Konya adını gören buyursun

Geçmiş olsun patikli ben ta pazartesi yazdım.Demeyin bundan sonra buluşma falan:KK57:

Bugün bile olur:)Ama birkaç kişiden ses gelmesini bekleyelim istersen.Ben hergün müsatim

Canım beni lazerle mehfeden yer inci güzellik salonu nene hatun parkı içinde Allah o kadını bildiği gibi yapsın.Allah a havale ettim ben onu.Yüzümdeki tüylerim fazla belirgin değildi sadece ben rahatsızdım.Hiç kimse bana yüzünde tüy var demedi.Çenemde tüyler vardı ben cımbızla ala ala kalınlaştırmıştım.Çenemdeki kalın tüyler inceldi evet ama belliydi gene hiç belirgin olmayan tüyler belirginleşti simsiyah oldu.bOynuma yayıldı şu an boynumda da tüylerim var malesef.Her gittiğimde bana bitecek bitecek dedi ben belirginleşti daha da dedim hayır daha kötüydü yüzün çok iyi dedi.Onun iyi dediği yüzüme yakın arkadasım sen tüylenmişsin dedi demekki önceden hiç böyle bir şey söyleme gereği duymadı.Jelle yapılan dioddu.Zaten doğru düzgün de yapamıyodu hep rütuşa kalıyodu çoğu.Tüyleri görsün diye yüksek atış yaptı yüzümde kahverengi lekeler olustu o kadarda iyi bakarım güneş kremimi eksik etmem hiç.11-12 seans gittim 1 sene daha sonra elif güzellikte bir umut tekrar başladım ordada diodla başladım 2 seans diod,1 seans nd yag(nd yag a da alerjim varmış yüzümde küçük küçük bir sürü sivilce çıtı madem böyle birşeyi var bu makinenin önce deneme atışı yap dimi yok mahfettiler)sonra 1 seans ta vakumlu diod la yaptırdım ama yok canım lazer eğer erkek sakalı gibi sert değilse tüyler hiç bir işe yaramıyo malesef mesela annemin çenesinde çok kalın tüyler vardı 2 seans vakumlu diod yaptırdık elif te şu an 3-4 tane ince tüy va ve yapılalı 2 buçuk ay oldu daha da çıkmaz o kalanlara da iğneli yaptırmak istiyo ama canı çok tatlı korkuyo.Sana tavsiyem canım acilen lazeri bırakman eğer tüylerin inceyse çünkü kalın ve siyahsa bitiyo.1buçuk ayda bir çıkıyo ama ömür boyu gitceksin bunun sonu yok canım iyi bir yerde iğneli epilasyon yapan bir yer bul ben de arıyorum şu an gittiğim yerden memnun değilim çünkü yüzümde iz oluyor ve gelen kişilerde de iz var.Zamanla geçiyormus 2 sene önce yaptıran birisi geldi kardeşini getirmiş hiç iz kalmamış geçyomuş ama ben istiyorumki 1 ayda geçsin.Canım evli değilsen falan evlenene kadar bitir yüz tüylerinle başa çıkamazsın çünkü bi an önce iğneliye başla çünkü 6-7 ayda bitiyor tamamen 1 sene bile giden var lazerle vakit kaybetme canım.

Haklisin canim benim bi turlu bitmiyor yuzum bir omur gidecem galiba? benim cok inceler ama yinede olmasin istiyorum. igneli daha mantikli ama ne bileyim igne batacak ya sanki onda daha beter iz kalacakmis gibi hissediyorum...Bende Nene hatunda medpark diye bi yere yaptirdim koluma o jelle olan lazerden 1 seansta hic etki etmedi bide kolumu trasladilar sonra daha beter cikti tuylerim.tirnak bakimida yapiyorlar mantarli tirnagimida mahvettiler iyilestirecem diye mantarla alakasi olmayan sacma sapan ilaclar satmislar bana.Nene hatundan uzak duralim oyleyse o bolge sakincali :))

X