- 26 Eylül 2007
- 15.120
- 17.869
- Konu Sahibi papatyakokankadin
vakıfbankSiz hangi bankadan aldınız krediyi merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vakıfbankSiz hangi bankadan aldınız krediyi merak ettim
aynı bankadan bahsediyoruz ve birde tanıdık var arada ona rğmen 10 gündür sonuç alamadım.vakıfbank
evet sözleşme yaptık kapora verdik ev sahibi sürekli arıyor naptınız sonuç ne diye.Ev kaçmasın bu arada sözleşme kapora vs hallettiniz mi
evi kaçırmak istemiyoruz merkezi ulaşımı kolay en üst kat ve 140 m2 bir ev bir daha bu fiata bulamam ev sahibi normalde 290 istiyormuş çok sıkıştığı için bu fiyata veriyor.Ev kaçmasın bu arada sözleşme kapora vs hallettiniz mi
Canım biz 140.000 tl ye başvurduk ikimizde sigortalayız ikimizin maaşı aylık ortalama 7000 tl bu halde ziraat onay vermedi.Bende düşünüyorum 190 bin TL aylık 2,600 maaşa onay verirlermi sizce ?? Eşim sigortasız Bir de araba var üstüme
İş bankasından bekleyinKızlar merhaba biz şuanda bir ev almak üzereyiz kredi başvurusu aşamasındayız önümüzde 2 seçenek var 1. seçenek devlet bankası 2. seçenek özel banka özel bankadan kredi onayı geldi şuan gidip çekebiliyoruz ama eşim ısrarla faizi düşük olduğu için devlet bankasından çekmek istiyor 1 haftadır onay bekliyoruz ve hala beklemede gözüküyor, bu arada 2 bankanın aylık geri ödemesi arasında sadece 150 tl fark var, benim aklıma şuanda özel banka daha çok yatıyor çünkü, özel bankada ara ödemeler yaparak 10 yıllık borcu 5-6 yılda ödeyip bitirme şansımız var yada aylık ödemeler bize çok geliyor derseniz aylık ödeme tutarında yapılandırma yapıp aylık ödemesini düşürme şansımız var, devlet bankasında böyle bir hakkımız yok sadece 1 kez ara ödemeye izin veriyorlar, 10 yıl boyunca sizi bankaya borç ödemeye mecbur bırakıyorlar, borcunuzu erken kapatmak istersenizde vadesinden önce kapattığınız için belli bir miktar ceza ödetiyorlar. Bana bu aşamada özel bankadan çekmek daha mantıklı geliyor, sizlerdende fikir almak istiyorum sizce hangi bankadan çekmek daha mantıklı şu aşamada, özel bankada hazır bekleyen kredimi gidip alayımmı yoksa devlet bankasından sonuç çıkmasını bekleyip 10 yıl bankaya borç mu ödeyeyim.
Malesef ev sahipleri beklemek istemiyor bankalarda her asama beklemeli bu yüzden kaçırıyoruz evleriBir arkadaşım şu an aynı durumda, en son ev sahibi ile kavga etmişler, evi almayacağım diyordu. Benim geçen sene kullandığım devlet bankasına başvurdu. Ben geçen sene cumartesi evi görmeye gitmiştim, cuma tapu elimdeydi. Ama şu an çok fazla yoğunluk varmış, eksper bile 10 günde geldi. Bir de sistem değişmiş tapu için randevuyu banka alıyormuş. Yani her aşama beklemeli diyor.
Tabi bu sürede fiyatlar da yerinde durmuyor iyi düşünmek gerek.
Garanti den düşünüyoruz iş bankasının faizi biraz daha yüksekİş bankasından bekleyin
Çok ilginç ya, kredi çıkmamasını anlarım ama cvp gelmemesini anlayamıyorum. Şehir neresi genel merkez onaylıyor ön onayı, 10 gün gerçekten çok saçma bir süre.aynı bankadan bahsediyoruz ve birde tanıdık var arada ona rğmen 10 gündür sonuç alamadım.
Ankara, ve tanıdık dediğim insan bankada müdür yardımcısı biz 1-2 günde sonuç alırız dedik ziraatte 24 saat olmadan red cevabı geldi burda 10 gündür hala beklemedeÇok ilginç ya, kredi çıkmamasını anlarım ama cvp gelmemesini anlayamıyorum. Şehir neresi genel merkez onaylıyor ön onayı, 10 gün gerçekten çok saçma bir süre.
