Aynen ilker yigit beyden olan insanlar çok fazla ama yine de bilemiyorum bide işte dediğim gibi mehmet bey var ama iste kararsizimbende bunu araştırıyorum
Meram tıp hastanesindeay ben hiç birşey bilmiyorum çevre illere bakmaya başladım artık Mehmet bey hangi hastanede?
Kim olduğunu da yazsaydınız belki araştıranlara yardımcı olurduMerhaba ameliyat oldunuz mu olduysaniz sonuc nedir. Ben 2. Ameliyatım icin doktor ariyorum. Ilk ameliyatimi bilinmis bir doktor yapti hayatım karardi suan kimseye guvenemiyorum
N. yavuz hanim isim yazmayim belki duymus olabilirsiniz bazi nedenlerden sildim ismi burada belirrtemiycegimKim olduğunu da yazsaydınız belki araştıranlara yardımcı olurdu
Merhaba Mehmet Akif Eryılmaza ameliyat oldunuzmuMehmet akif eryilmaz doktorunu tavsiye edenler oluyo ona muayene olan varmi yada taniyan
Merhaba Mehmet Akif Eryılmaza ameliyat oldunuzmu?Ameliyat olan var mı Mehmet Akif eryılmaza ?
Özelde 40k civarı devletin özel muayenesinde 20k civariAmeliyat fiyatları nasıl Konya'da bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?