- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
-
Benim is bankasinda idi kredim bugun en son .75 faiz orani verdiler dosya masrafsiz. 7 milyar kdr karimiz olacak insallah.
sevcan arkadasım merhaba sanırım bankacısın bana da yardımcı olur musun. biz haziran ayında halkbanktan 1.01 oranla 84ay geri ödemeli 90000 çektik. aylık ödeme 1600. 7ay ödedik. şimdi yeni yapılandırma yapmak istiyoruz banka yüzde birlik ceza yani sadece 900tl istiyo. 0.85 orana iniyor daha da inmiyor. başka bankaya taşısak mı kararsız kaldık tekrar dosya masrafı falan
Sevcan Merhaba,
Ben de bugün yapılandırmaya başvurdum. 1,03 ile 120 ay 90000 lira kredi kullandık.
Bugün 0,79 oran ile 96 ay olarak yeniden yapılandırdım. Maaş aldığım banka olduğu için dosya masrafım yok.
Çok iyi oran almışsınız hangi banka acaba öğrenebilirmiyiz..
Sevcan Merhaba,
Ben de bugün yapılandırmaya başvurdum. 1,03 ile 120 ay 90000 lira kredi kullandık.
Bugün 0,79 oran ile 96 ay olarak yeniden yapılandırdım. Maaş aldığım banka olduğu için dosya masrafım yok.
Hayırlı olsun Allah borcunuzu ödeyip bitirmeyide nasip etsin.
Sağol Sevcan,
Sana birşey soracağım. Tapuda ne kadar masraf çıkıyor. Bankaların aldığı ipotek masrafı hariç
canım 300 tl diye duydum. Ama yaptırmadığım için kesin konuşamıyorum.
Unuttum sen kendi bankandan yapılandırmıştın değil mi??? Bir banka ipotek kaldırma içn 300 lira alıyor diğer ipotek koymak için 300 bir de tapu dairesi de o kadar alıyor öyle mi vay anam yandık desene
her iki bankayada ayrı ayrı vermiyorsun sanırım. Sadece 300 tl tapuya veriyorsun, tapu a bankasınınkini kaldırıp, b bankasının ipoteğini koyuyor, böyle biliyorum :)
günaydın kızlar.
şu kredi yapılandırmayı tekrar yapamadık bi türlü. bizim faizimiz oldukça düşük olduğu için ve dosya masrafı aldığı için diğer bankalar o yüzden bi kârımız olmuyor.
bugün yapı kredi 0,73'ten yaparız dedi. ama 1250 TL dosya masrafı istiyor. yahu yokmu yapı krediden bi güzellik yapabilecek bi tanıdığı olan.
hatta ben 48 ay vadeye düşmek istiyorum mümkünse.
yinede karınız olmuyor mu? hiç Sanırım nakit sıkıntınız vardı. Ama yeni bankanızla konuşup onuda krediye dahil edebilirsiniz sanırım.
maalesef benimde hiç bankacı tanıdığım yok..
keşke olsa ama olmassada üzülme çünkü kullanırken düşük orandan kullanmışsınız karınız o zaman olmuş zaten. İnşallah düşer daha da.
günaydın kızlar.
şu kredi yapılandırmayı tekrar yapamadık bi türlü. bizim faizimiz oldukça düşük olduğu için ve dosya masrafı aldığı için diğer bankalar o yüzden bi kârımız olmuyor.
bugün yapı kredi 0,73'ten yaparız dedi. ama 1250 TL dosya masrafı istiyor. yahu yokmu yapı krediden bi güzellik yapabilecek bi tanıdığı olan.
hatta ben 48 ay vadeye düşmek istiyorum mümkünse.
o aldıkları yapılandırma ücreti yasal değil ama bir şekilde kılııfına uydurup alıyorlar.biz de yeniden yapılandırdık ve o ücreti ödedik.eğer br miktar daha para yatırmadan yapılandırma yapacaksanız ve vade düşürmek istiyorsanız.vade düşüreceğiniz zaman 1250den daha düşük bir ücret alıyorlar.vade düşürmek istiyoruz şeklinde konuşup tekrar fiyat alın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?