Başlangıçta herşey mükemmeldi burnumdaki kemer gitmiş burnum kalkmış bambaşka biri olmuştum. İçimden çok para verdin ama değdi dedim 8000 tl
İki ay sonra burnum eğilmeye sırtında çıkıntı çıkmaya başladı. Doktora gittim normal dedi. Bende her geçen gün moralman çökmeye başladım aynalara bakamaz oldum. Doktorum bu sefer lokal iğne ile müdahale etti ama düzelmedi. Sinirlendim kavga edip çıktım resmen depresyona girdim.
Üç farklı doktora gittim hepsi ayy çok kötü olmuş düzeltmek lazım ...... Para ver gibilerden konuştu. İyice delirdim giden paraya mı yanarsın üçüncü ameliyata mı anlayın işte berbat bir durum. Aynalara küstüm.
Sonra Dr ...... ile tanıştım herşey değişti.Şimdi yazıyorum
1. Asla ama asla internete güvenmeyin. Bu sitede bile reklam var
2. Ameliyat sonrası ilk bir kaç aya güvenmeyin burun çok değişiyor
3. Mümkünse daha önce ameliyat olmuş yakınlarınızı dinleyin
4. Ben en iyiyim en çok ben ameliyat yapıyorum vb laflara kanmayın. Esnaf taktiği bunlar
5. Sırf ucuz diye birine ameliyat olmayın. Ay bu burun yahu yüzünüzün ortasında üç beş kuruşa riske atılır mı?
6. Gidin tanışın konuşun tarzına tavrına bakın. Çok çok verin üç kuruş muayene olun
7. Özel hastaneden mümkün oldukça uzak durun. Amaçları sadece para sizi ameliyata ikna etmeye çalışandan kaçın
8. Her işin ustası var. Tamam hepsi cerrah ama bazısı kendini bazı konularda daha çok geliştirmiştir. Mümkünse ünvanına bakın düz uzman mı yrd.doç mu doç mu Prof mu?
9. Bu yazıya da güvenmeyin. Şaka şaka
Kızlar isim vermedim reklam olmasın
Teşekkürleri sonra alırım

Bende sana katili yorum bal o fikrine o bahanhep kendi kafansndaki gibi yapiyoms güzel yapiyordur tamam ama benim Burnum benim yüzüm sonuçta aynaya herhun bakan kendmi en iyi taniyan benm

Amliyt raddevusumu aldin ücret ne konustumuz canimm nasildi tavri burnunun tomografosini falan ccektimi ne konistunuz

Bende sana katili yorum bal o fikrine o bahanhep kendi kafansndaki gibi yapiyoms güzel yapiyordur tamam ama benim Burnum benim yüzüm sonuçta aynaya herhun bakan kendmi en iyi taniyan benm
aynen öyle canm benm karaman da görev yapan arkadasım var devlet hastanesinde kkb doktoru ameliyatını yaptı burnu kırılmıştı acil alınmıştı hafif dokunuşlarda yapmış bana göre çok çok güzel olmuş çok zor ya böyle bir sürü isim acaba olacak mı sorusu insanı gerçekten yoruyor çünkü bu kıyafet değil begenmeyince çıkarabilesin

Wallla ole karamnda KBB uzmani plastik cerrah degil onun kurulmuş da ole yapmis özel olarak yapmiyolar burda

evet canm diyeceğim şu ki önemli olan çok ünlü bir doktor olması değil önemli olan benm istediğim gibi bir burun yapması çünkü onu ben kullanacagm o yuzden bir kaç doktorla görüştüm kendisine kesinlikle karıştırmıyor İnsallah istediğim gbi iyi deneyimli bri doktor bulup eylül de olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…