Konya///42

hemsolarim ramazaniniz mübarek olsun
ins iyi geciyordur konyada ramazan, biraz sicakmis sanirim ama allahim sabrini verir :))

selam kizlar daha oncede mesaj yazmistim bende konyaliyim. ama topige pek ugrayan yok galibaa konyalilar nerdesiniz?

iyi geceler kızlarrr gerçekten konya yanıyorr
evden çıkmayınca ramazanımız güzel geçiyor ama Allah çalışanlara sabır versin gündüzleri çok sıcak da akşamları artık serinlediii
nedemiş konyalııı...
ağustosun 15 i yaz 15 i kışş:)

selam kizlar.hatıc umarım dedıgın gıbı olur.uzun zamandır bı bu aksam rahatız esıyor.

evet kızlar serin serin uyudum uzun zamandır ramazan nasıl geçiyor.çalışanlara dahada zor
ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun öpüyorum hepinizi,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın fıstıklar hakket dün ne güzel esıyoduuu maşallah dıyelımmmmm a.s.bende calsıyorum zor oluyoooo

h.g. seker seyyy merkezmııı evlımısıncalsıyomun yaz bakalımkonya topıgıne kımse gelmeyınce ben sıkıstıryorum bırı gelınce topıgee

aslıcım selam;
realin o tarafda oturuorum.evliyim,bi kızım var ve çalışıorum..ben 5 yıldır burdayım.pek fazla arkadaş çevrem yok aslında.
görüşmek üzere öptüm.

cnm benim cok özledim cuma kısmetse gelicem bende 31de göreve baslıcam bende calıstım sıcaklarda cok zorr ama genede cokkkk özledimm yaa

aslıcım selam;
realin o tarafda oturuorum.evliyim,bi kızım var ve çalışıorum..ben 5 yıldır burdayım.pek fazla arkadaş çevrem yok aslında.
görüşmek üzere öptüm.

ne güzel cnm allahım mutlulugu daim etsinn gurbetin bu yanı zor galiba çevren cok olmuyo bende iş ev iş ev cok tanıdıgım kimse yok şimsilik nişanlım var oda gidince yapayanlızzz kalıcam

tatlım sen konyada mı çalışıyorsun nerde oturuyorsun

evet cnm ben çumra myo laboratuar sorumlusuyum.evimde anıtta zaferin bi arka sokagında eskiden nalcacıda otrydm tasındım evlenesiye kadar anıtta oturucam işe hergün servisle gelip gidiyorum işte:)

selamlar kızlar...
nasılsınız görüşmeyeli:uhm:
şifacı demek çumra myo da çalışıyorsun canım...bende çumralıyım ama istanbulda oturuyorum bu sene gelemedim benim yerime bir nefes çek memleketimdenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…