Konuşma Balonu Tasarlıyorum/ Satıyorum

Canım ellerine sağlık konunun başında gördüklerim çok güzel o zaman kısmetse listeye benide al olur mu ? :)
Bende sana yaptırmak istiyorum.Hem tanıdıksın içim rahat eder.Ben tanımasamda arkadaşlar tanıyor içime çok sindi :)
tabiki ne demek sevindim böyle düşünmene :KK37:
Elimdekileri yollar yollamaz haber veririm yaparız :)

merhaba, ortalama ne kadar zamanda hazırlayıp gönderebilirsiniz? 15 adet konuşma balonu ne kadar olur ?

Geçici süreliğine ara veriyorum kızlar
Ales'e kadar yapamayacağım maalesef sınavımdan sonra geri söylerim yeniden yapıyorum diye :KK54:

Canım ellerine sağlık konunun başında gördüklerim çok güzel o zaman kısmetse listeye benide al olur mu ? :)
Bende sana yaptırmak istiyorum.Hem tanıdıksın içim rahat eder.Ben tanımasamda arkadaşlar tanıyor içime çok sindi :)

Evet ben taniyorum ve benimkiler coktan geldi. Hemencecik yapip gonderdi. Cok guzel oldu. Ablama almistim ablam bayildi.. tavsiye ederim canim ;-)

tekrar yapmaya başladınız mı bu güzelliklerden :)
benim de kınam var karşılama panosu, konuşma balonu, fotoğraf çerçevesi vs. ihtyaçlarım var, görüşmek isterim sizinle..

günaydın :) mesai saatleri içerisinde girdiğim için yazdığınızda yoktum ancak şimdi gördüm mesajınızı :)
neler yapabiliriz kınam için örneğin karşılama panosu, fotoğraf çerçevesi, banner istiyorum bunlar ile ilgili model ve fiyatlar nasıl oluR?

X