konut kredileri düşmeye devam ediyor
Allahım dahada düşsün inşallah....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de dışarda yemeyin,benim hiç içime sinmiyor..lokantanın görünen yüzü bal dök yala..mutfağa girince işin rengi değişiyor..hiç bir mutfak sizin mutfağınız gibi temiz olamazzzzbizde çok dışarda yemek yemeyiz, ama bol bol alırız evimizde yeriz.
Dışarıda yemek yemek hayal oldu artık :))
Ama tavsiyem çocuğunuz yokken kısın arkadaşım ben çok pişmanım.
bu topiği şimdi gördümhangi bankanın konut kredisi düşük oluyor acaba:26:konut kredileri düşmeye devam ediyor
sevcan,
naaptın yapılandırma falan yaptırabildiniz mi?
ben geçenlerde sordum 0,78 dedi TEB. bana çok bi katkısı olmayacağı için yaptırmadım ben de.
acaba daha düşer mi ki?
sevcan,
naaptın yapılandırma falan yaptırabildiniz mi?
ben geçenlerde sordum 0,78 dedi TEB. bana çok bi katkısı olmayacağı için yaptırmadım ben de.
acaba daha düşer mi ki?
ya garantıde 3754 dıye bı kredım var
kapatmak ıstıyorum yapılandıralım dıyolar
soyledım araba ıcın kredı cekıcez dıyorum o zaman 25 bın kredı verelım 0,98 den 48 ay dıyor ıcınden kredı borcunuzuda kapatalım dıyolar allah askıan karları nekı bu ısten anlamadım ben
Sakın sakın... 0,98 den kredimi kullanılır millet ihtiyaç kredisini bile 0,7 li oranlardan alırken... hele garantiyse hemen kapatın... en yüksek faizi garanti veriyor bankalar arasında.
3754 hemen kapatırsak ne kadr ındırım olacagını soylemıyorlar subeye gıdın dıyorlar ama onun yerıne 25 bı9n kredı kullandıralım dıyolar
ııcnden kredıyı kapatalım dıyolar
ıs bankasıda esıme 0.94 kullandıralım 36 ay dıyormus 25 bın
budamı yuksek bır oran
sevcan sen bılırsın yapılandırma yapıp sonra hemen kapatabılırmıyız bır k arımız olurmu 100 tl bıle olsa yokas yapılandırma hıc bulasmadan kapatalımmı bu 3754 bılmıyoruz yarın subeye gıdıcez ıs cıkısı
ama 13722 olan kredıyı hemen kapatırsak 1450 tl ındırım uygulanıyor bunu ıs bankası yapıyor ama garantı benım uc kurusuma olan ındırımı bıle bılgı vermıyor
şuanki maaşlarımızla bize garantiden 16 bın tl kredı cıkıyor sadece
ama bılıyorsudn bu ay yanı hazıranın 1 de zamlı alacagım zaten kredıyıde hazıran ayında ckemeyı dusunuyoruz boylelıkle hadı terfım ıcın gecıyorumda kendı yaptıgım ıs ıcın 270 tl alıcam zam o zaman gelır yukselıcek bılmıyorum 20 bın tl dusunsene kredı cıkmadını araba ıcın :SSSS
hangı bankalara gıtcezkı bızde claıstıgımız bankalar olsunkı kredı cıksın dıyor arac kredısı kullanmıcaz o son 5 senelıka raclara verıyormus bız 2009-bılemedım 2010 almayı dusunuyoruz
yaa bir dakika... siz zaten çektiğiniz kredinin faizlerini baştan peşin peşin ödemişsiniz.
sen şimdi kredilerini kapatıcaksın toplamda ikibin tl kar edeceksin. sonra 20.000 tl tekrar kredi kullanacaksın bunuda 5 yılda geri ödesen en az, en az 12 b,n tl fazi ödüceksin... SENCE MANTIKLIMI? :44::44::44::44:
dahada fazla hatta cunku neden
once bır kredı 2500 tl ıdı
diğeri 15 bın
diğeri 6 bın tl ıdı yanı toplamda 23,5 mılyar kredımız vardı
ıste
sımdı elımızde pesın 17 bın tl var araba almak ıcın yetmıyor elden borc alsak sen bılıyorsun durumumuzu aylık kalan para bızı ıdare etmıyorkı elden borcu kapatalım
bızde dıyorızkı kredılerı kapatalım
sonrada 22 cıvarında kredı cekelım zamana yayayım aylık odemelerı dusurelım suanda 1200 tl kredı oduyoruz
800 tl odemeyı dusunuyoruz
Taksit Tutarı 684,64
Geri Ödenecek Toplam Tutar 24.647,04
Faiz Oranı(%) 0,98
vade 36 ay.
4647 tl faiz :) çokta değilmiş aslında