Başka bir forumda konut kredisi başlığını takipteyim. orada bir adamın evrakını genel merkeze göndermeyi unutmuşlar, onun da 10 gün olmuştu. Ama müdür yardımcısı tanıdık diyorsunuz. bizimle ilgilenen bankacı hanım bizden çok peşine düştü işin. inşallah bunda da vardır bir hayır. ziraat neden red verdi ? geliriniz çekeceğiniz krediye göre uygun gibi.Ankara, ve tanıdık dediğim insan bankada müdür yardımcısı biz 1-2 günde sonuç alırız dedik ziraatte 24 saat olmadan red cevabı geldi burda 10 gündür hala beklemede
Benim bankalarla daha önce hiç çalışmam olmadığı için kredi notum 0 oldugu için onu bahane gösterdiler.Başka bir forumda konut kredisi başlığını takipteyim. orada bir adamın evrakını genel merkeze göndermeyi unutmuşlar, onun da 10 gün olmuştu. Ama müdür yardımcısı tanıdık diyorsunuz. bizimle ilgilenen bankacı hanım bizden çok peşine düştü işin. inşallah bunda da vardır bir hayır. ziraat neden red verdi ? geliriniz çekeceğiniz krediye göre uygun gibi.
Artık iptal etmeyi düşünüyoruz sanırım garanti den cekicez krediyi hayırlısı diyelim kısmet boyleymisBaşka bir forumda konut kredisi başlığını takipteyim. orada bir adamın evrakını genel merkeze göndermeyi unutmuşlar, onun da 10 gün olmuştu. Ama müdür yardımcısı tanıdık diyorsunuz. bizimle ilgilenen bankacı hanım bizden çok peşine düştü işin. inşallah bunda da vardır bir hayır. ziraat neden red verdi ? geliriniz çekeceğiniz krediye göre uygun gibi.
muhakkak bir hayır vardır, şu an görülmese de. Hakkınızda ne hayırlısı ise o olsun, eşiniz de ikna olacak eninde sonunda.Benim bankalarla daha önce hiç çalışmam olmadığı için kredi notum 0 oldugu için onu bahane gösterdiler.
Aynen öyle bugün akşam bir müşteri geldi iş yerime vakifbankta memurmus eşide makine mühendisi ben orada çalışan olduğum halde banada kredi çıkmadı vakıftan dedi oda akbanktan çekmek zorunda kalmismuhakkak bir hayır vardır, şu an görülmese de. Hakkınızda ne hayırlısı ise o olsun, eşiniz de ikna olacak eninde sonunda.
Kızlar merhaba biz şuanda bir ev almak üzereyiz kredi başvurusu aşamasındayız önümüzde 2 seçenek var 1. seçenek devlet bankası 2. seçenek özel banka özel bankadan kredi onayı geldi şuan gidip çekebiliyoruz ama eşim ısrarla faizi düşük olduğu için devlet bankasından çekmek istiyor 1 haftadır onay bekliyoruz ve hala beklemede gözüküyor, bu arada 2 bankanın aylık geri ödemesi arasında sadece 150 tl fark var, benim aklıma şuanda özel banka daha çok yatıyor çünkü, özel bankada ara ödemeler yaparak 10 yıllık borcu 5-6 yılda ödeyip bitirme şansımız var yada aylık ödemeler bize çok geliyor derseniz aylık ödeme tutarında yapılandırma yapıp aylık ödemesini düşürme şansımız var, devlet bankasında böyle bir hakkımız yok sadece 1 kez ara ödemeye izin veriyorlar, 10 yıl boyunca sizi bankaya borç ödemeye mecbur bırakıyorlar, borcunuzu erken kapatmak istersenizde vadesinden önce kapattığınız için belli bir miktar ceza ödetiyorlar. Bana bu aşamada özel bankadan çekmek daha mantıklı geliyor, sizlerdende fikir almak istiyorum sizce hangi bankadan çekmek daha mantıklı şu aşamada, özel bankada hazır bekleyen kredimi gidip alayımmı yoksa devlet bankasından sonuç çıkmasını bekleyip 10 yıl bankaya borç mu ödeyeyim.
Evsahibi bu kadar düşürdüğüne göre 140 metrekarelik evi gerçekten acil. O yüzden özelden çekin derim şartlarda daha alternatifli.teşekkür ederim cevabınız için fakat şuanda 2 kişiyiz yani aylık pek bir giderimiz yok aylık kenara 1000 tl atarak yılda 12,000 tl biriktirebilirz onun dışında benim işten çıkma durumumda ve doğum yapma durumumda elime geçecek toplu paralar olacak iki seceneğide düşünüyorum ama devlet bankasından kredi çıkacak gibi de durmuyor 1 hafta oldu başvuralı ve hala beklemede gözüküyor onun dışında satın alacağımız evi şuanda değerinin çok altında bir miktara alıyoruz örn. evin normalde değeri 290-300 bin arası ama ev sahibine acil nakit lazım olduğu için biz 200 bin tl ye anlaştık bir daha böyle bir evi bu fiyata bulma şansımız yok yani.