- 18 Ağustos 2016
- 5
- 0
- 1
- 39
anladım tatlım bende öyle düşünüyorum insan ister istemez tedirgin oluyor geri dönüşü olmayan birsey Allah yardımcımız olsunBilsev beyden memnun olan da çok kisi var sen onunla da gorus istersen hangisi icine sinerse ona olursun.
Tabiki allah herkesin istegine göre versin insallah seninkide güzel ve istedigin gibi olur..anladım tatlım bende öyle düşünüyorum insan ister istemez tedirgin oluyor geri dönüşü olmayan birsey Allah yardımcımız olsun
acaba burada bilsev bey e ameliiyat olan var mıdırBilsev beyden memnun olan da çok kisi var sen onunla da gorus istersen hangisi icine sinerse ona olursun.
baktım canm var ama onlarda yalan söyleyen kişiler bir insan neden böylebirsey yapar acaba bunun doktorla bir alakası mı var diye düşünmeden edemedin artk görüşünce tam karar verip notumu alacamYazismalarin basinda vardi galiba oyle hatirliyorum bi bak istersen
Bende sana katili yorum bal o fikrine o bahanhep kendi kafansndaki gibi yapiyoms güzel yapiyordur tamam ama benim Burnum benim yüzüm sonuçta aynaya herhun bakan kendmi en iyi taniyan benmişte beni düşündüren tarafı bu. tamm doktor daha ii bilir kendi bildiği gibi yapar ama sonuçta o burun benm yüzünde ve ben kullanacağım o yüzden onun küçük anlayısıyla benm ki aynı mı onu da burun yapılınca görecem o da çok mu geç olur
Amliyt raddevusumu aldin ücret ne konustumuz canimm nasildi tavri burnunun tomografosini falan ccektimi ne konistunuzHiçkimseden cevap alamadım anlaşılan kimsenin göbeği yok :) Gözümü kararttım bugün bilsev beye gittim sıra beklerken burundan ameliyat ettiği üç hastayı gördüm. Biri alçıyı çıkarttı diğerleri sadece kontrol oldu. Süperdi valla :) Moralim düzeldi resmen. burunla yağ alma aynımı bilmem yardımcı olursa paylaşayım dedim. Eylül sonuna randevu aldım hadi hayırlısı
Aynen canım internete ne kadar güvenebilirsinki? Bu yorumları görünce iyikide gitmiş yüzyüze konuşmuşum dedim. içim ferahladı. bi de doktorun yanına girmeden diğer hastalarını görmek iyi oldu. şanslıyım yaa
aynen öyle canm benm karaman da görev yapan arkadasım var devlet hastanesinde kkb doktoru ameliyatını yaptı burnu kırılmıştı acil alınmıştı hafif dokunuşlarda yapmış bana göre çok çok güzel olmuş çok zor ya böyle bir sürü isim acaba olacak mı sorusu insanı gerçekten yoruyor çünkü bu kıyafet değil begenmeyince çıkarabilesinBende sana katili yorum bal o fikrine o bahanhep kendi kafansndaki gibi yapiyoms güzel yapiyordur tamam ama benim Burnum benim yüzüm sonuçta aynaya herhun bakan kendmi en iyi taniyan benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?