• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuları kapatmak

leo35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
51
33
18
Arkadaşlar merhaba. Konularımın silinmesini istiyorum. Hesabı kapatmak istiyorum. Bu mümkün mü?

Hesabınız pasif hale getirilebilir ama konularınız silinmiyor.Hesabınızı pasifleştirsenizse görünüyor.

Arkadaşlar merhaba. Konularımın silinmesini istiyorum. Hesabı kapatmak istiyorum. Bu mümkün mü?
Bildiğim kadarıyla bu mümkün değil. Profil ayarlarinizdan görüntülemeyi engellerseniz konulariniza ulaşmaları çok zorlaşır. Ondan sonra hesabınızı pasif hale getirmelerini rica edersiniz.

Bildiğim kadarıyla bu mümkün değil. Profil ayarlarinizdan görüntülemeyi engellerseniz konulariniza ulaşmaları çok zorlaşır. Ondan sonra hesabınızı pasif hale getirmelerini rica edersiniz.
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. 🙏

Bende bir konu paylaştım içerik olarak ben olduğu çok belli siliniyor sanıyordum yeni üyeyim silmek için birine ulaşabilir miyiz acaba

Öyle ama mahrem oldu biraz rahatsız oldum editörlere ulaşamıyor muyum acaba ya :(

Back