Rüya Yorumları konuyu nereye yazacagımı bılemedımmm bı bakarmısınız

Benim annemde böyle ya, hep benimle ilgili şeyler ona malum oluyor. Onada öyle olmuştur hayırlısı ile bebeğiniz olucak inşAllah. Ben böyle rüyaların bir işaret olduğuna inanırım. Bana hep böyle oldu.
Insallah canim. anneme de boyle hep malum oluyor iste... rabbim hagirlisiyla verir insallah. Sagolasin

Allahinselami uzerinize olsun.
arkadaslar tup bebektedavisi goruyoruz. Transferim gerceklesti tahlil icin gun bekliyorum.
esimle kimselere soylemedik. Ailelerimiz bile bilmiyor.

Annem beni dun gece gormus ruyasinda.
Bize geliyordunuz esinle. Ama bizim ev degildi hastane gibiydi.merdivenlerden inerek geldin eve tertemiz mermerdi heryer diyor. kapisi acilip kapanan kapi vardı hastane kapısı gıbı dıyor.. ordan giriyordunuz kocanla diyor. kucaginda da beyaz havlular gibi bir seyler vardi . Hic konusmadin benle,ben geldim demedin diyor.

Acaba ne anlama gelir arkadaslar?

Anneciğinin rüyası hayırlara çıksın inşallah,
Allah evlat mutlulukları tattırsın sizlere ..

Mubarek persembe gecesi su hamile halimle dua ediyorum size ve olumlu bir ruya diye hissediyorum gercekten ama tabi takdir allahin hakkinizda hayirlisi olsun

SAĞOLASIN CANIM... ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM SANA DA EVLADINI SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH...

Ben anne oldum...
Simdi bu konuyu okurken 38 gunluk ikizlerim hemen onumde yataklarinda uyuyorlar misil misil... bense onlar icin bir yandan sut sagarken bir yandan eski konumu okuyorum. Icimden de sukrediyorum...

• Beğen
Reactions: K_G
X