• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konut kredisi yeniden yapılandırma.

Benim is bankasinda idi kredim bugun en son .75 faiz orani verdiler dosya masrafsiz. 7 milyar kdr karimiz olacak insallah.

kaç yıl vadeli almıştınız? bir de hangi şube öğrenebilir miyim? % 2'lik cezayı istemiyorlar mı?benden hem dosya hem erken kapama cezasını istediler..faiz oranı da 0,80..

sevcan arkadasım merhaba sanırım bankacısın bana da yardımcı olur musun. biz haziran ayında halkbanktan 1.01 oranla 84ay geri ödemeli 90000 çektik. aylık ödeme 1600. 7ay ödedik. şimdi yeni yapılandırma yapmak istiyoruz banka yüzde birlik ceza yani sadece 900tl istiyo. 0.85 orana iniyor daha da inmiyor. başka bankaya taşısak mı kararsız kaldık tekrar dosya masrafı falan:(

sevcan arkadasım merhaba sanırım bankacısın bana da yardımcı olur musun. biz haziran ayında halkbanktan 1.01 oranla 84ay geri ödemeli 90000 çektik. aylık ödeme 1600. 7ay ödedik. şimdi yeni yapılandırma yapmak istiyoruz banka yüzde birlik ceza yani sadece 900tl istiyo. 0.85 orana iniyor daha da inmiyor. başka bankaya taşısak mı kararsız kaldık tekrar dosya masrafı falan:(

Merhaba öncelikle eviniz hayırlı olsun. iyi günlerde oturun.

hesaplamanız şöyle.
kalan ana paranız 85.000 kalan toplam ödemeniz 122.778 tl
85.000. tl yi 72 ay vadede kullanırsanız aylık 1.583 tl ödersiniz
122.778-113.996-900=7.882 tl karınız olur.

Dosya parasında pazarlık yapabilirsiniz. Siz yine oran alın farklı bankalardan masraflarıda ayrıca yazın yine hesap yaparız. aradaki fark az değilse, eğer isterseniz taşırsınız.

bankacı değilim ayrıca :) konut kredisi borcu olan garip bir muhasebeciyim....

Son düzenleme:
bizim yapılandırmamızda bitti imzaları attık :)
0,99 oran ile 75.000 TL kullanmıştık. 111 ay borcumuz vardı.
şimdi 0,84 oran ile sıfır cezasız aynı bankadan 72.000 TL kullandık. Ve karımızda 18.000 TL küsür. Ve 84 ay kullandık,
27 ay indirmiş olduk borcumuzu :53::53:

HERKES YAPILANDIRSIN KİMSE BANKADAN ZENGİN DEĞİL! :32::32::32::32::32:

Sevcan Merhaba,

Ben de bugün yapılandırmaya başvurdum. 1,03 ile 120 ay 90000 lira kredi kullandık.

Bugün 0,79 oran ile 96 ay olarak yeniden yapılandırdım. Maaş aldığım banka olduğu için dosya masrafım yok.

Unuttum sen kendi bankandan yapılandırmıştın değil mi??? Bir banka ipotek kaldırma içn 300 lira alıyor diğer ipotek koymak için 300 bir de tapu dairesi de o kadar alıyor öyle mi vay anam yandık desene

her iki bankayada ayrı ayrı vermiyorsun sanırım. Sadece 300 tl tapuya veriyorsun, tapu a bankasınınkini kaldırıp, b bankasının ipoteğini koyuyor, böyle biliyorum :)

günaydın kızlar.

şu kredi yapılandırmayı tekrar yapamadık bi türlü. bizim faizimiz oldukça düşük olduğu için ve dosya masrafı aldığı için diğer bankalar o yüzden bi kârımız olmuyor.

bugün yapı kredi 0,73'ten yaparız dedi. ama 1250 TL dosya masrafı istiyor. yahu yokmu yapı krediden bi güzellik yapabilecek bi tanıdığı olan. :14::14::14::14::14::14::14:

hatta ben 48 ay vadeye düşmek istiyorum mümkünse.

günaydın kızlar.

şu kredi yapılandırmayı tekrar yapamadık bi türlü. bizim faizimiz oldukça düşük olduğu için ve dosya masrafı aldığı için diğer bankalar o yüzden bi kârımız olmuyor.

bugün yapı kredi 0,73'ten yaparız dedi. ama 1250 TL dosya masrafı istiyor. yahu yokmu yapı krediden bi güzellik yapabilecek bi tanıdığı olan. :14::14::14::14::14::14::14:

yinede karınız olmuyor mu? hiç Sanırım nakit sıkıntınız vardı. Ama yeni bankanızla konuşup onuda krediye dahil edebilirsiniz sanırım. :(
maalesef benimde hiç bankacı tanıdığım yok..
keşke olsa ama olmassada üzülme çünkü kullanırken düşük orandan kullanmışsınız karınız o zaman olmuş zaten. İnşallah düşer daha da.

yinede karınız olmuyor mu? hiç Sanırım nakit sıkıntınız vardı. Ama yeni bankanızla konuşup onuda krediye dahil edebilirsiniz sanırım. :(
maalesef benimde hiç bankacı tanıdığım yok..
keşke olsa ama olmassada üzülme çünkü kullanırken düşük orandan kullanmışsınız karınız o zaman olmuş zaten. İnşallah düşer daha da.

kendi bankamızda erken kapatma cezası alıyor+diğer banka masrafları toplam 3000 tl falan oluyor. e yapılandırsak zaten ancak bu kadar kârımız olur onu da masraf diye alıyorlar o yüzden bize uymuyor.

bende bizim şubeye söylendim. herkes uygun faiz veriyor bi siz vermiyorsunuz diye. ama böyle ödemeye devam. naapalım.

günaydın kızlar.

o aldıkları yapılandırma ücreti yasal değil ama bir şekilde kılııfına uydurup alıyorlar.biz de yeniden yapılandırdık ve o ücreti ödedik.eğer br miktar daha para yatırmadan yapılandırma yapacaksanız ve vade düşürmek istiyorsanız.vade düşüreceğiniz zaman 1250den daha düşük bir ücret alıyorlar.vade düşürmek istiyoruz şeklinde konuşup tekrar fiyat alın isterseniz

o aldıkları yapılandırma ücreti yasal değil ama bir şekilde kılııfına uydurup alıyorlar.biz de yeniden yapılandırdık ve o ücreti ödedik.eğer br miktar daha para yatırmadan yapılandırma yapacaksanız ve vade düşürmek istiyorsanız.vade düşüreceğiniz zaman 1250den daha düşük bir ücret alıyorlar.vade düşürmek istiyoruz şeklinde konuşup tekrar fiyat alın isterseniz

hemen mail attım bizim yetkili kişiye. bakalım ne diyecek. paylaşırım sizinle.

Back
X