- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Peki nasıl kullanıyorsunuz bunları acaba her gün bir kaç farklı vitamin mi alıyorsunuz ?keinlikle kullanılması gerekiyor diye düşünüyorum ,
d vitamın c vitamını , koenzım Qh ve kollajen değişimli olrak kullanıyorum
Teşekkürler bende bakacağım.Ben kullanıyorum vitamin. İnstagramda takip ettiğim eczacı eşler var o tavsiye etmişti halsizlik için falan. 1 ay oldu kullanıyorum ama halsizlik sabahları devam ediyor sanki
Aşağıdaki kullandığım takviye. İçeriği hoşuma gittiği için hemen aldım
Eki Görüntüle 2910575
Peki nasıl kullanıyorsunuz bunları acaba her gün bir kaç farklı vitamin mi alıyorsunuz ?
Merhaba bende kullanmıyorum doğal yollarlaMerhaba kızlar, insanların çeşit çeşit vitaminleri düzenli olarak kullandığını duyuyorum. Takviye edici gıda türünden olan vitaminler bunlar sanırım. Ben ise bu tür şeyleri kullanmıyorum . Yani ara sıra kendimi bitkin ve hasta hissettiğimde aldığım c vitaminini saymazsak böyle bir şey kullanmıyorum. Acaba sizler nasıl yapıyorsunuz merak ettim. Ek takviyeler kullanmak ne kadar gerekli sizce ?
Aaa hiç bilmiyodum teşekkürler. Şeyma subaşında görüyorum hep böyle kombine haplar yutuyorda bi sürü vitamin merak ettim insanlar içiyor mu acaba diyeVitaminleri sadece ihtiyaciniz oldugunu dusundugunuz zaman Almaniz bence cok onemli.
Burada size katiliyorum.
Ayrica vitamin almayi dusunurseniz, bunlar kür seklinde Alinir. Bir kür 21 gün sürer sonra 1 hafta birakip tekrar 21 gün almak gerekir. Ve tabiki bütün sene değil.
Canim onemli olan hergun 1 avuc vitamin, mineral, kolajen yutmak degil, onemli olan dogru kullanim. Eminim hergun 1 avuc vitamin yutanlarin cogu hangi vitamini ne icin yuttugunu bilmiyor. Sirf birkac youtuber yada ünlü yapiyor diye yapiyorlar.Aaa hiç bilmiyodum teşekkürler. Şeyma subaşında görüyorum hep böyle kombine haplar yutuyorda bi sürü vitamin merak ettim insanlar içiyor mu acaba diye
Qenzim ve kolejen tüylenme yapmıyor mu peki ? Bir de omega 3 ü niçin kullanıyorsunuz ?Ben kullaniyorum.
Omega 3 zaten hayatimda her zaman var olucak.
D vitamini kullaniyorum D seviyem harika yere geldi cok sukur.
Hamile kalmadan once quenzim ve kolejen kullandim ayrica, cildim harika oldu gercekten cigneme kaslarima igne yapilirken doktor dedi cildinin ici sanki su dolu nemli ve inanilmaz gergin ne yaptin boyle dedi.
Corona basindan beride Gunluk 500 bazen 1000 mg C vit kullaniyorum Liposamal ya da ester formunda
Suan hamileyim farkli seyler kullaniyorum.
Hic biri bende tuylenme yapmadi , omega 3 özellikle beyin ve diğer organlwrimizin sağlığı açısından en önemli yaglardan. Haftada 2-3 gun mevsiminde tutulan yüksek omega 3 seviyesi olan balık tuketmiyorsaniz buna ihtiyac var.Qenzim ve kolejen tüylenme yapmıyor mu peki ? Bir de omega 3 ü niçin kullanıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?