- 19 Şubat 2015
- 37
- 10
- 42
edeceğim :) gönlünüzce olsun almasanız da mutlu olmanızı canı gönülden dilerim
Ben de dilerim. Hepimizim de...
Ayrıca teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
edeceğim :) gönlünüzce olsun almasanız da mutlu olmanızı canı gönülden dilerim
pazarlıkta süperim ama dimi kuzuTabi kızım azcık akıllı olucan, ticaret kafası derler buna
Oooo bundan ucuzunu bulamazsın. Bak küseriz almazsan. Tanesi 3 euro ya. Sanki ne olmuş
yürüyüşlere pankart hazırlanır da mı desemBu Kadınlar Günü'nde daha iyi giderdi, yürüyüşlerde falan.
yürüyüşlere pankart hazırlanır da mı desem
kazen beni atcak kk dan
Evet arkadaşlarım düğün için nişan ,kına gecesii ,doğum günleri için tasarım yaparım.
tasarımların her birisinin tanesi 3 tl den
isme özel olanlar bile 3 tlden
eğer ki set olarak isterseniz nette 130 tl lik setler bende 30 tl
10 tane alcam derseniz ona özel indirim de var 10luyu da 15 tl ye veriyorum evet :)
tek kargoyu siz ödeyin ucuz ucuz yapıp yollcam valla sevgiler
Tasarım için her önerinizi değerlendiririm,istediğinizi tasarlarım..Googledakilerden örnekler:
https://www.google.com.tr/search?q=konuşma+balonları+fiyatları&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=m03_VOCwOILmUtXHgIgE&ved=0CAYQ_AUoAQ&dpr=1#tbm=isch&q=düğün+konuşma+balonları&revid=128890308&imgdii=_
Bunlardan da yapabilirim :)
Eki Görüntüle 1450191 Eki Görüntüle 1450194 Eki Görüntüle 1450195 Eki Görüntüle 1450196 Eki Görüntüle 1450193
valla ben de hastasıyım dünya tatlısıoowww ne kadar tatlı emeğine sağlık =)))
bu arada bruno mars hastası olarak su koyduguna bayılıyorumm tatlılık abidesi ya =))
valla ben de hastasıyım dünya tatlısı
bence daha özel bi çocuk eheheh çok neşeli ve eğlenceli ayrıca özgüven tavanevet michael jackson delisiydim yerini dolduruyo dıyebılırım =)))
teşekkür ederiimharıkasın yaa
emegıne saglık
hayırlı satıslar
bence daha özel bi çocuk eheheh çok neşeli ve eğlenceli ayrıca özgüven tavan
izlemediysen röportajlarını izle daha da aşık olursun
iyi günler bu set mi 30 tl
evet canım ama kargo sizden..iyi günler bu set mi 30 tl