konut kredisi yeniden yapılandırma.

valal sevcan bak sımdı burdan 2000 tl dusecek
+ 2 tl verıp daha ıyı bır araba alıcaz daha uzun vadede oducez ama aylık taksıdımız dusuk olcak sevcan eve 700 tl para kalıyor 2 tanede fatura odenıyor ıcınden ayı cıkaramıyoruz cok bunaldık ıstanbul sartlarında fena olmaayn maasımız var ama kredı cam taksıdı esnek hesapp kredı kartları derken odememız 1850-1900 buluyor
bır mısafır geldıysede bu hesap dırek sasıyor

tahmin edebiliyorum canım durumları.. hayırlı kararlarınız olsun inşallah. ama çok uzun vade çekmeyin kesinlikle dediğin gibi 36 ay vade iyi.

tahmin edebiliyorum canım durumları.. hayırlı kararlarınız olsun inşallah. ama çok uzun vade çekmeyin kesinlikle dediğin gibi 36 ay vade iyi.

alacagım zammada cok baglı ama o zamanda kısa vadede cok para odeyıp aynı duruma gelmek ıstemıyorum bır kere aldıgım zam dırek ele kalsın odemelere gıtmesın
koskoca mudur olduk galıba konustugum paralara bak :))
anlasma hala ımzalanmadı catıor patır zamlı calısıyorum kac lıraya bılmıyorum pess
kacıyorum sevcanım
kocamla kuyumcuya gıdıyoruz su bır küp altınımızıda sordularım :)

alacagım zammada cok baglı ama o zamanda kısa vadede cok para odeyıp aynı duruma gelmek ıstemıyorum bır kere aldıgım zam dırek ele kalsın odemelere gıtmesın
koskoca mudur olduk galıba konustugum paralara bak :))
anlasma hala ımzalanmadı catıor patır zamlı calısıyorum kac lıraya bılmıyorum pess
kacıyorum sevcanım
kocamla kuyumcuya gıdıyoruz su bır küp altınımızıda sordularım :)

ayyy altında çok düşük canım yaa :((( çok zarar edeceksiniz...

canım bizde düşünüyoruz. teb bizede 0,78 oran verdi ama 2 ay bekleme süremiz var. 6 ayda bir yapılandırılıyorya...

Şimdi vakıfbank ile görüştüm. dosya masrafsız 0,69 oran veriyor 60 ay üzerine, 0,67 60 ay altına veriyor...

%2 lik ceza ve ekspertiz ücreti ödeyeceğiz 400 tl....

DÜŞSÜN DÜŞSÜN DÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞSSSSSSÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNN!!!!!

:24::24::24::24::24::24::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

Sizin kredi galiba Teb'de vakıf size çok iyi oran vermiş yapılandırma için bende yapılandırma istedim 0,78 olan kredime yapılandırma için 0,75 verdi en son çünkü kendi bankam diye ama daha Teb gitmedim..Ben yapılandırma için 6 ay süresinide duymadım bankacı yok öyle bişey dedi bundan emin miyiz acaba ona göre sıkıştırıyım bankayı..

Siz kaçtan çekmiştiniz krediyi 0,78 dediler size ..?

Biz 0,91den çektik. sonra yapılandırdık bi kere 0,80'e düştü şimdi yeniden yapılandırırsak bi daha yapılandırmazsınız dedi TEB yetkilisi.

canım bizde düşünüyoruz. teb bizede 0,78 oran verdi ama 2 ay bekleme süremiz var. 6 ayda bir yapılandırılıyorya...

Şimdi vakıfbank ile görüştüm. dosya masrafsız 0,69 oran veriyor 60 ay üzerine, 0,67 60 ay altına veriyor...

%2 lik ceza ve ekspertiz ücreti ödeyeceğiz 400 tl....

DÜŞSÜN DÜŞSÜN DÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞSSSSSSÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNN!!!!!

:24::24::24::24::24::24::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

TEB bize ilk yapılandırmada ceza ödedik diye ikinciye yapılandırırsak ceza ödemeyeceğimizi söyledi. e şimdi 5 sene kalmışken yapılandırma artık bizi çok fazla kâr getirmiyor.

