merhaba hanımlar
3 ay önce evlendim
Cinsel ilişki sırasında veya sonrasında kahverengi akıntı bazen de koyu renkli kan geliyor
Bu günlerce sürüyor ( nedenini bilmiyorum internette okuduğum zaman da kanser olabileceğim yazıyor
Sorum şu;
Bunun için kadın hastalıklarına mı görünmem gerekiyor ??
Simir testi nedir internette genellikle istenen test olduğu bilgisi mevcut
Bilgisizliğimi mazur görün
Kanser olma ihtimalli Beni çok ürküttü bilgisi olan var mu
merhaba hanımlar
3 ay önce evlendim
Cinsel ilişki sırasında veya sonrasında kahverengi akıntı bazen de koyu renkli kan geliyor
Bu günlerce sürüyor ( nedenini bilmiyorum internette okuduğum zaman da kanser olabileceğim yazıyor
Sorum şu;
Bunun için kadın hastalıklarına mı görünmem gerekiyor ??
Simir testi nedir internette genellikle istenen test olduğu bilgisi mevcut
Bilgisizliğimi mazur görün
Kanser olma ihtimalli Beni çok ürküttü bilgisi olan var mu
Bakire olarak evlendiyseniz ilk dönemlerde kanama normal.
Rahim ağzında yara olabilir, bu kanser demek değil.
Smear testi basit bir işlem, uzun bir çubukla sürüntü alınıyor sadece.
Lütfen 6 ayda en kötü ihtimal senede bir kadın doğuma gidin.
Jinekoloğa git görün, diğer yolları arkadaşlar anlatmışlar, durumu daha doğrusu.
Internette yazılan herşeye de kanmayın, sırtında birşey çıksa, değince acısa, şişse sanal doktor ona da kanser der, halbusam ki çıbandır. Bilmem anlatabildim mi :)
Jinekoloğa git görün, diğer yolları arkadaşlar anlatmışlar, durumu daha doğrusu.
Internette yazılan herşeye de kanmayın, sırtında birşey çıksa, değince acısa, şişse sanal doktor ona da kanser der, halbusam ki çıbandır. Bilmem anlatabildim mi :)
Geçen ay durduk yere kahverengi akıntım başladı. Birkaç gün geçince artık endişelendim. Meğer önceki adet dönemlerinden kalan kan içerde çok bekleyince böyle olabiliyormuş. Adet öncesi ya da sonrası yaşanması normalmiş. Benim de adet öncesinde başladı kanamam bitince bu da bitti. Yani internette kanser yazıyor ama benimkinin sebebi ne kadar saçmaymış O yüzden endişelenmeyin siz de. Doktora gidin büyük ihtimalle çözümü çok basit bir şey yaşıyorsunuzdur
Geçen ay durduk yere kahverengi akıntım başladı. Birkaç gün geçince artık endişelendim. Meğer önceki adet dönemlerinden kalan kan içerde çok bekleyince böyle olabiliyormuş. Adet öncesi ya da sonrası yaşanması normalmiş. Benim de adet öncesinde başladı kanamam bitince bu da bitti. Yani internette kanser yazıyor ama benimkinin sebebi ne kadar saçmaymış O yüzden endişelenmeyin siz de. Doktora gidin büyük ihtimalle çözümü çok basit bir şey yaşıyorsunuzdur
Geçen bi konu okumuştum. Kızın baş ağrıları var. Dr a gitmiyor internet te kanser yazıyor diye kanser olduğunu düşünüyordu. Belirtiler migren gibiydi ama ikna olmamıştı=)
İnternet çok acayip her hastalığa ilk önce kanser yazıyor. Sizlik bişey değil yani:)
Korkmayın büyük ihtimalle hafif bişeydir. İçerde kalan regl kanaması bile olabilir.