• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konut kredisi yeniden yapılandırma.

Günaydın kızlar....
:8::8:
Ben geldim!
Cuma günü kredimizi yapılandırdık. Teb den borç evrakını alıp vakıfbanka gidicem diye çıktım.
Gittiğimde bankacı 0,84 oran hiç cezasız teklif sundu. bizde 72000 tl yi yapılandırdık 96 ay vadeli :)
Aylık ödememiz 20 TL arttı :) toplamda 13.000 küsür karımız var :27::27::27:

Çok sevindim , ben yapılandırmaya gittiğimde görevli size kaç oran verdik diye sorduğunda işgillendim acaba daha da düştü mü diye. Olsun sağlık olsun, ben de sayenizde yapılandırdım teşekkürler. Hemen öbür ayki taksite yansır mı size ne dediler. İnşallah daha düşer faizler yine yapılandırırız. Hayırlısı olsun

Yahu şu TEB de 0,74 oran verse ya, biz de yapılandırırdık. :(

Vakıfbank'a geçsem o da dosya masrafı alır kesin. off yaaa...

Nerdeee... keşke verseler canım. Ama ben vakıf a geçseydim yine aylık ödemem aynı olacaktı yapılandırdıktan sonra. Hesaplayalım sizinkini en son oran aldığınızda teb den muhtemelen aynıya gelir o zaman yapılandırırsınız.

Kızlar bendeki son durum kredi kullandığım bankam gitmeyeyim diye Vakıfbank'taki oranlara çekiyor gelin gelin diyor hallederiz diyor

Yalnız Sevcan birşey soracağım.

Şimdi bizim kredimiz devlet batsa banka göçse hep sabit 10 yıl boyunca şimdi biz yapılandırırsak yarın öbür gün faizler yükselirse arttırmasınlar bizim rakamı da düşerlen iyi düşürüyorsunuz yükselince yükseltmek de bizim hakkımız demezler değil mi?

Çok sevindim ne güzel işte bankanız yardımcı olacak.
Kredilerde düşüş yapabiliyorsun ama çıkış yapamıyorsun canım yani keyfi olarak yükseldi diye yansıtamıyorlar.

cok güzelmiş ya bizim neden karımız olmuyo ki bizde arayıp sorduk 1000 lira karımız oluyo zaten aylık 2850 ödüyoruz.30 ay kaldı bizde hesaplattırdık 1000 lira içinde uğrasmak istemedik.

siz kısa vadede çektiğiniz için kredinizi öncesinde zaten bir miktar karlı çekiyorsunuz. Aslında oranlar yüksek iken her zaman vadeyi yaymak daha iyidir. Oran düşüncede örneğin 8 yılın mı var. Kenarda olan paranıda bankaya vereceksin 2 yıl ödeyip borcunu kapatmış olacaksın.

Çok sevindim , ben yapılandırmaya gittiğimde görevli size kaç oran verdik diye sorduğunda işgillendim acaba daha da düştü mü diye. Olsun sağlık olsun, ben de sayenizde yapılandırdım teşekkürler. Hemen öbür ayki taksite yansır mı size ne dediler. İnşallah daha düşer faizler yine yapılandırırız. Hayırlısı olsun

Çok fark yok arada kar kardır :) işin şakasıydı o...

Rica ederim :) hepimiz birbirimize fikir verdik, birlikten kuvvet doğdu.

Son düzenleme:
internetten hesapladım 78000 tl ana para 84 ay vade 19 ay ödendi 65 ay kaldı. 0,80 faiz.
48 ay vadeye düşse 0,74 faizle 6000 tl kârımız olurmuş. ödemelerim kaça gelir acaba bunu yazmıyor işte. 1900 falan olur herhalde.

internetten hesapladım 78000 tl ana para 84 ay vade 19 ay ödendi 65 ay kaldı. 0,80 faiz.
48 ay vadeye düşse 0,74 faizle 6000 tl kârımız olurmuş. ödemelerim kaça gelir acaba bunu yazmıyor işte. 1900 falan olur herhalde.

78.000 tl kullanırsanız 48 ay ile. böyle olur canım.

Taksit Tutarı 1.963,33
Geri Ödenecek Toplam Tutar 94.239,84
Faiz Oranı(%) 0,8

Günaydın kızlar....
Ben geldim!
Cuma günü kredimizi yapılandırdık. Teb den borç evrakını alıp vakıfbanka gidicem diye çıktım.
Gittiğimde bankacı 0,84 oran hiç cezasız teklif sundu. bizde 72000 tl yi yapılandırdık 96 ay vadeli :)
canım çok sevindim sizin adınıza. sonunda bankanız yelkenleri suya indirdi demek.:52:hayırlı olsun....:46:

65.000 TL 48 AY VADELİDE BÖYLE OLUYOR.
Taksit Tutarı 1.613,83
Geri Ödenecek Toplam Tutar 77.463,84
Faiz Oranı(%) 0,74

az önce konuştum şekerim. 0,78-0,77 civarında oranlar veriyolar. Dedim 0,74 veriyormuşsunuz :) 1500 tl masrafla olur dedi...:50::50::50::50: yaaa şu Teb beni öldürecek yaaa.... 0,74 olsun oranları noolcak.

banka yapılandırma için 2250 tl masraf+ erken kapama cezası istiyor..iyi de bu erken kapama değil ki..ayrıca aynı krediye 2. kez masraf..ne hakla..bunun adı hırsızlık..başbakan bankalarımız batmıyor diye övünüyor bir de ...seni beni yoluyorlar nasıl batsınlar?

ben de bugün yapılandırdım...halkbankasından %2 lik ceza yerine 1000 5 lik ödedim...yani 1248 falan vercektim baştan....ama oranı düşürmüşler 308 lira ödedim bugün...0.85 oranla....

banka yapılandırma için 2250 tl masraf+ erken kapama cezası istiyor..iyi de bu erken kapama değil ki..ayrıca aynı krediye 2. kez masraf..ne hakla..bunun adı hırsızlık..başbakan bankalarımız batmıyor diye övünüyor bir de ...seni beni yoluyorlar nasıl batsınlar?

Aldıkları para sonuna kadar haksız maalesef...
Yapılandırmayı aynı bankadan mı yapacaksınız ayrıca 2250 tl masraf + erken kapama cezası istiyor. Haram zıkkım olsun...

garantıden arkadasım yapılandııryor 2000 lıra ceza ıodeyecekler 20 bın lıra kar edecekler

Kızlar şok oldum.... teb ile görüştüm0,92 nin altına düşmüyor yapılandırmada.
Birde hesapladı 3.000 tl karınız var 1500 TL %2 lik cezanızı ödüceksiniz 1500 TL karınız olur dedi :))) ayyyyy koptum yaaa.....
Bende dedim ki ben 0,74 oran aldım vakıfbanktan tabi şok vaziyetteyim. Eee tamam o zaman yollayalım sizi Vakıfbanka dedi. Tamam dedim 10 gün sonra uğrarım bankaya. :9:

Sanırım blöf sandı. AMA YANDI. ehe ehe ehe....

Ya evet ya TEB bana da (benim oran 0,80) 0,85'ten yaptırabilirsiniz dedi. böyle saçma sapan bişey hayatımda görmedim :) Ayrıca ceza yok dedi. yuh bi de al diyecektim fazladan oran veriyo :)

Merhaba Sevcan, sayende ben de konut kredisi yapılandırma işine girdim.
Burda 0.72 faiz oranı duydum ama bana en düşük veren yapıkredi 0.74 , vakıfbank 0.78
Yapıkredi daha iyi gibi ama onlar ekspertiz ve ipotek ücreti dışında dosya masrafı da alıyorlar.
Ben TEB den 1.15 den çekmiştim, şimdi 0.85 den yaparız diyorlar üstelik %2 ceza almadan.
Önceden aynı şubeden yapılandırma yapsak bile %2 i alıyorlarmış.

Benim herkese asıl sorum kredi kullanırken her sene ödediğimiz sigortalar, malum onlardan toplam maliyeti etkiliyor. Hayat sigortası kredilerinizde zorunlu mu kızlar ?

yahu bana neden vermiyolar bu oranları. benim aradıklarımdan henüz 0,78'den aşağı alamadım :)

Günaydın kızlar....
Ben geldim!

Hadi gözün aydın. Ben de banka değiştirmeyi düşünüyorum iyi bi oran alırsam ama masraflar çok fazla oluyor bu sefer. Yok tapuda yeni işlem yaptırıyormuşsun. yeni banka ipotek parası alıyormuş ve expertiz falan astarı yüzünden pahalıya geliyo bu sefer. :50::50::50::50::50::50:

Aldıkları para sonuna kadar haksız maalesef...
Yapılandırmayı aynı bankadan mı yapacaksınız ayrıca 2250 tl masraf + erken kapama cezası istiyor. Haram zıkkım olsun...

evet aynı banka..sizin yapılandırmayı kendi bankanız kabul etti mi,yoksa başka bankaya mı taşıdınız?

Kızlar benimde annem düşünüyor konut kredisini yapılandırmayı nasıl hesaplıyorsunuz benim pek bilgim yok..

Annem Hsbc bankasından 30 eylül 2011 de 55.000 kredi kullandı..
Faiz oranı:1,11
vade:120 ay
aylık ödemesi:831tl
Şuanda kalan miktar:51.000 küsür
kalan ay:105

Şuanda 120 ay ıcın en düşük faiz oranını hangi banka veriyor?Hsbc yapılandırma konusunda yardımcı değil başka banka düşünüyoruz.Bilgilendirirseniz sevinirm..

Back
X