Konuşma Balonu Tasarlıyorum/ Satıyorum

tamam ben ayarlayıp beğendiklerimi atarım:)çerçeve ve kaç tane konuşma balonu oluyor setin içinde.ona göre ayarlıyım

Şöyle tatlım
bir sette :
---15 konuşma baloncuğu (gözlükler de içinde ) + 50x70lik çerçeve 30 tl
---15 konuşma baloncuğu +70x100lük çerçeve 40 tl

fiyatlarıyla beraber yazdım :KK68:

yahu bişey sorcam :KK23: ben de bu işiyapıyorum hatta instagramda hesabım filan var. ama 50x70 in baskısını bile dediğin fiyata alamıyorum. sen baskıda ne kullanıyorsun ? :) yani maliyeti bile o kadar değil benimkinin cidden çok merak ettim nerede bastırıyorsun :) :KK17::KK17:

yahu bişey sorcam :KK23: ben de bu işiyapıyorum hatta instagramda hesabım filan var. ama 50x70 in baskısını bile dediğin fiyata alamıyorum. sen baskıda ne kullanıyorsun ? :) yani maliyeti bile o kadar değil benimkinin cidden çok merak ettim nerede bastırıyorsun :) :KK17::KK17:
Parlak normal kağıda canım..
Ben mimarlık öğrencisiydim de yeni mezunum bizim okulun oradaki kırtasiyeden çıkarttırıp kendim yapcam Ankara'da :)

fiyatlarda ufak değişiklik yapcam ama mecbur bir süre sonra çünkü neredeyse maliyetine yapıyorum şu an sırf bir başlym diye :KK53::KK53:

Parlak normal kağıda canım..
Ben mimarlık öğrencisiydim de yeni mezunum bizim okulun oradaki kırtasiyeden çıkarttırıp kendim yapcam Ankara'da :)
canım ben de ankaradaym :) sen fotoblok yapmıosn demekki.. cunku fotoblok yapsan zaten 2 katına cıkıyor senin fiyatının.. kagıt durmaz ama canım fotoblok sart .. sormak istediğin bişey olrsa yardımcı olurm:KK60:

canım ben de ankaradaym :) sen fotoblok yapmıosn demekki.. cunku fotoblok yapsan zaten 2 katına cıkıyor senin fiyatının.. kagıt durmaz ama canım fotoblok sart .. sormak istediğin bişey olrsa yardımcı olurm:KK60:
hayır kağıtları kartona yapıştırmayı düşünüyorum:) maket kartonu:)
çok teşekkür ederim :KK68:

Fiyat güncellemesi yapılmıştır.
Ancak bugün içerisinde başvuran arkadaşım ve tabi önceden sipariş veren arkadaşım bu güncellemeye dahil değildir.Yeni fiyatlar ilk sayfada çok bir fark yok aslında :)

Şöyle tatlım
bir sette :
---15 konuşma baloncuğu (gözlükler de içinde ) + 50x70lik çerçeve 30 tl
---15 konuşma baloncuğu +70x100lük çerçeve 40 tl

fiyatlarıyla beraber yazdım :KK68:

Tatlışım bana sadece çerçeve gelmiyor mu? Anlamadım valla. İçinde bunlar da mı geliyor? E peki verdiğim diğer siparişler bu çerçevenin içinde , nasıl olacak ki?? :KK64::KK64::KK64:

Tatlışım bana sadece çerçeve gelmiyor mu? Anlamadım valla. İçinde bunlar da mı geliyor? E peki verdiğim diğer siparişler bu çerçevenin içinde , nasıl olacak ki?? :KK64::KK64::KK64:
kıs onlar başka set olayı onlar hehehe seninki ayrı:p yavaş yavaş düzen kurmaya çalışıyorum ondan:)

kıs onlar başka set olayı onlar hehehe seninki ayrı:p yavaş yavaş düzen kurmaya çalışıyorum ondan:)
Ne sipariş ettiğimi ben bile unuttum hahahah:KK70:
Açıkla kız bana hadi hadi hadi:KK70::KK70:
Ama lütfen kar payını da kat. Bak bu kadar ucuz olmuyormuş yukarda arkadaş yazmış..

X