Sizin kredi galiba Teb'de vakıf size çok iyi oran vermiş yapılandırma için bende yapılandırma istedim 0,78 olan kredime yapılandırma için 0,75 verdi en son çünkü kendi bankam diye ama daha Teb gitmedim..Ben yapılandırma için 6 ay süresinide duymadım bankacı yok öyle bişey dedi bundan emin miyiz acaba ona göre sıkıştırıyım bankayı..

yapılandırmada malesef böyle oran veriyorlar ben ilk kullandığımda 0,99 ile kullandım, bir kez yapılandırdım 0,82 ile şimdi teb bana 0,78 oran verdi oda 2 ay sonra yapabilirsiniz dedi.

Krediyi taşırsam eğer 0,69 oran veriyorlar. normalde kafa kafaya geliyor çünkü bak sen bir oran al başka yerden sonra hesap yapalım kendi bankanla taşıyacağın banka arasında ne kadar fark var.
Ben taşırsam 4500 tl kar edeceğim ama ben krediyi kullanalı henzü 1 yıl oldu yani faizleri çok ödemedim anladınmı? bu taşımayı 2 yıl sonra yapsam hiç karım olmaz CKbeautyandsheer gibi.

Biz 0,91den çektik. sonra yapılandırdık bi kere 0,80'e düştü şimdi yeniden yapılandırırsak bi daha yapılandırmazsınız dedi TEB yetkilisi.

TEB bize ilk yapılandırmada ceza ödedik diye ikinciye yapılandırırsak ceza ödemeyeceğimizi söyledi. e şimdi 5 sene kalmışken yapılandırma artık bizi çok fazla kâr getirmiyor.

aslında aynı bankadan yapılandırdığında ceza ödememen lazım. Çünkü %2 lik ceza, erken kapatma cezasıdır. tüketici hakem heyetine başvurunca söke söke alırsın...

yapılandırmada malesef böyle oran veriyorlar ben ilk kullandığımda 0,99 ile kullandım, bir kez yapılandırdım 0,82 ile şimdi teb bana 0,78 oran verdi oda 2 ay sonra yapabilirsiniz dedi.

Krediyi taşırsam eğer 0,69 oran veriyorlar. normalde kafa kafaya geliyor çünkü bak sen bir oran al başka yerden sonra hesap yapalım kendi bankanla taşıyacağın banka arasında ne kadar fark var.
Ben taşırsam 4500 tl kar edeceğim ama ben krediyi kullanalı henzü 1 yıl oldu yani faizleri çok ödemedim anladınmı? bu taşımayı 2 yıl sonra yapsam hiç karım olmaz CKbeautyandsheer gibi.

aslında aynı bankadan yapılandırdığında ceza ödememen lazım. Çünkü %2 lik ceza, erken kapatma cezasıdır. tüketici hakem heyetine başvurunca söke söke alırsın...

yok be tatlım biz başvuru yaptık ama malesef. neymiş efendim kalan anaparanın %2'sinden az ise banka haklıymış. %2den fazlaysa olur dediler. hepsi anlaşmalı

Evet kendi bankanızda yapılandırma yapınca faizi az veriyorlar..Çünkü bize muhtaç dosya exper ödemeyecek diyorlar başka bankaya gitmek bazen de karlı olmuyor iyice düşünüp karar vermek lazım haftaya faizler düşecek olmadı bankaları gezicem sizide bilgilendiririm..

31 Mayıs'a kadar devam eden bir kampanya var arkadaşlar tüm Akbank şubelerinde..Kredinizi akbanka taşırsanız vadesi ne olursa olsun oran 0,67 bence bunu kaçırmayın en azından şubelerden bilgi alın oran gerçekten çok iyi ama bunun yanında dosya exper hiçbir masraf yok diğer detayları şubeden öğrenen arkadaşlar bizide bilgilendirirse sevinirim..

