Konuşma Balonu Tasarlıyorum/ Satıyorum

gelim_bg.jpg damat_bilge.jpg Bilgece gözlükler hazır bile baskıya :) damat_bilgece.jpg gelim_blgece.jpg
damat_papyonlı.jpg gelim_bkggg.jpg

Son düzenleme:
Evet arkadaşlarım düğün için nişan ,kına gecesii ,doğum günleri için tasarım yaparım.
tasarımların her birisinin tanesi 3 tl den
isme özel olanlar bile 3 tlden
eğer ki set olarak isterseniz nette 130 tl lik setler bende 30 tl
10 tane alcam derseniz ona özel indirim de var 10luyu da 15 tl ye veriyorum evet :)
tek kargoyu siz ödeyin ucuz ucuz yapıp yollcam valla :KK53::KK53::KK53: sevgiler :KK37:

Tasarım için her önerinizi değerlendiririm,istediğinizi tasarlarım..Googledakilerden örnekler:
https://www.google.com.tr/search?q=konuşma+balonları+fiyatları&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=m03_VOCwOILmUtXHgIgE&ved=0CAYQ_AUoAQ&dpr=1#tbm=isch&q=düğün+konuşma+balonları&revid=128890308&imgdii=_

Bunlardan da yapabilirim :)

Eki Görüntüle 1450191 Eki Görüntüle 1450194 Eki Görüntüle 1450195 Eki Görüntüle 1450196 Eki Görüntüle 1450193

oowww ne kadar tatlı emeğine sağlık =)))
bu arada bruno mars hastası olarak su koyduguna bayılıyorumm tatlılık abidesi ya =))

gelim_6.jpg Gelin Damat son halleri...
pembeler mor görünüyor yalnız dosya kalitesi düşüyor buraya yükleyince...

gelim_5.jpg gelim_4.jpg damat_papyonlı.jpg

son haliii oldu sanırm bu (tabi renk buraya yüklenince morarıyor normalde pembe <3 )
bütün kıslarkaliteli1.jpg

tamam ben ayarlayıp beğendiklerimi atarım:)çerçeve ve kaç tane konuşma balonu oluyor setin içinde.ona göre ayarlıyım

X