Konum takip cihazı ve ses dinleme cihazına ihtiyacım var bilgisi olan?

Ben çocuğumun akıllı saatini koymuştum. Uzaktan dinleme özelliği var. O gün şüphelenmiştim onun yanına gideceğinden. Hem takip özelliği var hemde uzaktan dinleme özelliği vardı. Ve bingo dediğim gibi oldu. Buluştular. Kadın arabaya bindi. Sesini duydum. Dayanamadım kapattım sonra. Eşinizse ve boşanmayacaksanız hiç girmeyin bu işe

Tut taksiyi arkadaşım,git adamın peşinden. Foto ve videoyu kendiniz çekerseniz delil sayılır. O takip cihazlarından elde edeceğiniz şeyler hukuki anlamda işe yaramıyor.
Boşanacaksanız yapın bunu bir de. Adamın sizi aldattığını kanıtlayıp evli kalma yüzsüzlüğünü yapmayın.

Konum takip cihazı ve ses dinleme cihazına ihtiyacım var bilgisi olan?
ayrılın bitsin,bu yaptığınız ozel hayat ihlali,sevgilinizde olsa eşinizde olsa özel hayatına müdehale edemezsiniz,takip edemezsiniz,şikayet ederse ciddi bir suç ve ciddi cezası var,şahsen ben dinlendiğimi yada videoya alındığımı yada fotograflarımın çekildiğini öğrenseydim peşini birakmazdım ciddi uğraşırdım ceza alması için

Ben çocuğumun akıllı saatini koymuştum. Uzaktan dinleme özelliği var. O gün şüphelenmiştim onun yanına gideceğinden. Hem takip özelliği var hemde uzaktan dinleme özelliği vardı. Ve bingo dediğim gibi oldu. Buluştular. Kadın arabaya bindi. Sesini duydum. Dayanamadım kapattım sonra. Eşinizse ve boşanmayacaksanız hiç girmeyin bu işe
Siz ne yaptınız peki?

Güvenmediğin adamla isin ne ya
Yazik gunah vallahi bu kadinlara
Hayatlarini paylaştiklari adamlara zerre guvenleri yok belki hakli belki haksiz olarak..
Adamin gotune cip taktırsan da fayda yok
Olan sana olur.

kız bilmiyorsan ne konuşuyorsun alla sen
Buraya üyelik alıp konu açana kadar Google’a yaz o zaman yasadışı işlerini buraya sorma. Bu kadar güvenmediğin adamla da boşan bi zahmet, madem hayatta hiçbir zaman güven olmuyormuş. Tek başına yaşayabilirsin. Ayrıca diyelim ki buldun yerleştirdin elde ettiklerinin hiçbirini yasal olarak kullanamayacaksın adam şikayetçi olursa bir de ceza yiyeceksin.

X