• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya da burun ameliyati olan var mii???

nurr98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
6
0
1
26
Burun kemerimi aldirmak istiyorum aklimda bi kaç doktor var ama yine de dogru bi doktor bulmak adına sizlere de sormak istedim lütfen yardımcı olurmusunuz🙏🤗

Mehmet akif eryilmaz doktorunu tavsiye edenler oluyo ona muayene olan varmi yada taniyan

ay ben hiç birşey bilmiyorum çevre illere bakmaya başladım artık Mehmet bey hangi hastanede?

Merhaba ameliyat oldunuz mu olduysaniz sonuc nedir. Ben 2. Ameliyatım icin doktor ariyorum. Ilk ameliyatimi bilinmis bir doktor yapti hayatım karardi suan kimseye guvenemiyorum

Merhaba ameliyat oldunuz mu olduysaniz sonuc nedir. Ben 2. Ameliyatım icin doktor ariyorum. Ilk ameliyatimi bilinmis bir doktor yapti hayatım karardi suan kimseye guvenemiyorum
Kim olduğunu da yazsaydınız belki araştıranlara yardımcı olurdu

Yok ben bilmiyorum orda değildim ama ilerde emin olun araştıranlara yardımcı olur 👍🏻 zaten yazdığınızdan anlarlar

Eşim de nefes alma ve şekil probleminden dolayi burun ameliyati oldu. Konya egitim arastirma hastanesinde kulak burun bogaz uzmani Dr Emin eren e ameliyat oldu. Cok da uygun bir ucrete yaptirmistik. Harika bir doktor. Başka yere de yazmistim.. konyada ameliyat dusunenler icin.. Biz cok arastirdik .kesinlikle harika bir cerrah.

Back