Konuşmayı bitirdikten sonra sosyal medyada az giren erkek?

mrvuygar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
21
4
1
25
Benim konuştuğum biri vardı bana ilgisi olduğunu söyledi daha önce çok defa. İki defa tartıştık ve birbirimizi çıkarttık instadan falan. İlk önce o benim sevgilim olmadığı halde instagramda takipçilerime laf etti senin takipçim bu kadar fazla mıydı ya artmış sanki, gerek var mı bu kadar falan diye. Ama şöyle bir şey de var bu bana ilgisi olduğunu söyleyip hesabından sürekli kızlara takip atıyordu takip ettiği artıyordu ben de o bana bunu söyleyince ona bunu söyledim. O da bana hiç önemli değil ki asıl bizim kimi önemsediğimiz önemli gibi saçma sapan şeyler söyledi ben de tepki gösterdim bir iki gün sonra da takipten çıktım ilk tartışma böyle oldu. Çıkardıktan sonra bana hiç mesaj atmadı 10 gün fakan geçti instadan bir şey atmış altına da bir şey yazmıştı öyle tekrar konuşmaya başladık. Benimle sürekli konuşmak istediğini söylüyordu wptan saçma sapan şeyler bile atıyordu yani ben hemen cevap veririm yani mesajlara bana seninle konuşmak istiyorum gibi şeyler söyleyen kişiye cevap veriyorum instagrama giriyor durumumu görüyor hatta wp tabbile çevrimiçi oluyor mesajıma cevap vermiyor bu defa bunu söyledim ve tartıştık. Bir iki gün yine konuşmadık bu sefer de o beni çıkmış takipten. Ben sordum ona bunu amacı ne şimdi bunun diye öyle konuştuk tartıştık falan sonuç olarak ili haftadır konuşmuyoruz mesaj atmadı ben ise hiç atmam. Bu normalde instada falan sürekli aktif olan biriydi durumlarımı falan hemen görürdü ama çok az giriyor artık wp a da sık girmiyor hatta insta profil fotosunu bile kaldırmış. Biraz uzun oldu ama bunun amacı ne olabilir bütün bu yaptıklarında gerçekten ilgisi mi vardı yoksa yalandan ibaret midir?

Ya bunu bu forumda hep okuyorum ve sormak istiyordum size denk geldi.
Birinin kizlara istek attigini, takip ettigini falan nasil anliyorsunuz? Surekli kac tane takipcisi var diye bakip kimi takip ettigini ezberleyip, sayi artinca yeni kimi eklemis diye mi bakiyorsunuz?

Gercekten anlayamadigim icin soruyorum. Ve en onemlisi bunu neden yapiyorsunuz? 4 senelik kocamin kimi yeni takip edip etmedigini bilmem, cunku neden takip edeyim tepesinde surekli

Az kişi takip ediyor zaten dolayısıyla çok net belli oluyor . Ayrıca sizin o kocanız zaten hani güven sorununuz olsaydı evlilik olmazdı. Bu nedenle sizin durum ile bu durum farklı olay

Soru ne içerik ne. Neyin çıkarımını yapalım bundan. Elalemin keyfinin kahyası mıyız sosyal medyaya giriş saatlerinin hesabını sorup çıkarım yapalım

Az kişi takip ediyor zaten dolayısıyla çok net belli oluyor . Ayrıca sizin o kocanız zaten hani güven sorununuz olsaydı evlilik olmazdı. Bu nedenle sizin durum ile bu durum farklı olay
Güven sorununuz olan birini neden kestirip atmıyorsunuz peki. Adam size karışıp kendisi yapıyor. Niye uğraşıyorsunuz ki zorunuz ne yani

Yeni neslin de derdi yeni nesil gibi Instagram uzerinden ilişki mi yürür ya ayrılmıssin yoluna bak kisitlamistir seni.wp de istemediğini kapatiyorsun profili. Instagramda da öyledir heralde kullanmiyorum.

Hepsini okuyamadım ama takip, instagram, çevrimiçi, takipten çıkmak, instagram, takip, takipçi çınlıyor kafamda.

Ben okurken yoruldum siz yaşarken yorulmadınız mı? Yaş kaç?

Reelde gorusuyordur birileriyle?
Artik az online olmasi ask acisi cektiginden degildir herhalde
Boyle mesajlarinizi bile gorup cevap yazmayan insanlara neden kafa yoruyorsunuz israrla anlamak mumkun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…