avrupa yakasındayımm
bende avrupa yakasında küçükçekmecedeyim sen hangi semttesin hemşom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avrupa yakasındayımm
bende avrupa yakasında küçükçekmecedeyim sen hangi semttesin hemşom.
ıyı aksamlar canlarım ne yapıyorsunuz....herkes ıyıdır ızallah..kuşlarım.........opuyorum..hemşolarım...
Kiz pamugummm sen benim hemserimsin heeee ?????? :dance:
hiç farkina varmadim yaa, aaa kaç aydir sohbet ediyoruz da, evliligimizi hazirladik da, hemseri oldugumuzu bugun ogrendim ne aptalim yahu :mymeka:
peki nereye gelin gidiyorsun sen ? terk ediyon mu konyamizi ? :çok üzgünüm:
merama çok yakiniz biz...eski meram yolu, havzanda kaliyoruz
çok seviyorum orayi...
offf offff
hadi yaz bacim yaaa efkarlandim yineee
biliyorum ben 25 gunluk gelinim
senin 26 gunun kaldi :çok üzgünüm:
ama uzulme bitanem...hersey guzel olacak, insallah, dua et, doya doya vakit geçir orda, son gunlerini olurmu ? yanindayim ben :1hug:
selam kizlar
pamukseker eskiden bulusma bile düzenlenmis öylemi ´?
valla bilmiyodum nebiliyim bizim topic biraz durgun nedense.
dedigin gibi dagilmis olmali herkes
valla ben yurtdisinda oturuyom ama belki yazin düzenlenirse gelebülürümmm
evet canım sen konyada yaşayan kklı bulamadın ama ben istanbulda yaşayan konyalı kk lı buldum ooohhh canıma deysin.:teytey::lepi:lülülülülülü
OY OYY YARALIm canım benim ya evet bende yeni öğrendim çokda sevindim :)
he yaaa sorma nasıl efkar son günler ben ankaraya gelin gidicem canımcım.. aslında çok yakınmışız aramızda 5 dakika varmış bizde meramda lalebahçe yolunda oturuyoruz yakında oturuyorduk diycem of offf
son günler güzle olmuyor ama aralım ya telaşeden biliyosun koşturmaca bide benim durumum farklı kol kırık o daha beter ediyor herşeyi başkaları yapıyo herşeyi ben stres yapıyorum bolca.. pazartesi görücem evimizi daha hiç görmedim bakalım artıkın hayırlısı.. ne güzel sen herşeyi atlattın allahım yuvanı hep mutlu huzurlu yapsın..
Duygu çikmazi benkonyada yaşiyorum canim ama beni pek kaale almiyorsunuz olsun bakalim
herkese merhaba kk lilar
canım ben senı yenı tanıyorum..bak sımdı...uzuldum boyle dusunmene...ben kac zamandır..konyada kımse yok dıye feryat edıyorum..gulum...
neden kahleye almıyalım..ask olsun...dıgerlerınıde kk tanıdım senıde..ne guzelll...boyle dusunme sakın emı....optum.......a.s.:1hug: