• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konut kredisi yeniden yapılandırma.

Kızlar benimde annem düşünüyor konut kredisini yapılandırmayı nasıl hesaplıyorsunuz benim pek bilgim yok..

Annem Hsbc bankasından 30 eylül 2011 de 55.000 kredi kullandı..
Faiz oranı:1,11
vade:120 ay
aylık ödemesi:831tl
Şuanda kalan miktar:51.000 küsür
kalan ay:105

Şuanda 120 ay ıcın en düşük faiz oranını hangi banka veriyor?Hsbc yapılandırma konusunda yardımcı değil başka banka düşünüyoruz.Bilgilendirirseniz sevinirm..

1,11 mi? :53:
Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin.

şöyle hesaplamanız.
Kalan toplam borç 87.320 tl kalan ana para 51.412 tl.
51.412 tl yi 0,76 oran ile kullanırsanız. En iyi vakıfbanktı en son 0,76.

Taksit Tutarı 823,65
Geri Ödenecek Toplam Tutar 69.186,60
Faiz Oranı(%) 0,76

87.320-69.186-1028=17.106,00 tl karınız olur. Tabi başka bankaya geçtiğiniz içinde yine ekstra nereden baksan 2500 de masraf verseniz. herhalde 15.000 karınız olur. VE KESİNLİKLE DEĞİŞTİRSİN anneniz sanki para kolay kazanılıyor birde yardımcı olmuyorlar yaa... Allahımdan bulsunlar...

Son düzenleme:
1,11 mi? :53:
Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin.

şöyle hesaplamanız.
Kalan toplam borç 87.320 tl kalan ana para 51.412 tl.
51.412 tl yi 0,76 oran ile kullanırsanız. En iyi vakıfbanktı en son 0,76.

Taksit Tutarı 823,65
Geri Ödenecek Toplam Tutar 69.186,60
Faiz Oranı(%) 0,76

87.320-69.186-1028=17.106,00 tl karınız olur. Tabi başka bankaya geçtiğiniz içinde yine ekstra nereden baksan 2500 de masraf verseniz. herhalde 15.000 karınız olur. VE KESİNLİKLE DEĞİŞTİRSİN anneniz sanki para kolay kazanılıyor birde yardımcı olmuyorlar yaa... Allahımdan bulsunlar...

Güzel dileğiniz ve cevabınız için teşekkür ederim:16:
823 tl taksıtle kac ay vade oluyor?

biraz daha düşebilir. Çok farkedeceğini sanmıyorum ama.
Ben yapılandırdım kredimi riske atmak istemedim, belki çıkar belli mi olur.

Hayırlısı olsun,bir an önce borcları kapatmak nasip olur inşallah,bizde pazatesi vakıf banka gidelim konusalım bir gercı annem yanımda kalıyor suan kredı cektığı sehıre gıtmesı gerekıyor.Ön arastırma olsun..
Tekrar teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için:16:

Hayırlısı olsun,bir an önce borcları kapatmak nasip olur inşallah,bizde pazatesi vakıf banka gidelim konusalım bir gercı annem yanımda kalıyor suan kredı cektığı sehıre gıtmesı gerekıyor.Ön arastırma olsun..
Tekrar teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için:16:

Evet önce diğer bankalarla görüşün oran alın, kredinizi taşımak istediğinizi söyleyin, hatta borç kağıdını isteyip isteyemeyeceklerini sorun taşıma durumunda, farklı il olduğunu söylersiniz. İnşallah çok mesafe yoktur. Ama uğraşmaya değer 15 bin az değil.

Aldığınız oranları paylaşırsanız sevinirim.

Evet önce diğer bankalarla görüşün oran alın, kredinizi taşımak istediğinizi söyleyin, hatta borç kağıdını isteyip isteyemeyeceklerini sorun taşıma durumunda, farklı il olduğunu söylersiniz. İnşallah çok mesafe yoktur. Ama uğraşmaya değer 15 bin az değil.

Aldığınız oranları paylaşırsanız sevinirim.

Ben Ankarada yasıyorum,annemse Mersin de 15 bın cok ıyı tabiki hemen gider:))oranları paylasırım tabi..

Son düzenleme:
hatta borç kağıdını isteyip isteyemeyeceklerini sorun taşıma durumunda, farklı il olduğunu söylersiniz. İnşallah çok mesafe yoktur.

Borc kağıdı derken hsbc den istiyeceğimiz bir kağıtmı,cünkü annem kendi yasadığı yerde işlemini yaptırıcak...

Bugün yürüyüş yaparken Deniz banka uğradık,120-84 ay vadelı yani 60 aydan fazlası 0.80 faiz,60 ay vade ise 0,78 miş.Yapılandırma olucak olanların faiz oranı değişiyormuş 0.90 dedi saçmalık.Bu arada erken kapatma %2 ödemesi devlete gidiyormuş,banka ayrı bir ücret istiyomus 200-500 arası insiyatiflerine kalmış bir durum..
Diğer bankalara gidince onları da yazarım..

Bugün yürüyüş yaparken Deniz banka uğradık,120-84 ay vadelı yani 60 aydan fazlası 0.80 faiz,60 ay vade ise 0,78 miş.Yapılandırma olucak olanların faiz oranı değişiyormuş 0.90 dedi saçmalık.Bu arada erken kapatma %2 ödemesi devlete gidiyormuş,banka ayrı bir ücret istiyomus 200-500 arası insiyatiflerine kalmış bir durum..
Diğer bankalara gidince onları da yazarım..

devlete mi gidiyormuş? ya allah aşkına saçmalamasınlar..faizden yapacakları indirimi telafi ediyorlar işte kendilerince..hiç değilse dürüst olsunlar..

naptınız kızlar kredileri yapılandırdınızmı? benim kredi yapılandırma işi yattı. ama sizi takipteyim. güzel haberlerinizi bekliyorum...

Benim is bankasinda idi kredim bugun en son .75 faiz orani verdiler dosya masrafsiz. 7 milyar kdr karimiz olacak insallah.

Bugun arastırma yaptık;
TEB:120 ay ya da 84 ay farketmez 0.81
FiNANS BANK:120 ay:0.78
84 ay:0.75
İNG BANK:0.83

Vakıf bankda cok sıra vardı o yuzden girmedik.
Annem yakında gidicek büyük ihtimal finansla yapılandırıcak;
masraf olarak ise:3250 para istiyorlar 1000 tl hayat sıgortası o taksitlendirilebilirmiş yani nakit 2200,diğer bankaya da %2 ve 200-500tl arası yaklasık tahminen 1250 gidiyor..

Back
X