saol belinaycimmm, darisi senin basina, ALLAH bütün gurbetcileri kazalardan belalardan korusun.
valla bizde arabayla gidiyoruz, bulgaristan üzeri.
gercekten kolay degil.
gittigimiz yollar, gectigimiz ülkeler hic tekin degil. allah hepimizin yardimcisi olsun
ben söyleyim sana
selçuklu belediyesi var ya
ben ona çook yakınım :)
selam kızlar...........nasılsınız ..........sultanım .......hayırlısı olsun balım......
benım temmuz ortası her halde bir aksilik çıkmazsa eger.........
söz olcak gibi........
ankaraya gelin gitcem ........
kızlar bende selçukludayım.........otogar cıvarında.........ne güzel çogalıyoruz......
cocostarla senin ortanızda kalıyorum bende.delikafadulden
kızlar bende Allah nasip ederse pazartesi Akşehire gidiyorum...çok özledim oraları..uzun yıllardır 5_10 temmuz göremiyoruz...bir 5_10 temmuz görelim bakalım...YAŞASIN AKŞEHİRE GİDİYORUM....kaydirigubbakcemile2
5-10 temmuz ne giiizz ??? delikafadulden
bende cumartesi yola cikiyorum, allah izin verirse, ve kaza bela olmassa insallah. bizde sanirim pazar sabahi kapikuleye variriz,
pazar günü aksam veya filanda aksehirde oluruz insallah
ay cok heycanliyimmmm hihoyyyt turkbayragi
duygucumda sözleniyormuş hayırlı olsun canım...allah tamamına erdirsin...
abauuuu öyle mi gizzzzzzzz süpermis ya hayirli olsun
:1hug:
bacilar ben yarin sabah 5 de yola cikiyorum, hepiniz hakkinizi helal edin, insallah görüsmek üzereeeeeee turkbayragi :1rolleyes:
kızlar slm bende konyalıyım aslen konya çumra ilçesindenim ama şuanda eşimin işi nedeniyle konyanın bozkır ilçesinde oturuyoruz bu ay sonu çumraya gidiyorum inşallah
selam kızlar...........nasılsınız ..........sultanım .......hayırlısı olsun balım......
benım temmuz ortası her halde bir aksilik çıkmazsa eger.........
söz olcak gibi........
ankaraya gelin gitcem ........
kızlar bende selçukludayım.........otogar cıvarında.........ne güzel çogalıyoruz......
selam konyamın güzel memleketemin güzel insanları ..........
gurbet kuşları........canım hemşolarım............
tek tek mucukluyorum.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?