Konum neden tasindi anlamis degilim.

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Bir derdim var konu acmak icin esim tarafindan aldatilmak ya da dayak yemek mi lazim. Esim ile ilgili olmayan konular neden sevilmiyor hemen tasiniyor. Yok iste esim ile bir sikintim yok. Actigim konu benim icin bir dertti.

E zaten konunuza 4 sayfa yorum yapılmış ve çocuğunuzun okula alışması hakkındaki endişelerinizden bahsetmişsiniz.
Hiç yorum almadan taşınmamış ki konunuz.

Aynen oyle dert değil burda . kaynana gorumce konusulacak , baslıgı varmıs konunun ee orası ıncırlık nabalım yanı ? oturup aylarca mesaj gelmeısnı mı bekleyelım .

Uygun bölüme taşınmıştır.
Ayrıca konu taşınabilir neden bu kadar sorun yaptınız anlamadım!

Bir derdim var konu acmak icin esim tarafindan aldatilmak ya da dayak yemek mi lazim. Esim ile ilgili olmayan konular neden sevilmiyor hemen tasiniyor. Yok iste esim ile bir sikintim yok. Actigim konu benim icin bir dertti.

Actiginiz bir konu ; Yurt disi paylasim alanlarina da uygun fakat tek konu yurt disina tasinmak olmadigi icin ve konu icinde cocugun egitimiyle ilgili durum , korkular ile ilgili durum oldugundan hayatin icinden adli bolume tasinmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…