• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Konya Çocuk Geniz Eti Ameliyatı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

perrmanganat

Güven denen şey tek kullanımlık..
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
1.417
632
363
Kızımın geniz eti çok büyümüş, nefes almakta zorlanıyor, uyku kalitesi çok düştü. Doktor tavsiyesi ile bu ameliyatı yaptırmak istiyoruz. Konya'da bu ameliyatı yapacak iyi- ilgili bir doktor tanıdığınız var mı hanımlar?
Kızım 5 yaşında ve onun için endişeliyim :KK43:

konya meram tipta yaptirmistik biz doktorun ismini hatirlayamiyorum suan bizim de geniz etimiz asiri buyuktu ve sol kulaga baski yaptigi icin isitme kaybimiz vardi ameliyat sirasinda kulaga tup takilarak halledildi sukur korkmayin allahin izniyle olup bitiriyor hemen ilk bir kac saat norkozdan hircinlasiyorlar sonra geciyor

konya meram tipta yaptirmistik biz doktorun ismini hatirlayamiyorum suan bizim de geniz etimiz asiri buyuktu ve sol kulaga baski yaptigi icin isitme kaybimiz vardi ameliyat sirasinda kulaga tup takilarak halledildi sukur korkmayin allahin izniyle olup bitiriyor hemen ilk bir kac saat norkozdan hircinlasiyorlar sonra geciyor
Teşekkür ederim. Ben de yaptırdım geçen hafta çarçabuk iyileşti kızım şükür.

Kızımın geniz eti çok büyümüş, nefes almakta zorlanıyor, uyku kalitesi çok düştü. Doktor tavsiyesi ile bu ameliyatı yaptırmak istiyoruz. Konya'da bu ameliyatı yapacak iyi- ilgili bir doktor tanıdığınız var mı hanımlar?
Kızım 5 yaşında ve onun için endişeliyim :KK43:
Merhaba,
Aynı problem benim 10 aylık oglumda da var.
Hangi doktora götürdünüz ve memnun kaldınız mı? Acil geri dönüş yaparsanız çok sevinirim.
İyi günler

Merhaba,
Aynı problem benim 10 aylık oglumda da var.
Hangi doktora götürdünüz ve memnun kaldınız mı? Acil geri dönüş yaparsanız çok sevinirim.
İyi günler
Medovada Levent Soley e yaptırdık. Kime sorduysak işinin ehli 1 numara cevabını almıştık. Kızım hemen iyileşti,sadece ilk gün narkozun etkisi vardı o kadar. Tavsiye ederim çok iyi ve ilgili bir doktor.

Back