- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
-
Günaydın kızlar....
Ben geldim!
Cuma günü kredimizi yapılandırdık. Teb den borç evrakını alıp vakıfbanka gidicem diye çıktım.
Gittiğimde bankacı 0,84 oran hiç cezasız teklif sundu. bizde 72000 tl yi yapılandırdık 96 ay vadeli :)
Aylık ödememiz 20 TL arttı :) toplamda 13.000 küsür karımız var
Yahu şu TEB de 0,74 oran verse ya, biz de yapılandırırdık.
Vakıfbank'a geçsem o da dosya masrafı alır kesin. off yaaa...
Kızlar bendeki son durum kredi kullandığım bankam gitmeyeyim diye Vakıfbank'taki oranlara çekiyor gelin gelin diyor hallederiz diyor
Yalnız Sevcan birşey soracağım.
Şimdi bizim kredimiz devlet batsa banka göçse hep sabit 10 yıl boyunca şimdi biz yapılandırırsak yarın öbür gün faizler yükselirse arttırmasınlar bizim rakamı da düşerlen iyi düşürüyorsunuz yükselince yükseltmek de bizim hakkımız demezler değil mi?
cok güzelmiş ya bizim neden karımız olmuyo ki bizde arayıp sorduk 1000 lira karımız oluyo zaten aylık 2850 ödüyoruz.30 ay kaldı bizde hesaplattırdık 1000 lira içinde uğrasmak istemedik.
Çok sevindim , ben yapılandırmaya gittiğimde görevli size kaç oran verdik diye sorduğunda işgillendim acaba daha da düştü mü diye. Olsun sağlık olsun, ben de sayenizde yapılandırdım teşekkürler. Hemen öbür ayki taksite yansır mı size ne dediler. İnşallah daha düşer faizler yine yapılandırırız. Hayırlısı olsun
internetten hesapladım 78000 tl ana para 84 ay vade 19 ay ödendi 65 ay kaldı. 0,80 faiz.
48 ay vadeye düşse 0,74 faizle 6000 tl kârımız olurmuş. ödemelerim kaça gelir acaba bunu yazmıyor işte. 1900 falan olur herhalde.
78.000 tl kullanırsanız 48 ay ile. böyle olur canım.
Taksit Tutarı 1.963,33
Geri Ödenecek Toplam Tutar 94.239,84
Faiz Oranı(%) 0,8
canım çok sevindim sizin adınıza. sonunda bankanız yelkenleri suya indirdi demek.Günaydın kızlar....
Ben geldim!
Cuma günü kredimizi yapılandırdık. Teb den borç evrakını alıp vakıfbanka gidicem diye çıktım.
Gittiğimde bankacı 0,84 oran hiç cezasız teklif sundu. bizde 72000 tl yi yapılandırdık 96 ay vadeli :)
Canım 78000 ilk çektiğimiz tutar 19 ay ödedik yani 65000 tl kaldı. 48 ay vadeli 0,74 faizle ne olur acaba?
canım çok sevindim sizin adınıza. Sonunda bankanız yelkenleri suya indirdi demek.hayırlı olsun....
65.000 TL 48 AY VADELİDE BÖYLE OLUYOR.
Taksit Tutarı 1.613,83
Geri Ödenecek Toplam Tutar 77.463,84
Faiz Oranı(%) 0,74
merhaba 36 ay vadeli kullancaksanız kredinizi çok uygun oranlar alabilirsiniz. Şuan kalan ana paranız 60.000 tl mi tam anlamadım.
ama en az 0,74 orandan yapılandırabilirsiniz vakıfbankta.
Yok kalan paramız 80,000 TL kusür ama ailelerden yardım almayı düşünüyoruz.
banka yapılandırma için 2250 tl masraf+ erken kapama cezası istiyor..iyi de bu erken kapama değil ki..ayrıca aynı krediye 2. kez masraf..ne hakla..bunun adı hırsızlık..başbakan bankalarımız batmıyor diye övünüyor bir de ...seni beni yoluyorlar nasıl batsınlar?
ben de bugün yapılandırdım...halkbankasından %2 lik ceza yerine 1000 5 lik ödedim...yani 1248 falan vercektim baştan....ama oranı düşürmüşler 308 lira ödedim bugün...0.85 oranla....
Kızlar şok oldum.... teb ile görüştüm0,92 nin altına düşmüyor yapılandırmada.
Birde hesapladı 3.000 tl karınız var 1500 TL %2 lik cezanızı ödüceksiniz 1500 TL karınız olur dedi :))) ayyyyy koptum yaaa.....
Bende dedim ki ben 0,74 oran aldım vakıfbanktan tabi şok vaziyetteyim. Eee tamam o zaman yollayalım sizi Vakıfbanka dedi. Tamam dedim 10 gün sonra uğrarım bankaya.
Sanırım blöf sandı. AMA YANDI. ehe ehe ehe....
Merhaba Sevcan, sayende ben de konut kredisi yapılandırma işine girdim.
Burda 0.72 faiz oranı duydum ama bana en düşük veren yapıkredi 0.74 , vakıfbank 0.78
Yapıkredi daha iyi gibi ama onlar ekspertiz ve ipotek ücreti dışında dosya masrafı da alıyorlar.
Ben TEB den 1.15 den çekmiştim, şimdi 0.85 den yaparız diyorlar üstelik %2 ceza almadan.
Önceden aynı şubeden yapılandırma yapsak bile %2 i alıyorlarmış.
Benim herkese asıl sorum kredi kullanırken her sene ödediğimiz sigortalar, malum onlardan toplam maliyeti etkiliyor. Hayat sigortası kredilerinizde zorunlu mu kızlar ?
Günaydın kızlar....
Ben geldim!
Aldıkları para sonuna kadar haksız maalesef...
Yapılandırmayı aynı bankadan mı yapacaksınız ayrıca 2250 tl masraf + erken kapama cezası istiyor. Haram zıkkım olsun...
evet aynı banka..sizin yapılandırmayı kendi bankanız kabul etti mi,yoksa başka bankaya mı taşıdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?