Konya///42

selamlar kızlar...
nasılsınız görüşmeyeli:uhm:
şifacı demek çumra myo da çalışıyorsun canım...bende çumralıyım ama istanbulda oturuyorum bu sene gelemedim benim yerime bir nefes çek memleketimdenkaydirigubbakcemile3[/Q

tama cnm 31.de görece balısyrm kısmetse ben çok sevmesemde çumrayı senin hatrına bi nefes cekerim artıkın cnm:))) geldigin beklerim cnm çayımı içmeye gelll:):enbuyukkk:

evet cnm ben çumra myo laboratuar sorumlusuyum.evimde anıtta zaferin bi arka sokagında eskiden nalcacıda otrydm tasındım evlenesiye kadar anıtta oturucam işe hergün servisle gelip gidiyorum işte:)

Allah kolaylık versin canım gidip gelmen zor olacak :hulya:
bende emniyetin orda oturuyorumkaydirigubbakcemile5

Allah kolaylık versin canım gidip gelmen zor olacak :hulya:
bende emniyetin orda oturuyorumkaydirigubbakcemile5

amin cnm güzel yerde otryrsun ben cok seviyrm kule tarafını bizim nalcacıda dükkanımız var ulusoy şifacı belki biliysndur cnm pasam pastanesin alt tarafında

tama cnm 31.de görece balısyrm kısmetse ben çok sevmesemde çumrayı senin hatrına bi nefes cekerim artıkın cnm:))) geldigin beklerim cnm çayımı içmeye gelll:):enbuyukkk:

neyse benim hatırıma bi nefesten birşey olmaz:jeyyar:inşallah canım kısmet olursa gelirim...

amin cnm güzel yerde otryrsun ben cok seviyrm kule tarafını bizim nalcacıda dükkanımız var ulusoy şifacı belki biliysndur cnm pasam pastanesin alt tarafında

ismi yabancı gelmedi dükkanınızın
şifalı bitkilerle aram iyidir belki bundan sonra senden alışveriş yaparımaklinialirimsmile

ismi yabancı gelmedi dükkanınızın
şifalı bitkilerle aram iyidir belki bundan sonra senden alışveriş yaparımaklinialirimsmile

:)))) beklerim cnm nişanlımın dükkanı yardımcı oluruzzz herzaman için bişiler danısmayada gelebilirsin herkese güven olmuyo malesef sahta ürün bu sektörde cok fazla nişanlıma kk dan arkadasıyım desen hiç casırmaz oda cıkmıyrm diye ahhh su kk deyip duruyooohihoyyyt
:enbuyukkk:

:)))) beklerim cnm nişanlımın dükkanı yardımcı oluruzzz herzaman için bişiler danısmayada gelebilirsin herkese güven olmuyo malesef sahta ürün bu sektörde cok fazla nişanlıma kk dan arkadasıyım desen hiç casırmaz oda cıkmıyrm diye ahhh su kk deyip duruyooohihoyyyt
:enbuyukkk:

:roflol::roflol::roflol:inşallah canım uğrarım:enbuyukkk:

ramazan bayramınız mübarek olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X