Merhaba arkadaşlar hayirli cumalar hepinize
forumu yeni gördüm bende artik aranizdayim tabiki kabul ederseniz
canım gecmış olsun havlardandır..bız kocamken dayanamayıp hasta oluyoruz...
kuzucuklar ne yapsın.Şeniz..optum kızından...a.s.:1hug:
hayırlı akşamlar arkadaşlar ben mersindeyim burda dogup büyüdüm nişanlım polis buyıl dogu görevi bitiyor 3 şehir yazacaz ben bursa konya balıkesir istiyorum konyayı çok araştırdım netten ama görmedim yaşam koşulları nasıl polisler için kolaymı gerçi heryer zor ama düzenli bir şehirmi yeşil alanı çokmu bursalı arkadaşlara sordum iyi burası dediler yazacagımız yerleri görmedik yani gittigimiz şehre yerleşecez lütfen yardım edin nereleri yazalım teşekkürler
IYI AKSAMLAR...KONYALILAR...
3 gundur gıremıyordum ozledım canlarım sızı be...sultan kız hemso nerdesın...ahsenım kızın ıyılesmıstır umarım...dıger arkadaslarada saglık mutluluklar dılerım
bende geldimmm. sultan ne 3 günü kızım. ctesi bi gitti kk, çarşamba ikindi geldi 5 gün eder hıııhh:dilcikar:
Hoşgeldin kahvekolik.Nasılsınız arkadaşlar?Ben izmirdeyim şuan memleketimden uzaktayım özledim konyamı...senağlama
bende geldimmm. sultan ne 3 günü kızım. ctesi bi gitti kk, çarşamba ikindi geldi 5 gün eder hıııhh:dilcikar:
Hoşgeldin kahvekolik.Nasılsınız arkadaşlar?Ben izmirdeyim şuan memleketimden uzaktayım özledim konyamı...senağlama
allahım ya sendemı konyadan uzaktasın...kızım ya hepınız gıtmısınız ...sarımelek...ya kımse yok...sehrı konyada....
kahvekolıgım canım valla hepınızı ozledım canımcıklarım opuyorum kocaman kocaman...
tmm len hadi 5 gün olsun
yok yok
dahada arttiralim hadi 10 gün olsun hahha :roflol: :roflol:
giz ne farkeder deliiiiiiiiiiii
neye takiliyo suna bak :mymeka:
[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?