• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konular medyada

zeysmother

Eylülün annesiii
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
2.501
4.015
133
İyi günler yeri burasımı bilemem ama bugün iki oldu haberler.Com da buraya ait konuları görüyorum resimleri atabilirim bu normalmı burda paylasilan konuyu herkesin bilmesi buraya özel olmalı diye düşünüyorum gerçi zaten çoğu kişi evet görüyor ama garip geldi çünkü bura bayanlara orası herkese özgü bi yer

İyi günler yeri burasımı bilemem ama bugün iki oldu haberler.Com da buraya ait konuları görüyorum resimleri atabilirim bu normalmı burda paylasilan konuyu herkesin bilmesi buraya özel olmalı diye düşünüyorum gerçi zaten çoğu kişi evet görüyor ama garip geldi çünkü bura bayanlara orası herkese özgü bi yer
Atsanıza merak ettim.

İşte bunlar

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-12-14-26-49.png
    Screenshot_2015-12-12-14-26-49.png
    149,7 KB · Görüntüleme: 892
  • Screenshot_2015-12-12-14-27-32.png
    Screenshot_2015-12-12-14-27-32.png
    136,1 KB · Görüntüleme: 842
  • Screenshot_2015-12-12-14-27-58.png
    Screenshot_2015-12-12-14-27-58.png
    181,5 KB · Görüntüleme: 894
  • Screenshot_2015-12-12-14-28-18.png
    Screenshot_2015-12-12-14-28-18.png
    150,7 KB · Görüntüleme: 847
Bir erkekde google dan acıp okuyabilir burdaki herşeyi
Bi sorun bence teşkil etmiyor bence

Ben dehşete kapıldım. Burada kadınlar en mahrem sırlarını paylaşıyorlar ama yazılanlar dalga dalga internette yayılabiliyor. Ben yönetime sordum asla izin vermemişler ama yayılmasına da henüz engel olabilmiş değiller hatta nasıl engel olabilecekler/ olabilecekler mi çok merak ediyorum. Bu yasal mı? Üyelik şartı ile yazışma yapılan bir siteden bilgiler alınıp nasıl internete yayılabilir? Aramızda avukat olan ya da konu ile bilgisi olan var mı?

Ben coğu konunun zaten intr. Sitelerinin uydurduğu haber veya ekşide konu olsun diye acıldığını düşünüyorum zaten.
Ayrıca burası herkese acık bi platform bişey paylaştıkdan sonra herkese deşifre oluyo zaten

Ben coğu konunun zaten intr. Sitelerinin uydurduğu haber veya ekşide konu olsun diye acıldığını düşünüyorum zaten.
Ayrıca burası herkese acık bi platform bişey paylaştıkdan sonra herkese deşifre oluyo zaten
Ama insanlar her gün bu siteyi karıştırıp bakalım ne konular eklenmiş diye bakmıyorlardır. Oysa çoğu kişi internet üzerinden haber okuyor ve aradan seçilip ilgi çekici manşetlerle sunulan konular dikkat çekiyor. Bu ahlaklı ve doğru olabilir mi, kişinin iznini almadan onun özel hayatını haber yapmak kabul edilebilir mi?

Gayet normal adınızı sanınızı bilseler ropartaj için gelirler o derece bu haberciler yeter ki bir yerde acıklı hikaye duysunlar, konularda herkese açık oldugu için almışlar yasak değil sanırım

Ama insanlar her gün bu siteyi karıştırıp bakalım ne konular eklenmiş diye bakmıyorlardır. Oysa çoğu kişi internet üzerinden haber okuyor ve aradan seçilip ilgi çekici manşetlerle sunulan konular dikkat çekiyor. Bu ahlaklı ve doğru olabilir mi, kişinin iznini almadan onun özel hayatını haber yapmak kabul edilebilir mi?

Ben konu içinde soru cvp şeklinde pek ilerlemeyi sevmem.
Bu benim fikrim üstüne ekliyebilcek başka bişeyim yok malesef k bakmayın
Sizde kendi fikrinizde hakkısınızdır.:KK24:

Bir manyak erkekte kadın bunu çok büyütmüş diye yazmış tersine kadın aldatsaydı şimdi kesin mezarda olurdu,
hamileyken aldatmalar oluyordu hep okuyordum bdv formunda , sanırım eniyisi az çocuk doğurmak adamlar kıymet bimiyor zaten

Gayet normal adınızı sanınızı bilseler ropartaj için gelirler o derece bu haberciler yeter ki bir yerde acıklı hikaye duysunlar, konularda herkese açık oldugu için almışlar yasak değil sanırım
Evet doğruda beni rahatsız ederdi konum o şekilde yayınlansa bilinmesini istedim

Back