• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

shadow69 aşkolsun canım bu topik konyalı olan herkesin hiçkimseye kırılmana darılmana gerek yok konyalıysan topiği hakediyosundur.bu topikte belki gözden kaçırmışımdır genelde her gelene hoşgeldin demeye çalışıyorum ama melek kız çocuğu topiğine bakmadın herhalde canım orada hoşgeldin demiştim.öpüyorum canım.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız.pamuk şeker canım evleniyormuşsun allah tamamına erdirsin inşallah allah yuvanda mutlu etsin canım.ayrıcada geçmiş olsun kolun kırılmış aksiliğe bak.

CANIM BENİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM .. geçmiş olsun dileğin içinde saol ttalım.. napalım vardır bi hayır bir musibet bin nasihatten hayırlıdır derler.. şükür azda olsa idare edebiliyorum artık hasta hasta gelin olmakta varmış kısmette :sm_cool:

cici bak kendine şekercim a.s.

Duygu çikmazi benkonyada yaşiyorum canim ama beni pek kaale almiyorsunuz olsun bakalim

herkese merhaba kk lilar

aaa canım benim o ne demek kaale almamak filan ben görmedim hiç.. bak seni düğünüme davet ediyim bu sefer sne gelmessen o zaman sen beni kaale almamış olursun :)

Canim benim yaa, keske daha once tanissaydik, geçen yaz 1 ay kaldim tr de, gorusurduk ustelik dugun alisverisimi yaptim hep, beraber bakardik :çok üzgünüm:
demek ankaraya gidiyorsun...umarim alisirsin, mutlu olursun oralarda
elin nasil oldu sahi ? ne zor oluyordur seniniçin yaa keske orda olsaydim inan yardim ederdim sana
:1hug:
gidene kadar yaz bari...ozlicem seni pamugum bee :teselli:

yaralım güzel yüreklim teşekkür ederim canım ya söylemen bile yeterli:. evet iyi olurmuş geçen yıl tanışsaymışız napalım hayırlısı artık.. ben burdan gitmiyomki yani kk dan gelirim inşallah yine gerçi temizlikten yemekten fırsat bulabilirsem :) korkusu sardı şimdiden yok işten güçten korkmamda müstakbel eşim biraz titiz hemde aşırı banyodan 2 saatte çıkıyo o derece yani şakkıdı fisfisfis

elime gelince canım hala tam kullanamıyorum yanlışlıkla bişey alsam elektrik çarpmış gibi oluyorum daha düğüne 20 gün varya belki o zamana kadar iyileşir diye umut ediyorum belkide daha kötü olur tam eşya yerrlşetirme temizlik alışveriş zamanı duramassam uff... neyse bi atlatırsam bu8 haftayı epey yol katetmiş olucam:. evimi daha hiç görmedim pazartesi uçuyorum allah izin verirse ve hemen işe koyulucaz bu hafta çok yoğun olucak eşyalar alınıcak nikah işlemleri davetiye gelinlik damatlık hafta sonuda benim eşyaar gidicek gözüm korktu şimdiden.. neyse konyalılar topiğini evlilik topiğiyle karıştırdım ebn ehrhalde :jeyyar:

dua edin bana hem sabır hem güç versin Rabbim.. a.s. a.s.

selam hemsolarim
nabersiniz kizlar :)
ben bikac gündür banliydim o yüzden giremedim
simdi yine aranizdayim :D hihi

evet ya zaten 2 gün mü ne banlanmisim :) haha
allah kimseyi düsürmesin
mapislik zor :S
:D

Son düzenleme:
evet ya zaten 2 gün mü ne banlanmisim :) haha
allah kimseyi düsürmesin
mapislik zor :S
:D

demek mapusa attılar haa...:teselli:..bıleydım temız camasır getırır hafta sonu zıyaretıne gelırdım..kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3
belınay canım sen nerelerdesın bakem........fisfisfiskaydirigubbakcemile3

ARAMIZA YENI KATILAN TUM ARKADASLARA YADA KONYA TOPIKKINE GELEN HERKESE HOŞGELMIŞLER...SEFA GELMIŞLER...hihoyyyta.s.:enbuyukkk:

demek mapusa attılar haa...:teselli:..bıleydım temız camasır getırır hafta sonu zıyaretıne gelırdım..kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3
belınay canım sen nerelerdesın bakem........fisfisfiskaydirigubbakcemile3

ARAMIZA YENI KATILAN TUM ARKADASLARA YADA KONYA TOPIKKINE GELEN HERKESE HOŞGELMIŞLER...SEFA GELMIŞLER...

evet bacim hecmi habarin olmadi
temiz ic camasiri filan alaydin anamdanbenneyaptımki
makyaj takimiimi filan getireydin :çok üzgünüm:
oof of ne zor günleri idi
hey gidi günler hey :çok üzgünüm:

-tatlicadiarzu-

evet bacim hecmi habarin olmadi
temiz ic camasiri filan alaydin anamdanbenneyaptımki
makyaj takimiimi filan getireydin :çok üzgünüm:
oof of ne zor günleri idi
hey gidi günler hey :çok üzgünüm:

-tatlicadiarzu-

alaydın sazı elıne vuraydın telıne..:teytey:.mapuslara gunes vurmuyor sarkısını attırı vereydın...:sm_cool:
of ooooooooooffffffff karsıkı daglar dıyeeee....:roflol::roflol:

012.jpg

gunaydııııııııınnnnnnnnnnn...konyalılar..........belınay ......ozledım kız ....sultan....optum..

aramıza yenı...yenı katılan arkadaslar...hosgelmısler............

selam kızlar sultan,duygu nasılsınız bakem...ben çok kötü grip oldum gene hastayım valla öpüyorum hepinizi...Şeniz

Back