Konya///42

ıyı aksamlar canlarım ne yapıyorsunuz....herkes ıyıdır ızallah..kuşlarım.........opuyorum..hemşolarım...

OY OYY YARALIm canım benim ya evet bende yeni öğrendim çokda sevindim :)

he yaaa sorma nasıl efkar son günler ben ankaraya gelin gidicem canımcım.. aslında çok yakınmışız aramızda 5 dakika varmış bizde meramda lalebahçe yolunda oturuyoruz yakında oturuyorduk diycem of offf

son günler güzle olmuyor ama aralım ya telaşeden biliyosun koşturmaca bide benim durumum farklı kol kırık o daha beter ediyor herşeyi başkaları yapıyo herşeyi ben stres yapıyorum bolca.. pazartesi görücem evimizi daha hiç görmedim bakalım artıkın hayırlısı.. ne güzel sen herşeyi atlattın allahım yuvanı hep mutlu huzurlu yapsın..

evet ya sultancım buluşmuştuk çokda güzel olmuştu 7-8 kişi vardık 2 haziran 2007 de :) durgunlaşır ara ara buralar sizde boş bırakırsınız bir aya kadar :) hayat telaşesi işte.. ama biz konyalılar çok kandaşızdır çeker kan oy oyyy :)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız.pamuk şeker canım evleniyormuşsun allah tamamına erdirsin inşallah allah yuvanda mutlu etsin canım.ayrıcada geçmiş olsun kolun kırılmış aksiliğe bak.

konyada yasıyan bır kk lı buldum oda gıdıyor...beeeee..
buda benım kaderım olsa gerek...
konyayı beklemek yıne bana düştü........
olsun be beklerız...canınız saolsun.......

evet canım sen konyada yaşayan kklı bulamadın ama ben istanbulda yaşayan konyalı kk lı buldum ooohhh canıma deysin.:teytey::lepi:lülülülülülü

canlarım cumnın hayırlı olsun duanızdan unutmayın....opuyorum hemşolar
kısss sultan nerdesın ..ya..kac gundur yoksun........

Duygu çikmazi benkonyada yaşiyorum canim ama beni pek kaale almiyorsunuz olsun bakalim

herkese merhaba kk lilar

Canim benim yaa, keske daha once tanissaydik, geçen yaz 1 ay kaldim tr de, gorusurduk ustelik dugun alisverisimi yaptim hep, beraber bakardik :çok üzgünüm:
demek ankaraya gidiyorsun...umarim alisirsin, mutlu olursun oralarda
elin nasil oldu sahi ? ne zor oluyordur seniniçin yaa keske orda olsaydim inan yardim ederdim sana
:1hug:
gidene kadar yaz bari...ozlicem seni pamugum bee :teselli:

herkese hayirli cumalar kizlar
duygucum, bekle ya, sunun surasinda 9 ay sonra gelicem iste insallah)

herkesi çok çok opuyorum, kendinize iyi bakin

Duygu çikmazi benkonyada yaşiyorum canim ama beni pek kaale almiyorsunuz olsun bakalim

herkese merhaba kk lilar

canım ben senı yenı tanıyorum..bak sımdı...uzuldum boyle dusunmene...ben kac zamandır..konyada kımse yok dıye feryat edıyorum..gulum...
neden kahleye almıyalım..ask olsun...dıgerlerınıde kk tanıdım senıde..ne guzelll...boyle dusunme sakın emı....optum.......a.s.:1hug:

merhaba arkadaslar cok sık gıremıyorum bu aralar ama bend eburdayım ve konyalıyım konyada oturuyorum szilerle burada bulusmak cok güzel kızlar......

bende sık sık uğrayamıyorum gerçi ama bir kaç kez yazı yazdım konya forumuna ama kimse merhaba bile demedi

olsun önemli değil merhebe deyip dememeniz

herkesi öpüyorum

senide öptüm canım a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…