• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

ek111.gif

selam kızlar sultan,duygu nasılsınız bakem...ben çok kötü grip oldum gene hastayım valla öpüyorum hepinizi...Şeniz

GUNAAAAAAAAYYYYDIIIIIIIINNNNNNN...

kız belınay...canım be sendede şu grıp hıç gıtmıyor..senağlama.kendıne dıkkat etbe kuşum..
ılaclarını c vıtamınlerını al ne kuzum aaaa kızdım bak...:kızgın:yerimseniben

sultan bacı sen ıyısındır ısallah...hihoyyyt

ve dıger konyalı hemsolarım sızlerede selam kelam....hepınızı opuyorum...
hafıf bulanık ve yagıslı konyadan sevgıler.......Şeniza.s.

slm konyalılarrrrrrrrr nasılsınız bakemm ben sımdı cıkıyorum sonra gelecem ama benım ufaklık oyun oynayacagım dıye tutturduuuu

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım bugün giremedim şimdi geldim öpüyorum hepinizi baayyy...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım bugün giremedim şimdi geldim öpüyorum hepinizi baayyy...

saol canim iyiz
iste ugrasiyoruz napalim
ayrica su yesilgözlümelek var ya
banlanmis
bide erkek oldugu tahmin ediliyormus
banada garip geldi yazilari ama bilmiyorum..

saol canim iyiz
iste ugrasiyoruz napalim
ayrica su yesilgözlümelek var ya
banlanmis
bide erkek oldugu tahmin ediliyormus
banada garip geldi yazilari ama bilmiyorum..

yok canım ya zannetmiyorum erkek olabileceğini bana çok yakın oturuyomuş özeldende konuştuk yani öyle birşeyden şüphelenmedim açıkçası erkek olsaydı hazır benim gibi sazanı bulmuşken daha farklı davranırdı bence yani sadece ne tarafta oturduğumuzu falan yazdık o kadar...sen nerden duydun ki böyle şüphe oldunu beni de korkuttun yaaa...

yok canım ya zannetmiyorum erkek olabileceğini bana çok yakın oturuyomuş özeldende konuştuk yani öyle birşeyden şüphelenmedim açıkçası erkek olsaydı hazır benim gibi sazanı bulmuşken daha farklı davranırdı bence yani sadece ne tarafta oturduğumuzu falan yazdık o kadar...sen nerden duydun ki böyle şüphe oldunu beni de korkuttun yaaa...

bilmiom valla canim zaten kesin degil yani tahmin sadece,
banada bi arkadas söyledi
öle süpheleniyorlarmis ama
gercegini bilemem

Selam kizlar,
neler olmus neler yahu
kiz sultanim ciddimisin ?
neler oluyor neler hiç haberim olmuyor benimde haa
simdi melegin yazilariyla mesgulum nasil sevindim yaa aglatti beni resmen
sizede iyiii gunler kizlar, guzel konyalilarrr :-)) operim

hayırlı cumalar......konyalılar.....
allah...hepınızın duasını kabuk etsın......duanızdan unutun.........

hayirli cumalar herkese canlarim
duygucum öpüyorum seni :)

yaralim valla bende sevindim beyaz melege ,bende kutladim, rabbim isteyen herkese verir insallah tez zamanda saglikli ve hayirli bir evlat.

belinaycim nerdesin kiz, hala hastamisin gecmis olsun

yok anam ne hastası iyileştim de gezmekten giremiyorum kk ya şimdi geldim hemen açtım.

Back