Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir derdim var konu acmak icin esim tarafindan aldatilmak ya da dayak yemek mi lazim. Esim ile ilgili olmayan konular neden sevilmiyor hemen tasiniyor. Yok iste esim ile bir sikintim yok. Actigim konu benim icin bir dertti.
E zaten konunuza 4 sayfa yorum yapılmış ve çocuğunuzun okula alışması hakkındaki endişelerinizden bahsetmişsiniz.
Hiç yorum almadan taşınmamış ki konunuz.
Bir derdim var konu acmak icin esim tarafindan aldatilmak ya da dayak yemek mi lazim. Esim ile ilgili olmayan konular neden sevilmiyor hemen tasiniyor. Yok iste esim ile bir sikintim yok. Actigim konu benim icin bir dertti.
Actiginiz bir konu ; Yurt disi paylasim alanlarina da uygun fakat tek konu yurt disina tasinmak olmadigi icin ve konu icinde cocugun egitimiyle ilgili durum , korkular ile ilgili durum oldugundan hayatin icinden adli bolume tasinmistir.