hayat sigortası,dask ve konut sigortası varsa 0,67 masrafsız akbank.hayat sigortasını zorunlu tutuyor ama.tapuda yapacağınız harç masrafı da size ait.o da sadece ipotek işlemi olacağından 500 tl nin altında bir rakam olur

slm kızlar beni hatırladınızmı?. birkaç ay önce yapılandırmaya çalışmıştım olmamıştı. bugün ziraat bankasıyla görüştüm. (kredi çektiğim banka) dedim yapılandırma fazileriniz nasıl 0.73 dedi tamam yapılandıralım dedim çünkü hiç bir masrafı yokmuş. vadesini düşürmek istedim ama yapmadılar benim 90ayım kalmış. sadece 32 lira bir meblağ az ödüycem kredimden. bu da 90 la çarpınca 3000 lira para yapıyor. yani 3000 lira hiç masraf ödemeden karım oldu. iyide oldu

slm kızlar beni hatırladınızmı?. birkaç ay önce yapılandırmaya çalışmıştım olmamıştı. bugün ziraat bankasıyla görüştüm. (kredi çektiğim banka) dedim yapılandırma fazileriniz nasıl 0.73 dedi tamam yapılandıralım dedim çünkü hiç bir masrafı yokmuş. vadesini düşürmek istedim ama yapmadılar benim 90ayım kalmış. sadece 32 lira bir meblağ az ödüycem kredimden. bu da 90 la çarpınca 3000 lira para yapıyor. yani 3000 lira hiç masraf ödemeden karım oldu. iyide oldu

Seni unutrmuyuz nasılsın Esracım :)))

iyi yapmışsın keşke vade kısaltma şansın olsaydı ama buna şükür...

BU ARADA FAiZLER YÜKSELİŞE GEÇTİ. MALUM GEZİ PARKI OLAYLARI...

bende haziran sonu yapılandırmayı düşünüyordum faizler yükselmez ise, bakıcaz artık :)

Seni unutrmuyuz nasılsın Esracım :)))

iyi yapmışsın keşke vade kısaltma şansın olsaydı ama buna şükür...

BU ARADA FAiZLER YÜKSELİŞE GEÇTİ. MALUM GEZİ PARKI OLAYLARI...

bende haziran sonu yapılandırmayı düşünüyordum faizler yükselmez ise, bakıcaz artık :)

iyiyim canım. neolsun işte iş güç devam. benim aklımda yapılandırma falan yoktu fazi oranlarını duyunca bi şansımı deneyim dedim. kar kardır. inşallah çok yükselmezde sizde yapılandırırsınız.:34:

Keşke biraz daha pazarlık etseydiniz oran günümüz oranlar için biraz yüksek kalmış ziraat masraf almıyor ama orandan o farkı çıkartıyor..vade düşürmek için ek ücret istiyor tüm bankalar vade değişikliği olduğu için..sizin vadeniz ne kadardı acaba..?

Keşke biraz daha pazarlık etseydiniz oran günümüz oranlar için biraz yüksek kalmış ziraat masraf almıyor ama orandan o farkı çıkartıyor..vade düşürmek için ek ücret istiyor tüm bankalar vade değişikliği olduğu için..sizin vadeniz ne kadardı acaba..?

90 ayım kaldı. ben 72 aya düşürtmek istemiştim ama olmadı.32 lira düşürdüler. eğer faizler yine düşerse tekrar yapılandırabilirmişim

Aynı vadede kalırsanız banka hiçbir ücret talep edemez sadece vade değişikliğinde o parayı alırlar bankanıza sorun araştırın boşuna para kaptırmayın bankalara..

140.000 tl konut kredisi çektim.165.000 tl ödeyeceğim.7 taksidini ödedim.0,73 faiz oranı.aylık ödemelerim.3.400 tl. 48 ay vade ile çekmiştim.7 taksidini ödedim.yapılandırmaya gidersem karıma mı olur zararıma mı.ayrıntı verebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum.
sevgiler.

140.000 tl konut kredisi çektim.165.000 tl ödeyeceğim.7 taksidini ödedim.0,73 faiz oranı.aylık ödemelerim.3.400 tl. 48 ay vade ile çekmiştim.7 taksidini ödedim.yapılandırmaya gidersem karıma mı olur zararıma mı.ayrıntı verebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum.
sevgiler.

Vadeniz zaten az olduğundan fazla karınız olmaz ama faizi 10 puan kadar düşürtmek size kar sağlar bankanızla görüşün güncel oran alın şuan ziraat sizin vadeye 0,62 oran veriyor başka bankadan gelenlere..

Back
Yukarı